- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Jójó, csak sipákoltam egyet.
Megnéztem, hogy reagál-e valaki az írásomra
Az 1-es és kettes leírását átfordítottam magyarra, így már sokkal jobban érthető, de mivel még stubokról nem igazán volt szó (csak említés szintjén, hogy a LSA 1 a stub), így annak a tudásnak a híján beérem egyelőre ennyivel is.Hadd kérdezzem már meg: ahány DR egy areán belül, nyilván annyi LSA 2 is lesz? Mert packet tracerrel szórakoztam ezzel a LSA-val, de nem igazán műxik, ahogy kéne, mert a sh ip ospf database-ban szerepeltet olyan adatot is ami a DR-ek korábbi RID-je volt, holott azóta már a router-id paranccsal megváltoztattam a RID-eket, majd int fa 0/0; sh ; clear ip o p [y] és no sh, de ennek ellenére is maradtak bent korábbi LSA1-ek korábbi RID-ekkel. Ist es normal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kompakt vízhűtés
- Gran Turismo
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest