- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Gesztiboy: félreéerted. Én el sem jutok eddig az ablakig, mert nincs IOS-s a gépen. Csak a switch rommon jön be, és mivel csak egy 3550-es ezért nem lehet ip adni neki.
A 3560- tól felfele megy az IP_ADDRESS=x.x.x, SUBNET_MASK=x.x.x, TFTP_SRVER=x.x.x.x...., de itt sajnos nem, csak consol van, ami viszont nem megy tökéletesen.Az én kábelem is cisco, de pl a DELL laptopomon percenként eldobja a kapcsolatot, a HP-n megy rendesen, míg az asztali gépem néha kékre fagy tőle.
Lehet switchen bootolni tftpr-ől, ha van rajta IOS-de sajnos most visszatértünk oda, hogy nincsAdtam a fent leírt módon ip-t meg DG-t neki, de nem pingelhető.
Szinte biztos vagyok benne, hogy consol kébel hiba, de most sajnos nics más eszközöm, amin ki tudnám próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I7-7600U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest