Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
pár hete voltam vizsgázni a szemeszter kettő egyik chapteréből. Én saját magam járok el a képzésekre, fizetek érte és becsülettel tanulom, viszont volt ott, aki nem így volt...
Szegény egyetemista csókának kötelező volt a dolog és így csalt is ahol tudott. Ami nagyon kiszúrta a szemem, az az volt, hogy a netről egy oldalról szinte másolta a válaszokat a vizsgára. Tényleg létezik ilyen oldal ahol minden kérdés/válasz fent van chapterek-re lebontva? Javítsatok ki, vagy mutassatok nekem ilyen oldalt, mert ezt látni akarom. (Még mindig kihangsúlyoznám, hogy engem nem csalás elkövetése miatt érdekel.
Becsületesen tanulom, csak ezért vettem cickó routert is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Raspberry Pi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Becsületesen tanulom, csak ezért vettem cickó routert is.)
FecoGee
crok