- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #3437 üzenetére
Szvsz ez valahogy olyan, mint az orvostudomány. Én nem hallottam még olyan orvosról, aki szivet, agyat, ereket műtött, aztán este még lenyomott két mellnagyobbitást. Itt is szakosodni kell, mert a polihisztorok csak a mesékben léteznek. Eleinte azt gondoltam, hogy majd a voice-t és a wirelesst is lenyomom, de szvsz már sok lenne. Inkább legyek egy valamiből nagyon naprakész, minthogy mindenből kapargassam a felszint. Egy focista vagy hátvéd, vagy középpályás, vagy csatár. Egyszerre mind nem megy
Szerintem nagyon szép, amit elvégeztél, figyelembe véve azt, hogy kb 2 éve tetted le a ccna-t.
Fizetés: na ja, de ez nem téged minősit, hanem a rendszert. Csak a buta embereket nyugtatja meg más "sikertelensége" de képzeld el, hogy én meg egy szállodában takaritok. Egy valamit ne felejtsünk el, egy versenyt nem az első körben kell megnyerni. Amit most megtanulsz, az a tiéd és csak több leszel tőle. Valaki itt mondta, hogy ne a certre gyurjunk, hanem a tudásra. Jerry311 9 éve nyomja a secu anyagot, de csak most vizsgázott le, mert nem a cert kellet neki, hanem a tudás (meg a pia). Gondolom Neki is csak az elmélet volt gáz, a gyakorlat vszeg ment zsigerből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest