- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Hát na, kilaboroztam ezeket már én is, és a PDF-emben is le van írva egy s más
Egyébként a prefix-list konfigod helyes, de csak a 192.168.6.0/24-gyel használva. Lehet, hogy nem jó routeren adtad ki az in paramétert. Amelyiken van az in (interfész nélkül), azon a routeren befelémenet a prefix-listben lévő, deny sorú útvonalak el lesznek dobálva, a permitek nem. Ugyanezt meg lehet csinálni out-tal, de akkor nyilván azon a routeren adom ki, amelyikről nem akarom, hogy kimenjenek a frissítések akár bizonyos interfészről, akár semelyik interfészről. Ezt máshogy elrontani nem lehet. Reggel 6-kor tettem egy próbát, nálam működött. Az egyik oldalon graceful restart üzenet fog megjelenni, a másik oldalon meg route configuration changed. Ezzel együtt a topo all táblából kikerül az összes ilyen létező útvonal, így a RIB-ből is.
Az IPv6-nál egyébként az 5. kiadásban, de szerintem a 6. kiadásban is el van írva az, hogy a site local prefixe a FECO::/10 (fecó::/10) a FEC0::/10 helyett
Elég apró hiba, de errata-ban nem olvastam, hogy benne lett volna.
Tusi: nem cseszegetésül mondom, de az első kiadású PDF miatt neked folyton nézni kellene az erratat, mert rosszat fogsz megtanulni, bár laborban úgyis kiderül, de akkor megint csak a kételyek maradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest