Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunyijanika
tag
Sziasztok!
Szeretnék néhány információt kérni a CCNP-vel kapcsolatban.Leakarom rakni a CCNA minősítést mielőtt elkezdeném a CCNP, de sajnos anyagi okok miatt még halasztanom kell a vizsgát
.
szóval... Először is eszközöket kéne beszereznem, de pontosan nem tudom mely típusúak lennének a megfelelőek és db.számban sem vagyok tisztában (feleslegesen nem szeretnék pénzt kidobni) ti miket használtok-tatok ami megfelelő lenne? ezen kívül írtátok, hogy lenne ez a GNS3 szimulátor ami hasznos lehet, de sajnos én még ezt a progit nem használtam és ha tudnátok ajánlani valami jó fajta tuturialt hozzá az jó lenne. Továbbá, ha valakinek van hozzá megfelelő IOS-e örülnék neki ha eltudná küldeni.
A CCNP vizsgával sem vagyok nagyon tisztábban, úgy van 3 "modul" (ROUTE,SWITCH,TSHOOT) ugyebár ezeknek vannak modul számai! a kérdésem az lenne ha engem a switch része érdekelne akkor külön eltudom végezni és megszerezni pl.a CCNP SWITCH minősítést? vagy ehhez kell a másik 2tő is? (lehet h ez hülye kérdés,de pls valaki világosítson fel
)
Remélem vannak itt segítőkész emberek és segítenek egy jövőbeli kollégának
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- EREDETI Apple AirPods Pro 2, alig használt, 2db töltőtok, vadiúj fülharang szett, makulátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest