- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Maco Mamuko #15620 üzenetére
Szerintem ez nem offtopic
Nezopont kerdese, operations tapasztalat mindenkeppen jo, mert sok olyan dolgot tudsz majd hasznalni a designban, amire nem feltetlen gondolnal egyebkent, ha csak "elmeleti" tudasod van. Szerintem a jo irany, ops/admin --> design, de nyilvan azert mert valaki nem igy kezdett meg lehet jo designer, es lehet kesobb jo az opsban.
Tapasztalatom szerint design teruleten kevesebb cli-t fogsz latni, tehat ha onnan akarsz atmenni ops-ra, akkor nehezebb lesz a valtas, mint ha forditva csinalnad.En opsrol jottem designra, es sok teruleten kiestem a gyakorlatbol, mert eleg ritkan kell hibat keresnem, foleg eles outage eseten, es amit opson fejbol vagnak azt nekem neha ki kell vadaszni a doksikbol, mert emlekszem nagy vonalakban az elmeletre, de a pontos reszletekre nem. Ez persze nem akkora baj, ha ebben kene dolgoznom gyorsan visszarazodnek, de ha soha nem is foglalkoztam volna ops-al akkor szerintem nehezebb lenne, de nem lehetetlen.
Neked kell merlegelni, hogy megeri-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen videókártyát?
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest