Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Koszi mindenkinek a valaszokat,sok hasznos volt,de ez talalt be a legjobban.
Sajnos bennem van egy ilyen hulye gatlasossag,hogy utalok ugymond ados lenni, meg a tudatos kapcsolat epites az ilyen ures beszelgetesekkel,haverokdasokkal is fajni szokott.
Egyebkent total igazad van, ezt csinalja minden kollega,ezen fejlesztenem kell.Igazabol pont olyan a rendszer,ahogy leirod,es nem is panaszkodni jottem.
Picit biztam benne, hogy valaki talalt mar "hogyan terkepezz fel rosszul dokumentalt,ganyolt rendszereket" tipusu videokat is, de mar amikor megirtam, akkor ereztem, hogy hiu abrand
Egyebkent Jeremy megmondta, hogy ez az egesz oylan,mint egy puzzle, az elejen azt se tudod, hol kezdd el,aztan kesobb, mar barmi uj dolog jon, szinte azonnal tudod,hova illik be.Szerintem az amugy nagy hibaja az oktato konyveknek,videoknak,hogy nagyon egy kapfatafara megy a troubleshoot resz mindenhol.
Lenyegeben arrol szol,hogy a tokeletesen tervezett rendszerben van 1-1 apro hiba,amire szepen fokozatosan ravezet. .
Fura ez, mert a legtobb oktato ilyen 15 eve ccie, biztosan lattak mar sokkal cifrabbakat is,mint en.
Valszeg azert van,mert igy tudnak a vizsgara felkesziteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- PH! Darts
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

FecoGee
crok