- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Koszi mindenkinek a valaszokat,sok hasznos volt,de ez talalt be a legjobban.
Sajnos bennem van egy ilyen hulye gatlasossag,hogy utalok ugymond ados lenni, meg a tudatos kapcsolat epites az ilyen ures beszelgetesekkel,haverokdasokkal is fajni szokott.
Egyebkent total igazad van, ezt csinalja minden kollega,ezen fejlesztenem kell.Igazabol pont olyan a rendszer,ahogy leirod,es nem is panaszkodni jottem.
Picit biztam benne, hogy valaki talalt mar "hogyan terkepezz fel rosszul dokumentalt,ganyolt rendszereket" tipusu videokat is, de mar amikor megirtam, akkor ereztem, hogy hiu abrand
Egyebkent Jeremy megmondta, hogy ez az egesz oylan,mint egy puzzle, az elejen azt se tudod, hol kezdd el,aztan kesobb, mar barmi uj dolog jon, szinte azonnal tudod,hova illik be.Szerintem az amugy nagy hibaja az oktato konyveknek,videoknak,hogy nagyon egy kapfatafara megy a troubleshoot resz mindenhol.
Lenyegeben arrol szol,hogy a tokeletesen tervezett rendszerben van 1-1 apro hiba,amire szepen fokozatosan ravezet. .
Fura ez, mert a legtobb oktato ilyen 15 eve ccie, biztosan lattak mar sokkal cifrabbakat is,mint en.
Valszeg azert van,mert igy tudnak a vizsgara felkesziteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged