- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
cisco007 #14109 üzenetére
azok alapján amiket írsz szerintem a tipikus HR-es hirdetésbe futottál, ahol mindenhez kell érteni (RandS, security) és mindent kell csinálni és beletettek minden divatos frázist a témában (SDN, Cloud, IoT).
Utility cégnél el tudom képzelni az IoT-t, ha távleolvasással megy a mérők leolvasása. Véletlenül nem szolgáltat internetet is?
Ha tényleg mindezt kell majd csinálnod is, akkor az szerintem egy CV-ben jól mutat. Különben is te fogod irni a CV-det, abban aztán azt domborítasz ki amit akarsz. Meg különben is, nem feleséget választasz, hanem munkahelyet ott lesz a próbaidő és ha nem jön be lehet váltani, nem szégyen ott hagyni egy munkahelyet ma már ahol nem azt kapod, amit ígértek/reméltél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest