Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
CCIE RS irásbelire készülőknek lehet érdekes, hogy az INE-nél felkerült pár Evolving Technologies témájú videó is.
Még nem néztem meg őket, de ha a szokásos minőség, akkor igen hasznos lesz!Ez összesen nincs másfél órányi anyag, de az egész Written 5.1 VOD sorozat is csak 31 óra 18 perc.
Én személy szerint nagyon örülök neki, mert még mielőtt előfizettem a CCIE RS Bundle-re írtam is nekik, hogy lesz-e ilyen témájú anyag és mikor, valamint, hogy azt majd ugye nem kell külön megvenni.
Akkor nem hitegettek külön időponttal, de annyit írtak, hogy folyamatban van és ha lesz, akkor az része a bundle-nek, tehát nem kell érte külön fizetni.
Mivel még azt sem írták, hogy egy éven belül lesz ezért gondoltam, hogy lerázós duma, de nem meglett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok