- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
FecoGee #10297 üzenetére
Hát persze, sőt, ügyel a mutual redistribution-re is és az unintentional load sharing elkerülésére is természetesen, hooogyne.. =) A másik bullshit az automatizáció: nem mindegy hogy te, mint tapasztalt hálózatos mit értesz automatizáció alatt és mit ért egy programozó automatizáció alatt.. főleg amíg olyanok írják mint akik az LMS-t vagy a Prime Infrastructure-t írják.. Pffff.. én a régi iskola híve vagyok: csináld úgy bolondbiztosra hogy stabil elemeket használsz - never fails. Az ügyfél az SLA-ért fizet, márpedig a legfájóbb a kiesés. Szép meg jól hangzik ez a sok Cisco blablacloud blablaplatform de mennnnnnyi-mennyi dolog kikopott meg meg se maradt az emberekben. A Cisco (mint említettem) az ügyfeleit használja tesztnyúlnak, márpedig ez azt hozza magával hogy a bleeding edge technológák összes betegségét a felhasználókon keresztül fogják megtudni.. az kezelés alatt pedig az ügyfél pénzt te meg a reputációdat veszted el. [Szerk:] Ahogy Fecogee is mondta a Cisco a saját hyperhipe-olt rendezvényét *se* a hirdetett/árult hyperhipe-olt technológiájával nyomta le =) Nekem ez jel =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Suzuki topik
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest