Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Sziasztok!
Február 15-én váltottam én is csomagot a matávnál, és kicserélték a régi modemem egy új Cisco EP3925-ös csoda-modemrouterre. Teljes templomi neve: Cisco EPC3925 EuroDOCSIS 3.0 2-PORT Voice Gateway.
Azóta gondjaim vannak. Pontosabban: hiába írtam be a DNS címeket, gyakran nem talál meg honlapokat, a Google Chrome ilyen hibaüzenetet ad, de érdekes, hogy a böngésző Frissítés parancsát kiadva általában bejön a kívánt honlap.
Gyorsan elolvasom az előző hozzászólásokat is, de gondoltam először „bemutatkozom”. :-)
Ja, még annyit, hogy a matáv, ami ugye téhóm ügyfélszolgálatát felhívva felajánlották, hogy kiszállnak, és 10 ezer forintért megcsinálják a szolgáltatást, aminek alapból működnie kellene, és a régi modem+router kombinációval működött is. Megköszöntem nekik a kedvességüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest