Új hozzászólás Aktív témák

• iff

senior tag

válasz Agrox #380 üzenetére

Szia!Régebben már írtam róla,hogy nálam fw. frissítés után jöttek a problémák (előtte nem volt gond a kikapcsolt wifi). Cseréltek modemet, csatlakozókat egyik sem vált be.Újra indult 10-15 percenként, de volt amikor 5 percenként. A cserélt modemen nem állítottam semmit először. Szinte mindent kicseréltek. Amikor még itt volt a szerelő érdekes módon 1x még újra indult. Ez után már nem volt újraindulása a modemnek. A wifit este kikapcsoltam ip tv ment és nem volt újraindulás.Na mondom minden oké, másnap sz.gép bekapcsolva és kezdte az újraindulást. Akkor a wifit visszakapcsoltam és azóta nem indult újra.Nem tudom miért, de a wifi-nek is menni-e kell.Ez régebben nem volt gond, de ez a oct 20 2011 fw. van így. (Cisco EPC3925, tp-link 1043)Azzal jöttek,hogy miért van mellette router biztos az a gond. Mondtam, hogy így ment már amióta cserélték a thomson modemet ciscora, amióta ip-tv van és nem volt semmi probléma)nekem lett igazam.Kapcsold vissza a wifi-t és remélhetőleg nálad is megoldódik ez.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés