Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
blattida
üzenetére
Ha te úgy tudod akkor biztosan úgy is van.
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.
Akkor kezdő kérdéseim:
1. Van-e benne spyware védelem (vagy ehhez külön progi kell)? A honlapon csak az AV-t és a tűzfalat említik.
2. Tudja-e beavatkozás nélkül frissíteni magát?
3. Mennyire nehéz konfigurálni/esetleg van-e benne valami "auto" mód hogy csak akkor kérdezzen ha nagyon muszáj? (Szerveren lenne és nem akarok mindig rohangálni...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux haladóknak
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.