Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
"....Igy amikor comodo felkerült és úgy ahogy mindig idáig is látogattam a crack oldalakat,feltettem a spyware doctort és spybotot hátha van kémprogram,erre ömlöttek a találatok.ennyi!Amúgy a virusbejövés is továbbfolytatódott,tegnap szász százalékra leirtott mindent a comodo,törölt a szokára szerint és utána nem talált semmit manuálsian kétszer is lefutattam,ezután mikor cack oldalakon voltam és utána manuálusan megint lefutattam a comodot,talált 12 féle kártevőt és persze csak karantén vagy törölni tudta volna,mármint a fájlt törölni és nem a virust!
Tehát megint beengedett egy csomo virust 12 félét és ez 140 fájomat ferzőte meg!"
Nyilván ezért érdekelt volna konkrét oldal vagy link, mert hogy TE MAGAD ÍRTAD, hogy átengedi a dolgokat. Kíváncsi lettem volna, mégis konkrétan melyik oldalakról van szó.De az Én türelmem is véges és az eddig tartott. Te azon emberek közé tartozol, akinek nem lehet segíteni, mert sosem azt csinálod, amit kérnek Tőled.
Akkor, hogy egyértelmű legyen a véleményem és ezzel be is fejeztemRENDSZER ÚJRATELEPÍT, LASSÚ FORMAT, COMODOT-T NE HASZNÁLD!
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest