Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Új CIS/CAV/CFP build: 5.12.256249.2599
Csak javítások:
IMPROVED! Windows 8 Support
FIXED! PPPoE protocol driver conflicts with firewall driver in Windows 8Tehát, aki win 8-on használja/használná, annak érdemes frissítenie/telepítenie.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
Alapvetően és általánosan jól, viszont 64 bit alatt lehetnek gondok vele (főleg hálózati problémák, néha fekete halál).
Ha teheted, tégy egy próbát vele, de ahogy nézem, hamarosan jön hozzá majd egy gyors hibajavítás.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
bozont
veterán
Igen, rossz helyen néztem.
Viszont most még felejtős nekem a CIS, újraindítás után fekete képernyő fogadott, ráadásul csökkentett módban sem lehet alkalmazást törölni. Visszaállítási pont meg pont azelőtt volt, mielőtt a programokat feltelepítettem és beállítottam. Majd talán a következő frissítésnél. -
Valaki26
csendes tag
Sziasztok,Felraktam a CIS-t friss rendszere,(semmi nem volt felrakva még)utána jött volna a Skype,de az hibával leállt telepítés végén majd bezárult.Igaz elindítható a skype ikonra kattintva,nincs vele baj,de ahányszor ez a védelmi program van fent mindig ezt csinálja telepítés végére.Mit tehetnék,hogy ne így legyen? Esetleg valamit kell állítani a CIS-ben vagy így jártam? Köszönöm ha tud valaki segíteni
-
blattida
nagyúr
válasz Valaki26 #7163 üzenetére
A cis/defense+/számítógép biztonsági házirendből töröld ki a skype-ra vonatkozó szabályokat majd indítsd el újra a skype telepítőjét és a felugró ablakban klikkelj a ne izolálja többet opcióra, végül indítsd el ismét a skype telepítőjét.
Úgy is lehetne, hogy kikapcsolod az autosandboxot, csak az azért nem jó megoldás, mert akkor nem tudod használni a plusz védelmi vonalat.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Sno0py
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. A comodo internet secutity azt írja ki, hogy nem tudja eltávolítani a kártevőt. Mi a teendő?
-
Valaki26
csendes tag
válasz blattida #7164 üzenetére
Szia!
Lehet félreérthető voltam,vagy rosszul fogalmaztam,de a baj az,hogy elindítom a skype exe-t,feltelepül rendesen,utána automatikusan elindulna a skype,de nem tud,mert egyből hibával leáll és bezárul.
Ahol mondtad nem találtam szabályt róla,igaz skype telepítőről írtál.
Autosandboxot addig kikapcsolom az megoldás lenne rá? Leírnád ez esetben pontosan hol is kell,ha netán nem jó helyen járnék..[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Nem pont CIS, de ez a topic szerintem látogatottabb, mint a Comodo Dragon.. Az lenne a kérdésem, hogy a Site Inspector bővítmény a Dragonban csak egy ikon és csak akkor ellenőrzi az aktuális oldalt ha rákattintok, vagy pedig aktívan véd és figyelmeztet a veszélyes helyre tévedek? Úgy gondolom, hogy sajnos az előbbi, de még nem sikerült veszélyes oldalra lépnem, amióta ezt a böngészőt használom, így nem tudom biztosan.
-
ƵøŁĭ
veterán
CIS 6.0.258294.2626 beta
What's New?
IMPROVED! The desktop widget now have common tasks pane and status pane which shows # of sandboxed apps, unrecognized files etc.
IMPROVED! Killswitch now shows the traffic per process by default(should run as admin)
IMPROVED! Maximize window support added to relevant dialogs such as advanced settings, Quarantined items windows etc.
IMPROVED! Right click menu has been added to grids in relevant dialogs such as advanced settings
IMPROVED! Sound effects are used in alert windows to grab users' attention
IMPROVED! Log viewer has been redesigned to fir CIS 6 theme
IMPROVED! Offline virus database update functionality - Import Virus Database feature has been introduced
IMPROVED! File submission and lookup operations have been introduced
IMPROVED! Reboot reminder alert has been introduced to various places
IMPROVED! Diagnostics download missing files from the Internet
IMPROVED! Error log in updater is now accessible for more information
IMPROVED! Web Browser Data Folders file group has been created so that it could be added to sandbox exceptions to preserve various browser data e.g. downloads, bookmarks, chrome apps etc.(Not added by default currently)
IMPROVED! Configuration editor and virus scanning operations can now be performed in safe mode
IMPROVED! Better keyboard support(Press and hold ALT key to see options)
IMPROVED! Non-blocking grids with progress(e.g. trusted files, submitted file etc.)
IMPROVED! Trust connect integration reintroduced
IMPROVED! Upgrade to paid products is now possible
IMPROVED! Browse processes dialog has been improved
IMPROVED! Verbose mode for HIPS alerts added to configuration list
IMPROVED! Added an option to disable cache builder for antivirus
IMPROVED! Help buttons added to all dialogs
FIXED! cmdagent constantly access disk
FIXED! Behavior Blocker does not intercept some COM related operations for auto-sandboxed apps such as PCFlank leak test
FIXED! Windows 8 black screen of death on some computers
FIXED! Computer freezes after resetting sandbox
FIXED! Sandboxed bittorent doesnt function properly
FIXED! Sandboxed IE cannnot browse certain web pages with flash support
FIXED! Sandboxed browsers leak memory on some flash based web sites
FIXED! Cannot sandbox Dragon/Chrome if an instance is already running
FIXED! Password protection doesnt work in UI and Kiosk
FIXED! Firewall creates popup alerts in Game mode
FIXED! It is not possible to set Chrome/Dragon as default browser when they run in sandbox
FIXED! CIS consumes too much CPU while applying actions in scan windows
FIXED! Smart screen window closes automatically in Kiosk on Windows 8
FIXED! HIPS does NOT stop screen capturing/key logging when unknown apps run outside the sandbox
FIXED! CIS cant be started if cmdagent is disabled
FIXED! Web Browser option is missing in firewall alerts
FIXED! CIS alerts for shell32.dll after hibernation
FIXED! CIS shows undefined popup alert
FIXED! BSOD while running backup with shadowprotect
FIXED! AV alert freezes while applying some actions or being shown
FIXED! BSOD in kiosk during Firefox update
FIXED! Firewall creates alerts with random process names for IGMP(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
blattida
nagyúr
Csak hogy legyen némi információ arról, miért tartott ilyen sokáig, míg megjelent ez a béta:
Thank you very much for your cooperation and support during the BETA testing of 2013 family! Thanks to your feedback and the excellent work of our teams worldwide, we have addressed 349 bugs and made 114 improvements over the last BETA. You can see a selected set of these in release notes section below.
At a glance, this release provide major bug fixes and serious improvements in UI. You have been requesting more detailed status information or ease of use while using advanced settings dialogs etc. We tried to address all your concerns as much as we can for this release scope. They were unplanned however we have chosen to postpone the final release date as much as 2 months to address some of these concerns(Please thank Melih for this).
Végleges verzió várhatóan jövő év elején érkezik, valamikor...
-
blattida
nagyúr
Aki a hatos első bétáját használja és telepítené a mostani, friss bétát, az először távolítsa el a 2560-as buildet és utána eszközöljön egy tiszta telepítést.
-
JoePAPES
csendes tag
Srácok , ez nagyon bugos , nálam 20 percet bírta ki, utána ki lőtte az újonnan telepített Windows 8 , hál istennek készítettem másolatot így 15 perc alatt újra raktam , én váltani fogok nem használom többet a comodot. . Különben 80-90 %-ban magyar is lehet
Az előző béta ugyanezt csinálta a Windows 8-al, csak akkor még nem volt másolatom , így újra kellett telepíteni az OP-t
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy a total commander ftp kapcsolata lassú!
Nos azt írták, hogy adjak neki másik portot!
Sugo-t követve [itt] létrehoztam egy adott portot amihez az [Alkalmazás szabályoknál] a TC-en jobb klikk és [itt] a forrás címe és a cél címe bármely címre van állítva, majd a forrás és a cél portnál a test portot adjam meg ahogy a képen is látható?
Illetve a tcp vagy udp az a tcp és udp akar lenni?
Vagy külön tcp-re és udp-re is megkell csinálni?[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Vélemények Beta-ról?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Comodo Internet Security 6.0.259057.2639 BETA released
FIXED! Killswitch consumes too much CPU
FIXED! Killswitch does not exit properly
FIXED! Virtual Kiosk hangs in some computers
FIXED! Submission status dialog is shown during cloud scanning
FIXED! Browser home pages are changed to Yahoo after opting out
FIXED! Kiosk does not fit to VMWare screen
FIXED! KillSwitch doesn't handle rating for processes which launched from network location
FIXED! Ping command doesnt work inside sandbox
FIXED! No 'Run in COMODO Sandbox' function in right-click menu before reboot
FIXED! Killswitcxh deosnt allow blocking files
FIXED! Various fixes in Russian language translation
FIXED! CLT.exe running as 'Sandboxed application' is not placed in the list 'Show only Sandboxed Processes'
Letöltés: [link]
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Pittu1986
tag
A 2639-es buildel baj van. Ne töltsétek le.
Hétfőn lesz majd javítás.Windows 11 22H2, MSI B250M Mortar, Crucial 8GB 2400MHZ, MSI Geforce GT 1030
-
blattida
nagyúr
válasz Pittu1986 #7193 üzenetére
Igen, gyakorlatilag elnyomorintották a szoftverkiadókra vonatkozó fehér listájukat.
Ettől még teljesen jól használható, amennyiben a tvl listát nem használja a program, azaz ki van kapcsolva az automatikus szabályalkotás funkció.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Krystal_s #7196 üzenetére
Szia!
Én sosem teszteltem, csak az elérhető tesztek alapján tudok nyilatkozni, azaz nem rossz a CMS, de az avast, a kaspersky, a nod és a zoner a legjobb androidos védelem, jelenleg.
-
blattida
nagyúr
A hatos magyar nyelvi fájljai gyakorlatilag elkészültek (tűzfal, av, killswitch, cce, autoruns, virtual kiosk), most már jöhet a finomhangolás, amit majd csak akkor tudok befejezni, ha elkészülnek a végleges guival...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest