Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki26
csendes tag
válasz
blattida
üzenetére
Szia!
Lehet félreérthető voltam,vagy rosszul fogalmaztam,de a baj az,hogy elindítom a skype exe-t,feltelepül rendesen,utána automatikusan elindulna a skype,de nem tud,mert egyből hibával leáll és bezárul.
Ahol mondtad nem találtam szabályt róla,igaz skype telepítőről írtál.
Autosandboxot addig kikapcsolom az megoldás lenne rá? Leírnád ez esetben pontosan hol is kell,ha netán nem jó helyen járnék.. -
Valaki26
csendes tag
Sziasztok,Felraktam a CIS-t friss rendszere,(semmi nem volt felrakva még)utána jött volna a Skype,de az hibával leállt telepítés végén majd bezárult.Igaz elindítható a skype ikonra kattintva,nincs vele baj,de ahányszor ez a védelmi program van fent mindig ezt csinálja telepítés végére.Mit tehetnék,hogy ne így legyen? Esetleg valamit kell állítani a CIS-ben vagy így jártam?
Köszönöm ha tud valaki segíteni 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm ha tud valaki segíteni