Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-12-01 16:34:44

LOGOUT.hu

"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7019) Fire/SOUL/CD válasza blattida (#7015) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Mond azt blattida, hogy az új, odafigyel az autorun-ra... Please, please, please... :DDD (Mert ha nem, akkor egy 8 éves kártevő le fogja amortizálni, úgy ahogy van(eddig az összes CIS-nek ez volt a gyenge pontja)) :(((

UI: Ezt csak azért, hogy legyen világos. x64 alatt, aha az autorun elindul, ahhoz csak korlátozott hozzáférése van a védelemnek(nem csak a CIS-nek, minden más védelemnek is. Amikor egy magasabb jogosultsággal indított process indul útjára, azt max felügyelni lehet, de az általa végzett módosításokat nem, azaz jelezheti egy védelmi alkalmazás, hogy "nem korrekt" amit csinál, de megakadályozni benne nem lehet(természetesen admin fiókban))

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.