Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

válasz blattida #2516 üzenetére

Itt a kedves júzernek kell blokkolni klikkelés által, kedves fórumtárs, az egész Defense+ (és minden HIPS!) erről szól.

Kedves fórumtárs :D ÉN minden kérdésre NEM-et nyomtam tehát semmit sem engedélyeztem és így sem értem el a maximális 340 pontot..Tudom ÉN vagyok a hülye :D :D . DE ha semmit sem engedélyeztem minden kérdésre amit feltett a D+ tilt volt a válasz akkor ez hogyan is történhet meg ??? :D :D

WIN 7 32 bit konfig proaktív módban firewall és defense + biztonságos módban van...

Ráadásul mindenhol azt választotttam amit a közösség 100% ban ajánlott.. :D :D
    Tudom abszurd hülyeség de miért nem tudják pl ezt a részt is úgy megoldani hogy nem értek ehhez a dologhoz úgy hogy lehet baromságot fogok írni, de miért nincsennek ezek részek automatikusan blokkolva a D+ által ha már veszélyt jelentenek a felhasználó felé..Gondolok itt a LEAK testben lévö 340 darab akármire...
    Nem az lenne az megoldás hogy itt is létrehoznának egy fehér vagy fekete folyamatlistát vagy mittudomén micsodát és a HIPS automatikusan blokkolná a háttárben ???? nem kéne hozzá semmilyen felhasználói felügyelet....
    Ugyanúgy mint atelpítésnél..Olyan nagy meló lenne ez kérdem ÉN szegény megtévedt LÚZER ???? :D :D :D

Új hozzászólás Aktív témák