Hirdetés
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Matthewus #2340 üzenetére
Ujratelepítettem és megnéztem ozt tényleg ott van...Így ujra uninstaloztam....Nekem az ilyen dolog elsiklik mert nem okoz semmi kényelmetlenséget ha ott van ...
A GUI ra visszatérve ki a papot szereti ki a papnét Nekem az Új avast nagyon kusza..Hiába oldalsó menü rengeteg beállítás gyakorlatilag feleslegesen, mert az user babrál mindent össze vissza azt csodálkozik ha utána meg semmit sem ér a vírkergetö hiába van fennt..Én az egyszerüséget szeretem néhány állítani való az is olyan hogy ki vagy be és müködjön..de igazad van nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest