- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Már egy nagyon régi problémába ütköztem, de eddig ennyire nem volt durva.
A napló megtekintése ablakot megnyitva, ha méretezni akarom a Dátum & Idő, Alkalmazás, Művelet, Cél oszlopok szélességét, akkor egérrel lehet megfogni és közelebb húzni, de amint elengedem egyre távolabb és távolabb ugrik az adott oszlop és a végén akkor távolságok lesznek, hogy átláthatatlan lesz. Most mérges voltam és sokszor rányomtam, mert nem hittem el, hogy nem lehet visszaállítani. Tényleg nem tudom sehogy. Sőt már megnyitni is alig, mert kifagy, annyira nem tudja beölteni nálam a Tűzfal részt pedig töröltem a naplót is. Hatalmas oszlop távolságok vannak.
Mit lehetne tenni? 😃 Én ilyen buggal még soha nem találkoztam.
Valahogy így kellene kinéznie, de már ez is egyre rosszabb, ha állítani próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Peugeot, Citroën topik
- Hibás Xbox 360 házilagos javítása ilyen-olyan módszerekkel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest