Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Te tudsz valamit pont 0 van a monitorom,mindegyik
és így jó a szememnek,soha nem viszket,csíp,vagy bármi..ellenkező esetben ha feljebb teszem kicsalja a könnyet a szememből,igaz közel 60 éves vagyok..de több mint 10 éve így használom,nem olvastam sehol vagy ilyesmi,saját személyes tapasztalat miatt így döntöttem,kb 10 óra használat után is csak egy picit megfárad,semmi probléma..sok féle ember sokféle szempont,milyen unalmas lenne ha csak 1 fajta virág létezne a földön.
No a lényeg hogy a sötét témákat is ebből kifolyólag előnyben részesítem,a kinti fényviszonyok változásai ellenére kellemesen nyugtató,nem tolakodó a monitorra tekinteni.Gondoltam leírom hogy megvilágítsam ezt a téma kört.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Építő/felújító topik
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és így jó a szememnek,soha nem viszket,csíp,vagy bármi..ellenkező esetben ha feljebb teszem kicsalja a könnyet a szememből,igaz közel 60 éves vagyok..de több mint 10 éve így használom,nem olvastam sehol vagy ilyesmi,saját személyes tapasztalat miatt így döntöttem,kb 10 óra használat után is csak egy picit megfárad,semmi probléma..sok féle ember sokféle szempont,milyen unalmas lenne ha csak 1 fajta virág létezne a földön.