Új hozzászólás Aktív témák

• Spunkmeyer

csendes tag

válasz nofene #29 üzenetére

Irányítás jó. Minden játékot könnyű írányítani, ha megszokod. Sőt! Vannak játékok, amikről egyből azt gondolod, hogy csak így lehet játszani máshogy nem érdemes. :)

A hangulata nagyon jó! Én nagyon ritkán játszom már PC-n, áttértem az X-boxra. Sokkal jobban tetszik, grafikában, hangban, stb. X-boxnál még érzem a mérgelődést, amit PC-s játékoknál ritkán vagy már nem is érzek, mert tönkreteszi a cheat, level skip, stb. Itt nem igazán van. Szóval amikor kedved van belecsapni(múltkor majdnem megtörtént) a konzolba vagy szorítani az irányítópadot, hogy széttörjön azért mert a vége előtt elhibáztad és kezdheted előröl az egészet. :D Viszont segít a tökéletesség, kitartás, akaraterő, stb. fejlesztésében. A legtöbb játék a kihívásra épül.

Mégegy példa: Ninja Gaiden. Több mint 4 GB-os játok, olyan animációkkal és textúrával, amit PC-n nem hiszem hogy fogsz látni. Játszok a traininggel, átküzdöm magamat a nehézségeken(harc és logikai), legyilkolok egy csomó nindzsát amikor is elérkezek egy japán edzőterembe aholis egy nuncsákóval felfegyverkezett emberke vár valami hasonló mondattal, hogy You have made it so far...Jól elkalapált, nem sikerült megvernem(sok esélyt nem adtam magamnak az átvezető animáció miatt sem - Bruce Lee 2 volt), mit látok a végén? Continue/Again? Nem! Game Over! :) Meg is nyomtam a Power Off gombot. De jó volt, mert ritka az ilyen PC-s játék ami érzelmet vált ki belőlem és ennek a játéknak a filozófiájába tartozik a tökéletesség. Hiszen a nindzsák a gyilkolást fejlesztették tökéletes szintre. Ez jutott eszembe utána, hogy aki nem tudja megverni a legelső ellenfelet, az mit akar később? ;]

Csak azt sajnálom, hogy nincs 5.1 rendszerem, mert a legtöbb játék használja már. Illetve hogy csak 72 cm a televízióm.

Minden lövöldözős rész a Riddickbe FPS nézetű. Nem lenne értelme a TPS nézetnek, annyira jól ki van dolgozva a részletek.

Új hozzászólás Aktív témák