- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugux
tag
sziasztok!
Egy kis segitseg kellene!
Mar eleg messze jarok azt hiszem! Most vagyok az Escape nevu
kuldetesnel egy pici feher szobaban, ahol 2 percenkent elajulok vagy
mi! Meg itt van Napoleon, meg meg egy fazon is akik ugyan azt csinaljak amit en, es kicsit be vannak kattanva!
Mit kell itt csinalni?? -
-
tr00p3r
addikt
van ebből DVDs verzió is?
-
addams
csendes tag
hali,
tudna valaki segíteni: a 29-es résznél vagyok már megvan a feltöltött power cell söt már a furogépben van vagy miben, és semmit se csinál, mármint beindult a motorja?és áll egyhelyben ez jó?. kell még valamit ellintézni vagy másfele kell menni vagy mi a franc van??? -
jimyke
csendes tag
Hali mindenki!
Nekem a Chronicles off Riddick pc-s játékhoz kellene magyar nyelvű végigjátszás.
Aki tud valami linket, azt kérem segítsen!! -
Toness
őstag
Ez a doom3 motorjával megy vagy egy külön fejlesztés? Mindenesetre szép is jó is, csak az emberek úgy néznek ki mint valami műanyagbábuk.
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, sikeresen végigvittem...
Az én izlésemnek talán kicsit rövid volt, de az egész nagyon ütött.
Számomra ez 2004 játéka...
-
maxxi
csendes tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Bocsi ha nem voltam egész egyértelmü de eddig sem a myth könyvtárat hanem annak tartalmát másoltam át azaz a system könyvtárat ahogy te is mondod.Este megpróbálom tök előröl az egészet és majd megírom mik a fejleményel,oké??!!

-
Passzol, bár nálam még tartalmazza a Win64_AMD64 könyvtárat is.Más nem jut eszembe mint hogy, ne az egész MYTH könyvtárat hanem csak benne a systemet másold be a játék főkönyvtárába.Elképzelhető, hogy ez megoldja a problémád.Tehát MYTH töröl system másol.Írd meg mik a fejlemények mert már kiváncsi vagyok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maxxi
csendes tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
win32 x86
win32 x86 sse
win32 x86 sse2 könyvtárak vannak az 1-es cd-n lévő system könyvtárba amit a telepített játék könyvtárába másoltam be,ahol nem volt system könyvtár.
1. Unrar
2. Mount the image file using daemon tools for exemple
3. Run Install.exe. Once completed, execute setup.bat in target dir
4. Copy ''system'' dir from MYTH dir on CD1 into your install dir, keep
the directory structure intact!
5. Start the game with Riddick.exe
Ezt kéne csinálnom a nfo szerint mi a baj?? Lehet,hogy rossz az én verzióm??
A MYTH-ben a system és az nfo-van
[Szerkesztve] -
Ez érdekes!
System könyvtárnak elvileg kellene lennie!Abban a MYTH-ben mi van, és hová másoltad? -
maxxi
csendes tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
3cd-s verzióm van és sp1-em de telepítés után nincs system könyvtáram,csak amit én másolok oda a MYTH-böl.
-
Nálam a DVD-s verzió van, ott a telepített game, system könyvtárába kell bemásolni a HOODLUM könyvtár tartalmát és onnan kezdve fut a játék!
...........persze a sp1 ről nem elfeledkezni......![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Macccy
senior tag
Felülírtad a System mappát, vagy a tört system mappa tartalmát bemásoltad egyenként a megfelelő mappákba a Riddick mappán belül?? Mert lehet nemmindegy. Én biztos ami biztos nagyon komolyan vettem azt, hogy ''KEEP THE DIRECTORY STRUCTURE INTACT'' vagy ilyesmi és inkább nem az egészet kopiztam ..... lehet van olyan file is az eredeti mappákban ami nincs a crackeltben és akkor azé gáz, ha felülírod az egészet egyből, mert ugye ilyenkor az elvész.
csak egy tippty ...
-
maxxi
csendes tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
''az alkalmazást nem sikerüllt elindítani,mert MCCDyn.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát''

-
-
maxxi
csendes tag
Telepítettem,átmásoltam a system könyvtárat és nem indul mit csesztem el???
[Szerkesztve] -
Huh!
Ahogy haladok előre a gaméban úgy tetszik egyre jobban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Macccy
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
huh .... enNek örülök ...... kellemes időtöltést (és vérfürdőzést)
hozzá -
-
Macccy
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Telepítsétek fel akkor újból ..... szerintem ennyi küzdést tényleg megér ez a játék!! Kib*** jóvolt végigvinnem, egy percig sem találtam uncsinak, de túl rövidnek sem. (állítólag a konzoloshoz képest ezért tettek hozzá, hogy ne legyen oly rövid)
''It's not the fall that gets 'ya!! ....... It's the sudden stop at the bottom.''
Richard B. Riddick
jaés szellemes is -
-
demy
tag
fura: Sp1 nélkül nem indul el nekem a gamma.
-
atwe
tag
De NTFS

-
atwe
tag
ERROR: Archives larger than 2 GB are not supported
Process aborted.
lehet hogy rá jötem setup kész de a rip azt irja ki progres aborted
2gb suport ezt nem értem van még 10giga szabad helyem

-
Macccy
senior tag
Nna tennap befejeztem. Kiba jó volt. És még a vége is ölég poénos lett. Teccett. Asszem újra elkezdem, de most már nem lopaxom ..... DURR az arcokba és kés a májakba

Ja és Kellemetes Ünnepeket ..... -
Macccy
senior tag
Szerintem talán a legjobb, de persze ízlések és pofonok .....
Azért hozzá kell tennem, hogy van két sajnálatos dolog ami kicsit elszomorít.
1.: sajnos a gépemen 1280-on már igencsak be-beszaggat helyenként, és még nincs is ShaderModel2.0+ (softshadow) és AA
2.: ez a kiba-jó full shadow azért még mindíg nem teljesen tökéletes, de szerintem ez javulna azé egy ShaderModel2.0+ os kártyán. Nemtom, mindenesetre nagyon(!)ritkán zavaróan villog egy-egy árnyék széle. A villogás nélkül viszont tényleg tökélyes ..
-
busman
veterán
Ez egy nagy sz@r!!!!!!!!!
-
Jamie@
tag
Ezzel a shader2++-al b***ták el.... ha bekapcs ,szaggat!!
-
busman
veterán
Sztem az irányítás xar,röhej hogy nem lehet a megszokott iránygombokra rakni a mozgást...
-
Dean
tag
Kösz a tanácsot!
A DVD-ket is inkább magyarul szeretem. Az idegen nyelvekből elég a munkahelyen. -
Dean
tag
Magyarítás?
-
Macccy
senior tag
'' Darkness. You're afraid? I'm not. The dark is afraid of me .. '' (Richard B. Riddick)
Hát ez valami fenomenális!!! Kipróbáltam, jáccottam és szerintem ez a játék le fogja verni a fény-árnyék meg úgy egyáltalán tónjáról a D00M3-at és ebben vannak szépséges küldő terek is és világosak is ..... ELKÉPESZTŐ! És még az elején vagyok csak!!!
Kalandos, izgalmas és Vin Diesel nameg a többi kb.6-8 (!) Hollywood-sztár hangja és mozgása nagyon naggyot emel még az amúgy is masszív és lendületes világon.
A hangok életszerűek, térhatásúak (Dolby5.1 valszeg a Box miatt is) és akinek meg annyira bejön pl. a Szikla zenéje mint nekem, az egyenesen a mennyekben fogja érezni magát egy-egy komolyabb akció közepette!
Ilyenkor azt tudom csak mondani, hogy így kell kisebb hírveréssel KU*VAJÓ JÁTÉKOT összehozni. Gratula a készítőknek!
-
RaiN
csendes tag
1DVD és kell neki kb, 2-2,5Ghz, 512RAM, meg 1 radeon 9800pro erősen ajánlott, a sima mozgatáshoz... Én már végigvittem, mindenkinek csak ajánlani tudom, bár van benne egy-két uncsibb rész. De összességében bejött! (csak a fránya Ti4200om néhol igencsak kevéske volt
)
[Szerkesztve] -
Pedros
csendes tag
Mi a gépigénye a gamának? Ja és hány CD-s?
-
krystman
őstag
Nekem is meg van a játék.Viszont van egy gondom vele.A játék egyszerűen nem akar AA-al menni.Ha rá teszem a 2x vagy akár a 4x AA egyszerűen nem megy a játék.Ha kikapcsolom a AA akkor tökéletesen megy.AA-al 1-2fps.A kártyám nem hinném,hogy rossz lenne.Hisz egy 6800GT.Eddig egyik játéknál sem történt ilyen.Szerintetek mi lehet?Tapasztalt már valaki ilyet?Van aki 6800/GT-el nyomja?Próbálja már ki,és írja már meg valaki,hogy neki így megy-e ahogy feljebb leírtam.
-
-
Shim
őstag
tegnap láttam megnéztem a pitch blacket és a choriclest egymás után, frenetikus élmény volt, mindkettő, ez vin diesel igazi szerepe, végre újra rátalált! a beszólásai haláliak
remélem a dark fury elmond vmit a szeméről, meg arról az elementálról, mert az sztem nagyon hirtelen jött be... -
nofene
aktív tag
Azért ez csak jelenthet valamit:
Bővebben: link
Bővebben: link
Mellelsleg én még nem tudtam megvenni, (ezt tényleg _megvenni_ fogom boltban) de talán jobb is így a vizsgaidőszak kezdetén
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Azt ne mondd, hogy felér egy HL2-vel...
-
Dean
tag
Nem tudtok véletlenül magyarosítást hozzá?
-
bolondember
MODERÁTOR
szerintem is állat a game..

Szép graf, jó játékmenet, és emellé még Vin Papa hangja!!
No, kérem szépen, ha korábban kijön, lehetett volna az év FPS-e is akár...
-
kokobe
őstag
na mivan alig játszik valaki ezzel a játékkal mert nagyon kevés a hozzászólás hát gyerekek csak az a baj hogy nem tudjátok hogy mit hagytok ki ezzel!

-
-
Austi
tag
UP! (#38)
-
Drizzt
nagyúr
Húha kezdi felkelteni az érdeklődésemet ez a játék. Demó van valahol?
-
kokobe
őstag
Na leszedtem a gamet és valami fenomenálisan jó full grafon komolyan mondom a doom3-mat überli vannak benne splinter celles efektusok és mozgások volt egyszer olyan amikor a faszi mögé mentem hogy kitekerjem a nyakát aztán megfordult azt elkezdett lőni aztán a faszikám fogta a skulót azt a pacák felé fordította azt kapott egy buksist. Én most benn vagyok a börtönbe és már csinálgatom a feladatokat amugy a börtönben mindenhol kamerák figyelnek,ha valami balhét csinálsz áramot lőnek rád a kamerák. Aztán jönnek a securitisek azt visszavisznek a celládba.A bunyó nagyon jó amikor a faszinak levágsz látszik a sérülés és a vérnyom a fején;az árnyékolás fantasztikus és én az én véleményem szerint ki merem jelenteni DOOM3 elbujhatsz de jó mélyen!!!

[Szerkesztve] -
Austi
tag
nekem meg is van

csak elakadtam benne már az elején amikor leötüd a csávot és gugolva átmész egy másik helységbe ahol fölveszel valami kártyát és ott.nemtudok visszamenni.nemtom hogy kell.aki tud segítsen.amugy nagyon jo játéknal tűnik
-
joe69
senior tag
kijott

es elegge utos lett, gamespot-on 9.3-at kapott
-
breetai
aktív tag
Helló!
Én nem is tudtam, hogy ez kijön game formában!!! Bár selythettem volna!? Van valakinek elsőkézből infója, hogy milyen? Tényleg olyan szép a graf mint a képeken? Irányítható? ...
Még volna egy csomó kérdésem. Ha valakinek megvan kérem írjon!!!
-
nofene
aktív tag
UP!
Úgy tűnik mégis megjelenik PC-re: Bővebben: link Bár a PC előzetes ugyanaz mint amit már korábban belinkeltem. -
nofene
aktív tag
UP!
Van valakinek biztos infója arról, hogy megjelenik PC-re? -
nofene
aktív tag
Hűha sehol nem találok infót PC-s verzióról! Namost mi lesz? Megőrülök ha nem csinálják meg! Jah viszont ingyen (!) letölthető a játék SoundTrackje: Bővebben: linkNEm warez a játék honlapjáról linkeltek ide!
-
Spunkmeyer
csendes tag
Irányítás jó. Minden játékot könnyű írányítani, ha megszokod. Sőt! Vannak játékok, amikről egyből azt gondolod, hogy csak így lehet játszani máshogy nem érdemes.

A hangulata nagyon jó! Én nagyon ritkán játszom már PC-n, áttértem az X-boxra. Sokkal jobban tetszik, grafikában, hangban, stb. X-boxnál még érzem a mérgelődést, amit PC-s játékoknál ritkán vagy már nem is érzek, mert tönkreteszi a cheat, level skip, stb. Itt nem igazán van. Szóval amikor kedved van belecsapni(múltkor majdnem megtörtént) a konzolba vagy szorítani az irányítópadot, hogy széttörjön azért mert a vége előtt elhibáztad és kezdheted előröl az egészet.
Viszont segít a tökéletesség, kitartás, akaraterő, stb. fejlesztésében. A legtöbb játék a kihívásra épül.
Mégegy példa: Ninja Gaiden. Több mint 4 GB-os játok, olyan animációkkal és textúrával, amit PC-n nem hiszem hogy fogsz látni. Játszok a traininggel, átküzdöm magamat a nehézségeken(harc és logikai), legyilkolok egy csomó nindzsát amikor is elérkezek egy japán edzőterembe aholis egy nuncsákóval felfegyverkezett emberke vár valami hasonló mondattal, hogy You have made it so far...Jól elkalapált, nem sikerült megvernem(sok esélyt nem adtam magamnak az átvezető animáció miatt sem - Bruce Lee 2 volt), mit látok a végén? Continue/Again? Nem! Game Over!
Meg is nyomtam a Power Off gombot. De jó volt, mert ritka az ilyen PC-s játék ami érzelmet vált ki belőlem és ennek a játéknak a filozófiájába tartozik a tökéletesség. Hiszen a nindzsák a gyilkolást fejlesztették tökéletes szintre. Ez jutott eszembe utána, hogy aki nem tudja megverni a legelső ellenfelet, az mit akar később? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak azt sajnálom, hogy nincs 5.1 rendszerem, mert a legtöbb játék használja már. Illetve hogy csak 72 cm a televízióm.
Minden lövöldözős rész a Riddickbe FPS nézetű. Nem lenne értelme a TPS nézetnek, annyira jól ki van dolgozva a részletek. -
Fade_Away
őstag
A film nagyon-nagyon jólett!
(alien vs predator hozzá képest fo*) -
nofene
aktív tag
válasz
Spunkmeyer
üzenetére
Ezek szerint jó véleménnyel vagy róla... Irányítása milyen? (Lehet hülye kérdés életemben nem láttam még X-Boxot
) Hangulat? A lövöldözős részek csak FPS vagy lehet választani FPS és TPS között? -
Spunkmeyer
csendes tag
Helló!
Amit én tudok, az a konzolos(X-box) játék. A teljes címe: Chronoicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Úgy kezdődik, hogy egy jeges bolygón bujkál, de közben mutatnak egy szörnyet, ami vadászik rá. Riddick bemegy a barlangba, a szörny utána, keresi össze vissza(hőlátással), de nem látja sehol. Felnéz, Riddick ott csüng a jégkunyhó tetején fejjel lefelé, ekkor elengedi magát és a pengéivel megöli a szörnyet. Asszem a filmben is valami hasonló rémlik. Legalábbis láttam egy hasonló jelenletet a bemutatóban. Azután visszaemlékszik egy női hanggal történt beszélgetése után (talán valami MI lehet, nem mutatják) Butcher Bayre. Itt kapcsolódsz be a játékba, amikoris egy űrhajón ülsz, ami fegyenceket szállít. Elkaptak és átadnak a börtönparancsnoknak (már itt is vannak humoros beszólások és jó hangulat), lényeg hogy a fejvadász nem kap Riddickért annyit mint szeretne...Nem akarom elmesélni az egész történetet, de a lényeg, hogy nem csak agyatlan FPS-es játék, hanem sok helyen kell használnod az IQ-t, mert könnyen restart lessz belőle. Még nem játszottam végig, de nagyon szép a grafikája. -
nofene
aktív tag
Necromonger a helyes leírása, a necro (latin erdetű) halált elhalás jelent, monger pedig kereskedő (sztaki online szótár szerint). Szóval a halálkereskedő/halálkufár a helyes!
monstre: 3-ik részről még nincs tudomásom, hogy egyáltalán terveznék de mivel a Chronicles Of Riddick sem hozott megfelelő zsetont úgyhogy nem hiszem, hogy csinálnának...
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
Jah,az anime engem is érdekelne,vki mailben segítsen nekem ez ügyben!

-
Kain
senior tag
Kérdésem lenne,mégpedig a filmben Necromanger-nek hivják a rosszakat,ezt a dvd-n halálhozóknak forditották (sztem ez igy nem egészen jó bár nem értek hozzá),mig a moziban,mert ott is megnéztem halálkufároknak,ami sztem naon vicces.Melzik áll közelebb a valósághoz,ill mi a pontos?
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
válasz
üzenetére
OK bocs nem akartalak letorkollni, persze véleményezd nyugodtan csak arra gondoltam, hogy esetleg túl nagyok voltak az elvárásaid azért nem tetszett!
Íme a játék trailere ha még nem látta volna valaki (nem néz ki rosszul) Bővebben: link Kb 15 mega Quicktime MOV formátumban! -
törölt tag
-
nofene
aktív tag
válasz
üzenetére
De egyébként mi a baj? Szvsz az egyediségre törekedett és végre egy film (hosszú évek után) ami saját sci-fi világra épült és nem csak koppintott (nyilván itt is fel lehet fedezni hasonlóságokat pl. a Dune-vel). Az első rész persze jobb volt B filmek között kiemelkedő, ez viszont már egy A-kategóriás akciófilm! És mint ilyen tökéletesen teljesítette (sőt a látványvilággal túlteljesítette az A-kategória kívánalmait). Szvsz bolond aki gondolatokat ébresztő vagy akárcsak túlontúl logikus minden hibát nélkülöző, főként történetre építő filmet várt! Ez egy 100millió $-os lövöldözés annak is szánták! Ha így nézed nagyon is jó film! Vin Diesel pedig mélységet adott a szereplőnek (nézdd csak meg az eleinte mindenkit útáló, önző csak túlélésért játszó lényben érzelmek támadnak!) Szvsz nagyon jó kis film persze csak a saját kategóriájában!
A játék egyáltalán kijön PC-re? Korábban azt olvastam, hogy igen de most a hivatalos oldal nem ír semmit PC-s változatról!
[Szerkesztve] -
törölt tag
sztem minősíthetetlen lett a film... látványra jó, de egyébként??? az első rész sokkal jobb volt, ahhoz képest, hogy B filmnek szánták...
a játék milyen? próbálta már vki? -
nofene
aktív tag
Helló!
Gondolom illetve remélem, hogy azóta mindenki látta a filmet (nekem nagyon bejött, nem találtam benne azokat a logikai hibákat amiket magyaráztak az újságokban... A látványvilág+díszlet irgalmatlan jó!!!)
Nade a játék! Nem tudjátok mennyire kapcsolódik a film történetéhez? Csak Riddicket lehet megszemélyesíteni? Gépigény kb. mekkora lesz? És mikor jön már!!
-
Integra
titán
megnéztem a dark fury-t és nagyon állat!!!!!!!!!!!!!!!!
hamisítatlan riddick style
-
nofene
aktív tag
Télleg jut eszembe a Chronicles Of Riddick : Dark Fury-t látta már valaki (esetleg megvan valakinek) ez egy anime ami állítólag a Pitch Black és a Chronicles Of Riddick közti hézagokat szünteti meg.
-
Integra
titán
szvsz egy ilyen filmnél baromi sok függ attól hogy a néző mennyire képes beleélni magát abba a világba amiben játszódik, a sci-fi mindig is egy kényes műfaj volt.
a pitch black a maga nemében szerintem kurva jó film volt és ez sem lehet annyira rossz. de egy kritikustól akinek csak a művészfilm a jó film, attól nem várok mást, csak fikázást.
leszarom, én megnézem.
neten már fent van, de csak screener, azt meg nem töltöm le, borzalmasan sötét és szemcsés a kép és kicsi a felbontás is... -
nofene
aktív tag
Nem ismerem a forrásaid de abszolút nem bukás és nem 170m$-ból készült hanem ''csupán'' 110 körüli összegből. Azt pedig már rég visszahozta Amcsiban.
A Pitch Black egy egyszerű ''B''-kategóriás akciófilm volt, de mégis olyan egyéni lett az atmoszférájának és Vin Dieselnek köszönhetően, hogy alacsony (23millió dolláros) költségvetése ellenére is sokat hozott. A 2. rész első képek és bemutatók alapján Dűnés képi világgal rendelkezik és fantasy elemek is találhatóak benne. Attól félek nekem is túl nagy az elvárásom és csalódni fogok a filmben, mivel az mostmár csak egy ''A''-kategóriás agyatlan lövöldözés (remélem nem így van), anno a Pitch Black óriási kedvencem volt. -
Snail
csendes tag
Az igen. Pedig az ember azt hinné a Pitch Black folytatásáról, hogy sikeres lesz. Vagy az sem volt túl nagy siker?
-
Frigo
őstag
Ősszel jön PC-re

-
Snail
csendes tag
Habár a filmet még nem vetítik kis hazánkban, a játékadaptáció elég jól néz ki, legalább olvastam róla egy kritikát Bővebben: link .
Kár hogy eddig csak konzolos a cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Assetto Corsa EVO
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jaés szellemes is