- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salgado
tag
B........ok meg!
ha fölrakjátok a magyritást,akkor tudjátok mit kell csinálni!
amugy jo kis gém,brutál figurák vannak benne.
a grafika is frankó!
jobb mint a doom3! -
netkoo
senior tag
Sziasztok

Segitene valaki elakadtam
Megvan abobba Jupitertöl...
Jönnek az örök kinyirom öket
Jupiter eltünt
Merre kell menni?
Mert minden zárva van
-
netkoo
senior tag
Sziasztok

Segitene valaki elakadtam
Jönnek az örök kinyirom öket
Jupiter eltünt
Merre kell menni?
Mert minden zárva van
-
Zenty
őstag
-
Zenty
őstag
Csak minimálist kell visszaolvasni!

Bővebben: link -
AMD-s
tag
Valaki!

-
AMD-s
tag
Hahó valaki! Vagy már lefutott téma ez a game?

-
AMD-s
tag
Nektek működik rendesen a magyarosítás? Nekem csak a menü magyar,meg a párbeszédek után a feladat ismertető. Nagyon dühít! Most magyar vagy nem magyar a game. Így nem sokat érek vele.

[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Még is meg lehet venni a gamet!

Bővebben: link
Picit elkéstek vele. -
Zenty
őstag
válasz
afterburner_
üzenetére
A magyaritás feltetted?
Mert ''Azoknak, akik az első, január 22-én kitett Riddick magyarítást töltötték le és a ''14. Tower 17'' pálya elején kifagy a játék, íme a JAVÍTÁS: Pa2_T17.rar
A fájl tartalmát ide kell kitömöríteni:
meghajtó:\Játék telepített könyvtára a gépeden\Content\Dialogues\Pa2\Pa2_T17
Írd felül az ÖSSZES ott lévő fájlt és jó lesz a Játék.''
http://jatekhonositas.atw.hu/ -
Zenty
őstag
Nah én is végig vittem ,de szerintem azért nem olyan rövid!Jó picit ,de mondjuk talán azért mert nehéz volt abba hagyni!

A vége is jóh tipikus riddickes !
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
sziasztok, lenne egy oylan problémám hogy a játék során, mikor az elejena kapuhoz megyek , leütnek , vagy meghalok, mindegy nem az a lenyeg, hanem hogy utána egyből teljesen elkékül a képernyő, aztan megfagy kék halál féleség...
konfigom a következő most.
2,8-as prescot 3100-on, 2x512 mb ram, x800 pro mod 16 pipe,ai7-es lap, probalkoztam már az 5.1-es catalystal, és új chippsetmeghajtóval, de semmi.. -
Zenty
őstag
Hát amikor én vissza akartam menni az egyik ilyen kis robot nagyon fuckezot nekem hogy gyere merjé csak bejöni ,amikor be mentem kinyirt
!Meg téleg a spicli lista és megvolt vissza fele! Hü akkor kihaygtam pár questet 
Egyébként a nagy robotal mit kell csinálni ha nem lőni?
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Sokan nyavajognak hogy hl2 -ben mennyire el lehet akadni!HÁt akkor evvel mit csinálnákak
?
Az utso részeken olyan érzetü labirintusok szarok vannak ,hogy folymatosan azt az érzetem hogy menni kéne máshova is
!
Most annál az oriás robotnál vagyok akikt ottom olomal de szarik rá
!
Egyébként pár küldetést nem értettem. Pl a csákonak hozd vissza a szemüvegét,hogy lehetne vissza hozni ha csak ugy lehet a bányába le megyek Nagy harcok közepete és akkor már mennyek és vissza?Mert ugy tünt nekem az őrök nem csipnek a vissza mennék
Lehet késöb találkozok vele?
Mondjuk lehet nemigazán fogtam lopakodora a szitut !
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
Hát ennek a telepitését télleg nem értem...

-
Pipó
őstag
A magyarosítás nagyon jól indul, de rögtön az elején elakadtam. Megérkezek, átmegyek a szellőzőn, leugrok a rácsok alá, felveszem jobbra a beugróban a cigit (ez a 2.) és nem tudok kijönni se ill. nincs tovább út sem. Mit csináljak?
-
salgado
tag
nem tudom föltelepiteni a magyaritást,mert nem tudom a sorozatszámát.
-
Apophis
őstag
Tudom, de DOOM3 egy az egyben. Ugyanolyan normal mapping, falak, bump mapping. Simán lehetna annak a motorja, bár kicsit gyengébb.
A lassulás kapcsán azt nem értem, hogy ha a fraps teljesen normális (átlag 60-45) FPS-eket érzékel, akkor miért tűnik lassúnak? Mintha 20-al menne. Fura.
Az optimalizálás viszont jó lett, az én közepes konfigomon is remekül fut maxon, 4X AF-el. Mondjuk a DOOM is jól ment, ellentétben a HL-al.
[Szerkesztve] -
AMD-s
tag
Valaki letöltötte már ezt az említett honosítást? És rendesen működik? Én nem tapasztaltam szaggatást pedig elég jól fel van húzva a graphics.

-
Toness
őstag
Ez a garfika ez nem a doom3-é hanem ez egy saját alkotás ami szerintem jobban sikerült annál
Mondjuk aki CSS-t játszik annak tényleg megéri megvenni a hl2-t, de én nem tartozok azok közé. Téynleg nagyon szaggat néha a játék és én sem értem hogy miért, ha leveszem a garfikot akkor is pedig van alatta 1GB ram és egy 9500@pro radeon 
-
norbyte™
csendes tag
A szokásos helyen Bővebben: link fent van, elérhető a magyarosítás!

[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Viszont valamit nem értek: megnéztem Frapssel, és gyakorlatilag 30 alá nem ment az FPS érték, én mégis lassúnak látom, néha szaggat. Mitől lehet ez?
-
Apophis
őstag
-
Xelo
addikt
Valami MCCDyn.dll valamit nem talál...Wháááá...
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
Sziasztok. Nekem a 3cd-s Myth-es verzsön van meg. Ezt hogy lehet játékra birni? Mert futott valami telepítés varázsló, feltelepitette a 3cd-t, aztán vannak ilyen fileok hogy: MYTH2.ua, MYTH.uha, Riddick, stb. De ha a Riddickre kattintok nem megy...
-
salgado
tag
nektek nem villog néha a kép?
vagy csak nálam?
patch van hozzá? -
Zenty
őstag
http://jatekhonositas.atw.hu/
Itt 16:00 állitolag letölhető lesz a teljes!
[Szerkesztve] -
AMD-s
tag
Helló valaki!

-
AMD-s
tag
Sziasztok! Megint elakadtam,mikor a magánzárkából kijössz,aboxmeccset megnyered,azebédlőben a fickótól megveszed 25&-ért a vasdarabot,kijössz az ebédlőből,utána mi a f....t kell csinálni? Valaki írja már meg. Köszi!

-
Toness
őstag
Nekem eddig nem sikerült felpörgetni, olya lassan üt, hogy két ütés közt az ellenfél kávészünetet tarthatna
azt a csavarhúzót is elég bénán használja. A játék vége felé nem fog gyorsulni és erősödni riddick? mert most egy bányában vagyok ez még talán eléggé az eleje lehet. -
Anti-Hero
aktív tag
jólenne már ha lelehetne szedni mert holnap már játszanék vele

-
Anti-Hero
aktív tag
Menyit rak fel a game?(Menyit foglal a játék?)
Lelehet már tölteni a Full Honositást?
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Ne akarj már hack&slasht! Ha jól kombózol bunyónál, eléggé fel tud Riddick pörögni, persze ha nem furkósbotot lóbál éppen. Amúgy én is jókat röhögtem, hogy míg én játszi könnyedséggel török ösvényt az őrökön át, addig bármely rabtársam a legkisebb gyanús pisszenésre is rútul elhalálozik, belelövik egy szakadákba, stb. Másik kedvencem, mikor minigunnal berontok valahova, erre a technikus rámtámad a csavarhúzójával...

-
Toness
őstag
Én visszatöltöttem mégegyszer egy előző mentést és másodszorra már működött a bejátszás, semmiképp sem akartam lemaradni a dolgokról.
Viszont hiányolom a játékból azokat a nagy bunyókat mint ami a filmben is volt. Igaz a játék az nem a film alapján készült de azért Riddick lehetne egy kicsit gyorsabb boxban és akkor lehettek volna igazán pörgős boxok sok őrrel szemben is. -
Zenty
őstag
Sniper nincs ,nem is lenne sok idő célozgatni! Meg riddick nem is birja nagyon a fegyvereket csak kényszerből nyomatja! Ő inkáb közel harcot ,meg a késeket birja

Egyébként igy bele gondolva elég nagy mákja van ami kis riddickünknek!
Ez birom hogy mindig kurva maga biztos ,hogy azzonal ahova bezárja már aznap el is huzik onnan. Ha nem lennének nagy mákjai ,ő is ott raboskodna vagy nyifana!
MInt pl az elején kinyir vagy 40 őrt ,le ugrik 1000 méteres gödörbe hop másra esik!
És ezek után megy egy szimpla szigoritottba! Az a rab társait ,meg ha csunyán néznek az őrökre dobják le a szakadékba meg lelővik
!
Nah m1 csak ugy bele gondoltam
-
Apophis
őstag
Hát elég rövidke volt, pedig szinte minden küldetést megcsináltam.
A végső harc valami hihetetlen fantáziátlan szvsz, és zavar, hogy a játék egy tetemes részét a sztem legjobb fegyver tranq.gunnal kellett tolni. Így baromi pite, belelősz egyet mindenkibe és kész (utána mehet a kőzúzóba
).
Sniper puska nincs? Én nem találtam, de nagyon nem is kellett, mert a kispisztollyan 50 méterről is halál precíz fejeseket lehet osztani, egyből halál.
A Gamestarban olvastam, és nekem is így volt, hogy 2 bejátszás nem látszik, csak hang van és feketeség. Kéne valami peccs. Nem tudni, mikor jön ki? -
Zenty
őstag
Azt a fő muvtit aki elvette töled a csavarhuzot azt kinyirtad és az embereit?
Akkor meny vissza az elejére a fő rácshoz ahol áll egy sapkás őr! Avval dumálj és kinyitja az ajtókat és igy továb...
Én mondjuk az udvaron lévő másik rács ahova nem lehet be menni. Áll egy mukso akki egyfojtába (fuckezik) annak adtam egy cigit még had örüljön!
[Szerkesztve] -
AMD-s
tag
Elakadtam az elején.A vizesblokknál kinyírtam mindenkit,utána visszatett a cellámba.Az udvaron a fickó valami 150-et emleget,de mi 150? Mit kell csinálni?Valaki segítsen.Köszi!
: -
Pipó
őstag
Imyke azt írta nekem a múlt héten, hogy ezen hét végén felteszi a teljes magyarosítást. Én már erre várok 4 hete, emiatt nem kezdtem el a játékot. Úgyhogy érdemes megvárni.
-
AMD-s
tag
Nekem egy 3 cd-s verzió van meg, de árulja már el valaki hogyan kell telepíteni! LÉÉÉÉTKÉRDÉS!
-
Apophis
őstag
Na, megvan a game, és nagyon bejön! Kicsit hamar halok benne (hard), de az ellen is elfekszik egy pontos fejlövésre, tehát mondhatni reális. A bunyó nagyon komoly, a lopakodás élvezetes. Ma lett meg, tehát eléggé az elején járok, így többet nem is mondanék, csak annyit, hogy a grafika DOOM3 szerű, de valahogy jobban optimalizált, remekül fut, max az effektparádés harcoknál (sötét alagútban zseblámpázok a sűrű ködön át, miközben a mellettem lévő csőből gáz szivárog, és megy a tűzpárbaj, na akkor szaggat...)van kisebb gebasz. Dieselnek nagyon komoly hangja van!
Szvsz remek az egész hangulata, vétek lenne kihagyni! -
bandi20
aktív tag
Hello mindenkinek kicsit elakadtam !!!
A Valance nevű gyerek elküldött jupiterhez a bombáért.
Megvolt a bombát el kellett vinnni valami min.. coreba az és megvolt de nem tudom merre tovább HELP
HELP...

-
Zenty
őstag
Egyébként furcsa hogy a cd galaxisba és a pcdomen se lehet kapni a gamet!
Nem mint ha meg akarnám venni ( bár megérdemelné)
De ez lol ilyen csipet csapat gameket adnak ez helyet! Ez gáz
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Egy két bugot véltem,mint pl börtön verekedésnél egy jó KO-val kiüttöem egy fekete gyerköcöt a klotyora eset a fejecskéje,és nemtudom hogy ez fizika bug vagy más ,de akadozva ugy megnyult a nyaka mint egy kis zsiráfnak!

Azt hittem ez valami horror elem a sok börtön okozta trauma stb.
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Egyébként ehez van valami javitó patch? Kerestem ,meg néztem a fő oldalán ,de nem lelltem nyomra!
-
Zenty
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Innen néz meg pár trailert!
Ajálom gameplay clips onnan az elsőt!
Azon megláthatod ,hogy a fizika és az ai is jobb még hl2 tőnél is nem csak grafik jobb
! -
Toness
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
Hol vannak ebből a gémből screenshotok?
Kíváncsi vagyok tényleg jobban néz-e ki,mint a Doom3. -
Zenty
őstag
Nemsokára elkészül a magyarszki forditás hozzá! :
Én ma probálom kih remélem téleg olyan jóh a game
-
PPeter
addikt
Azt hittem egy PH!addiktnak jó példával kell elöljárnia....

-
tr00p3r
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
mailben elküldöd, hogy hol ''vetted''? esetleg ''kölcsönadnál'' egy biztonsági másolatot az eredeti játékodból??
-
netkoo
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Szia segitenél?
Elakadtam A második börtönös küldetésben vagyok, azt irja keresem mega work station t!Meg találtam de ott bementem az egyik szobába semmi kifele jövet meg van egy gépember és kinyir
MIt csináljak?pls help -
Loha
veterán
Na én is végigtotlam a játékot, és nagyon pozitívan csalódtam benne...

DOOM3-nál sokkal jobban tetszett...
Ami nekem gondott okozott, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok abszulute kezdő angolból, sok szöveget elig értettem a sok szleng miatt...
Nincs a játékhoz vmi jó magyarítás?
-
ugux
tag
Na, vegig vittem! Nagyno-nagyon jo jatek! Remelem lesz folytatas is!
Az egyetlen hiba szerintem hogy rovid! Biztos azert is tunik igy mert nagyon elveztem, de azert szerintem rovid volt!
Ja, es meg picit fajlaltam, hogy nem igazan jottem ra, hogy hogyan kellene megcsinalni a masodik bortonblokkos kuldetesek nagy reszet! Mert ha egyszer lemegyunk a banyaba, akor aztan nincs megallas, es egyszer csak elveszi a kuldeteseket, es nem is lehet vissza menni!
Valaki megcsinalta ezeket a kuldeteseket?
Na minden jot! -
tomit
tag
Szaisztok.
Neke is kéne egy kis segítség mert elakdta. A vonatos résznél vagyok. A második vonatnak áramot adtam, de nem indul be. A missionnál azt írja másszak rá és menjek le a szénbányába, de a konténer nem jön lefele, meg sem indult. -
ugux
tag
na, ne aggodjon senki! Megoldottam!
Egyszer csak jo lett! Amugy a faszit nem kell kinyirni, mert akkor jonnek a gepek, aztan dur-dur es vege!
Oda kell menni a faszi kabinjahoz, es ranyomni a hasznal (use) gombot a hattamlara! Riddick szepen befekszik, aztan mikor a gep beemeli a faszit rank, akkor kidobja, es mar mehetunk is tovabb! A kovetkezo resznel pedig azon az ajton kell kijutni, ahol a robotok bejonnek! -
ugux
tag
koszi a segitseget!
Nem tudom mit csinlaok rosszul, de nem mukodik! Bemaszok a masik fazon kabinjaba, (akit elvisznek) es nyomkodom a gombot, amugy csak a neve irodik, ki semmi egyeb use eszkoz! Aztan a kabin is meg a faszi is, egyszeruen atsiklik rajtam! En meg a szobaban maradok!
Most akkor hogyan? Ez lehet hogy bug? Nekem a 3 cd-s verzio van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Assetto Corsa EVO
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,hogy feliratok! Ott mindet pe piálsz és jonak kell lenije mindenek!

![[kép] [kép]](http://img78.exs.cx/img78/8864/riddick7pi.jpg)