Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
gproject
üzenetére
Csak azon gondolkozok, hogy mennyire lenne jó egy ilyen gép informatikában járatlan felhasználó esetén, ahol egy windowsos gép folyamatosan csak belassul a frissítések a kért és nem kért alkalmazások telepítése, kártevők, vírusok, stb miatt. Szóval egy átlag magyar digitális analfabétának mennyire felelhet meg, akinek játékból elég a pasziánsz. Amúgy csak böngészés, levelezés, dokumentumon, táblázatok kezelése kell.
Amúgy Chromebookoknak nincs OLCSÓ "desktop" gép verziója, tehát valami minigép szerű megoldás.
-
gproject
aktív tag
-
fuze
őstag
válasz
gproject
üzenetére
Nem, de ez egy asztali és minden kifogástalanul működik rajta. A baj az lesz, hogy ez nem rendeltetészszerű használat, a chromebook, chrome os, nem erre lett kitalálva. Talán ha formáznám jó lenne, de túl nagy az adat nem tudom áttenni.
A drive-os dolog meg főleg...Viszont nagymamámnak fel fogom tenni és ott jó is lesz. Mindene drive-ban van és csak böngészőt, word-excel kombót használ. Ezeken kívül a windows csak a bajt okozza folyton.
Meglepően kevés infó van ezekről a neten, pedig a chrome OS - bár elég buta - pont ezt tartom az előnyének.
-
noorbertt
őstag
válasz
gproject
üzenetére
Ha mennek rendesen az Android programok akkor en ezt hasznalnam:
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.benoitduffez.cupsprint&hl=hu -
gy.s
csendes tag
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject
üzenetére
Ezek nem mondanak semmit. Én, a hasonló helyzetemben 2014 januárban, a gépem Google Chrome tesztjén nézegttem a ViFi és net tesztet. Emélkszem a UPC-től kértem egy távoli modem frissítést és szoftver upgrade-t. Nem oldotta meg a WiFi nem látást vagy eldobást. Mivel volt mellettem 2 ChromeBook egymás mellett, egymás után frissítettem őket, és így kiszürtem, hogy melyik az a verzió a Crome--ból ahol bekövetkezeik a zavar. Ezért írtam, hogy nem a PowerWash, hanem a külső drive-ról a telepítést csináld. Az alap Crome külső visszaállítása esetán nem fog eldobálni, rendben lesz a kapcsolat. A már telepített bővitményekre is gondolj. Azokat is el kellene távolítani az újratelepítés előtt. Csak az alap tiszta Crome külsős helyreállítással után írjál. Ennek van értelme.
ps. Amikor a pendrive-re letöltöd az alap helyreállítási programot, a vezénylépésekben kerül kijelőlésre a géped tipusának megfelelő Crome. Ettől ne térj el. Ha elkészültél, a Google/Gmail bejelenkezésnél ne legyen települő app vagy más bővitmény. Innen híbátlanul kell hogy működjön.
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject
üzenetére
Szeresd a géped és minden redbe jön!!! Ha nem látsz megoldás egy problémára, az alapokoktól, (az a gyártási alap Chrome) újratelepítés megoldja a problémát. Egy pendrive-ra, ha letöltöd a Chrome Store-ból a Chrome úratelepítési segédprogramot, (ami a gépedhez ígazodik), csak kövesd az utasítás!!!!!! Mindig rendbe fog hozni mindent!
-
gy.s
csendes tag
válasz
gproject
üzenetére
Most nem, és nincs ilyen észrevételem. De egyszer volt. A Crome volt bugos. Egy up date fogja majd megoldani. Pont úgy mint nekem. Addig csak a downgrade segít. Pendrive és Crome helyreállítás. Majd nem engeded frissíteni. Ha itt és így jó lesz a WiFi, a szériaszomok írogatása mellet frissítheted de állj meg a mostani/jelenlegi szériaszám előtt.
ps. Nézd meg a frissítést, mielőtt az űjratelepítést választod. A pendrive bármilyen lehet. A helyreállító program mindenre rámegy, de előtte átformáz és mindent töről.. Ez nem azonos a powerwash funkxióval!!!!! Ez a gyári állapot visszaállítása a gyártási év Chrome verziójára, küéső meghajtóról. -
gy.s
csendes tag
válasz
gproject
üzenetére
Jó döntést hoztál. A gépet nem ismerem, így nem is véleményezem, de a CHROME operációs rendszerben sok örömöd lesz. Én Google HP 11 ChromeBook-t használok, Google Nexus 5 párosításban.
Előnyök:
1, Utazásnál két eszközzel, de csak egy töltővel indulok.
2, A Drive és a Photos állandó mentést biztosít.
3, A SMART Lock funkció (nálam ChromeBook+Nexus) megbízható eszközként egymást erősíti, s az én kényelmemet, biztonságomat szolgálja.
4, Chrome-ban minden up to date, és remekül összedolgozik a Mac OSX-el. -
gproject
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Creality Nebula Camera
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi