Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gproject

aktív tag

válasz gy.s #104 üzenetére

koszonom a tippet
    asszem varok a kovetkezo frissitesre, addig meg usb-n adok neki wifit a telefonrol
    mikor eloszor hasznalatba vettem kicsit megijjedtem, mert nem akart frissiteni es az aktualis rendszer egy 40-es verzio volt, ami 2015 januari
    megneztem a legfrissebb buildrol mit irnak es ott pont, a kivetelek kozott(chromebookok melyekhez nem jo a frissites) szerepeltek a 15-os acer gepek is. na gondoltam: kiraly, sikerult olyan gepet valasztanom amihez nem lesz majd megfelelo support. kozben a facebook sivalkodott az ujabb chrome verzioert es voltak olyan kiegeszitok amiket egyebkent hasznalok, de most nem telepultek, mert regi a chrome bongeszo.
    aztan nagy nehezen ratalalt valahogy egy 47-es updatere(elotte egyek csatornan sem talaltam manualisan).
    szoval most ez van, hala az egnek eleg surun van update, remelem a kovetkezovel mar nem lesznek gondjaim

a google now kartyakat hogyan tudom elovarazsolni? a tobbi gepen mukodik es tudom, hogy mobilon hasznalni kell az accommal, hogy a gepen is mukodjon
    de mar nem emlekszem mi a titok

na kozbe valtottam betara es jon is egy ujabb

Új hozzászólás Aktív témák