Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
angliaban dolgozom, ebayrol vettem oket. majd ocsem viszi haza oket a kovetkezo napokban
a bal hasznaltan 110£, a jobb az "uj"(A grade refurbished, ami lenyegebben itt csak rendszervisszaallitast jelentett) 150£
ocean keket es barack szinut akartam volna, de azok ritkak es ez miatt dragabbak is, igy maradt a feher -
gproject
aktív tag
ARC Welder, ha valakit erdekel

-
Madn!ght
addikt
Nagyon szépen köszönöm a kielégítő választ.

Sejtettem, hogy nem igazán kivitelezhető az op rendszer csere.Nem a sajátom a gép, egyik ismerősöm vette az USA-ból. Megkért, hogy ha lehet, akkor tegyek már neki rá w7-et, mert neki főleg az otthoni gépének a távoli használatára kellene.
Akkor már csak egy kérdés: Teamviewerből (illetve valamennyi progiból) melyik verzióval (linux v. android) kell próbálkozni?
Ez lenne a gép: [link]
-
McSzaby
őstag
Bocs, nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Szóval, egy példa:
Itt egy Ch.book, ami értelmes áron van, de vámmal és postaköltésggel együtt kereken 100 dollár jön rá.. így már nem éri meg. 53 000 ft.-t még talán kiadnék érte, mert annyit maga a gép is megér, de többet nem igazán tudok/akarok kiadni ezért.

-
-
-
Szeretem én, többnyire. Gtalkot is, elsődleges chat plattformom. De attól még kell az iRC vagy néha a skype is.
Ellenben, a Chrome nem az én böngészőm. Firefox, ami nálam az alap. Egy ideig úgy voltam vele, hogy netbookon a kisebb felsősáv miatt volt chromium, de aztán egyszer összehasonlításra került egy szintén atomos gépen, hogy mekkora az erőforrás szükséglete (főleg RAM), és akkor végleg az FF maradt ott is. Ez van. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi