- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
angliaban dolgozom, ebayrol vettem oket. majd ocsem viszi haza oket a kovetkezo napokban
a bal hasznaltan 110£, a jobb az "uj"(A grade refurbished, ami lenyegebben itt csak rendszervisszaallitast jelentett) 150£
ocean keket es barack szinut akartam volna, de azok ritkak es ez miatt dragabbak is, igy maradt a feher -
gproject
aktív tag
ARC Welder, ha valakit erdekel
-
Madn!ght
addikt
Nagyon szépen köszönöm a kielégítő választ.
Sejtettem, hogy nem igazán kivitelezhető az op rendszer csere.Nem a sajátom a gép, egyik ismerősöm vette az USA-ból. Megkért, hogy ha lehet, akkor tegyek már neki rá w7-et, mert neki főleg az otthoni gépének a távoli használatára kellene.
Akkor már csak egy kérdés: Teamviewerből (illetve valamennyi progiból) melyik verzióval (linux v. android) kell próbálkozni?
Ez lenne a gép: [link]
-
McSzaby
őstag
Bocs, nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Szóval, egy példa:
Itt egy Ch.book, ami értelmes áron van, de vámmal és postaköltésggel együtt kereken 100 dollár jön rá.. így már nem éri meg. 53 000 ft.-t még talán kiadnék érte, mert annyit maga a gép is megér, de többet nem igazán tudok/akarok kiadni ezért.
-
-
Szeretem én, többnyire. Gtalkot is, elsődleges chat plattformom. De attól még kell az iRC vagy néha a skype is.
Ellenben, a Chrome nem az én böngészőm. Firefox, ami nálam az alap. Egy ideig úgy voltam vele, hogy netbookon a kisebb felsősáv miatt volt chromium, de aztán egyszer összehasonlításra került egy szintén atomos gépen, hogy mekkora az erőforrás szükséglete (főleg RAM), és akkor végleg az FF maradt ott is. Ez van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- EAFC 26
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest