Aktív témák

• Spancer RE

aktív tag

Hello
    Kb 1 hónapja este 8 körül behal a net és másnapig nincs is használható állapotban. A hiba bejelentőt már annyiszor hívtam h majdnem fejből tudom az ügyfélszámot. Persze a telefonos kisasszony rögtön nyomta a szöveget a modem restarttal meg h van e rúter. Amikor megemlítem h van rúter akkor rögtön kiderül h abban van a hiba, ekkor álltalában adja a kolegát (minden esetben férfit). Elmondom neki is a problémámat, ő megmagyarázza nekem h tuti a rúter a fos miközben a net akkoris $z@r, ha simán a csellós modembe van dugva a gép. Most kivételesen jó bár elég gyatrán működik (ingadozik a szpíd le/fel töltésnél). Az ügyfélszolgálatosok vagy nemis tudom kik néha egymásnak ellentmondó dolgokat mondanak. Egyikük mondta h jelszint ingadozás van, ki is küldött 2 "szerelőt" akik megállapították a gépről h a Vista még kiforratlan és emiatt lehet gond. (MILYEN VISTA amikor Xp van a gépen egy 1 szerű Vista szkinnel ami jól észrevehetően eltér az eredeti Vistától és persze ezt egy szakképzett/hozzáértő szerelőnek bármikor fel kéne ismernie) még jó h nem voltam itthon :(( :((( Egy másik telefonos azt mondta h nem volt semmiféle ingadozás. Akkor mi lehet a probléma?

Aktív témák