Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Most lecserélem a lapom, és integrált LAN miatt ugye nem fog elindulni másik gépen a chellom.
Vhogy át lehet regisztrálni másik hálókártyára, tudja vki hol/hogyan? (Vmi weboldalon keresztül talán) -
corlagon
senior tag
Lecsekkoltam a savszel emelest normalis szervereken: a Plus nalam 709k/114k maximumot tart stabilan, elotte olyan 590k/61k volt.
-
törölt tag
a upc oldalan latom a standardot, de a chello oldalan nem... ez most hogy van?
-
lorcsi
veterán
íme : [link]
-
Melafoto
senior tag
Nem elég, hogy nem műxik az IP szűrés,de még kikapcsolt gépnél is nő a forgalom!
Na ez hogyan van????? -
Manitou
veterán
válasz
corlagon #186 üzenetére
hmm, akkor lehet váltok nagyobbra lightról standardra, így ha egy hónapot elengednek, akkor 12 hónapra ~6400 Ft -os havidíj jön ki, ami nem sokkal több mint amit eddig lightért fizettem.
De az még mindig érdekelne hogy mi van ha maradni akarok lightnál és újabb 1 év hűséget akarok aláírni, erre egy kumma infó sincs a chello honlapján.
Ja és mennyi a forgalomkorlát a standardnál? Nem tudja valaki? Én olyan 15GB-ra tippelek.
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
-
corlagon
senior tag
Ha felfele valtasz vagy classicot hosszabbitod meg ujabb 1 v 2 ev huseggel, akkor azt fizeted, minusz 1 honap.
Jo h itt: [link] sztem felcsereltek a 2007/2008 dijat (hosszabb husegnel magasabb a havidij)
Egyebkent nagyon kaotikus ez a chello honlap, szerencsetlen a navigalas...
Mondjuk ez azert gaz, mert ha plust hosszabbitok, vagy lemegyek classicra, akkor nem kapom meg az 1 honapot
[Szerkesztve] -
Tombi
őstag
upc.hu tanulmányozva látom van egy akcio ''classic->plus'' -ra történő emeléskor egy hónapot elengednek ami 1 éves hüséggel 14960,- árat jelent.
ui: Pantel 24mbites adsl+ pedig 12990,- ra jön ki amivel vezetékes számokat 0,- ér lehet hivni.
már csak az upload harc van hátra ami 768 vs ~900kbit
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
corlagon #181 üzenetére
Ja most nézegetem én is, hogy mi van ilyenkor.
Meglévő előfizetőinknek szóló ajánlataink menüpontbannézegetve,
Jelenlegi előfizetőinknek szóló ajánlataink:
Módosítson magasabb chello szolgáltatásra
Váltson chello előfizetéséről magasabb chello szolgáltatásra és az igénybe vehető kedvezményes havidíjakon kívül 2007. október 31-ig, vagy 2008. október 31-ig tartó hűségidő esetén 1 hónapig ingyen használhatja a szolgáltatást.
Akkor ha én most váltok standarda lightról, akkor 2007 október 31-ig 6990 Ft-os havidíjjal vehetem igénybe, és ebből még 1 hónapot elengednek?
És ha nem váltok , hanem maradok lightnál és újabb 1éves hűségnyilatkozatot írok alá, akkor mennyi? Ez nem derült ki számomra. Mert az ok, hogy aki új előfizető, annak 4990 ha telefon is van), de nekem mennyi, aki már nem vagyok újTelefon is van.
-
Matthew
őstag
Érdekesen alakult chello-éknál augusztusban ez a sávszélkorlát. Kb hónap közepén kaptam egy levelet tőlük, hogy elértem a 100%-ot és akkor most frankón lekorlátoznak, és tegnap még mindig full sávszéllel töltöttem, a forgalommérő szerint már 59GB-nál tartok. Mindezt chello classic-kal.
Ez a sávszélességemelés jó dolog de inkább a korlátot tolták volna feljebb, ráadásul az eddigi 2,5MBit nálam csak 280-290 Kbyte letöltést jelentett... jó esetben.
Valaki írta itt, hogy az Azureus-os IP szűrés nem működött nála, hát nálam sem, beállítottam de a forgalommérő szépen pörgött tovább. Ez akkó hogy van ez? -
shev7
veterán
altalaban ilyenkor az van, hogy ha volt elofizetesed, es hosszabitasz/nagyobb csomagba lepsz fel, akkor az ''ajandek'' nem jar, helyette egy ingyen honap, plusz a husegnek megfelelo havidij. Bar ennek ellentmond, hogy nekem 8 ropit mondtak, de ez lehet azert van, mert en classicrol lepnek le...
-
Manitou
veterán
Most néztem meg amit ehónapban küldtek kis tájékoztatót ez van benne:
2007 október 31-ig tartó hűségnyilatkozattal 6990Ft
2008 október 31-ig tartó hűségnyilatkozattal 5990Ft
A light meg csak 4990
Akkor most mivan? Igaz itt írják , hogy csak új előfizetők részére, de ha nekem most lejár a szerződésem? Akkor én is új előfizető leszek nem
Ez van írva
Akciónk 2006 szeptember1 és 2006 október 31 között új előfizetők részére érvényes, kivéve azokat akiknek az akcióban érintett szolgáltatásuk 2006 augusztus 1 után szűnt meg, vagy fennálló díjtartozásuk van. -
24thmoment
aktív tag
Gratula a UPC-nek!
ma reggel felkeltem és restart után stabil ~3000kbits/s lett a sebességem -
24thmoment
aktív tag
''Nemsokára az adsl2+ bevezetésével elérhetö lesz a 768-as up és 24mbites down ''
jah... a központtól számított 2Kmes körzetben
''persze nekik ez nem érdekük és miért is növeljenék a ráhagyást, csak kimagyarázzák hogy igazuk van''
miért ne lenne érdekük a max sávszélesség nyújtása? 30Gb után úgyis lekorlátoz... nekik szerintem tökk mindegy hogy mennyi idő alatt éred el a limitet
[Szerkesztve] -
Tombi
őstag
válasz
o0tomy0o #170 üzenetére
1.Tudom hogy más technologia, de meg lehetne oldani itt is, hogy maxos legyen a sávod a kábel végén.(persze nekik ez nem érdekük és miért is növeljenék a ráhagyást, csak kimagyarázzák hogy igazuk van, ami jogilag biztos helytálló)
2.Igen drágább volt 1-2 ezressel és a feltöltés rosszabb volt ezért is váltottam
3.Nemsokára az adsl2+ bevezetésével elérhetö lesz a 768-as up és 24mbites down és akkor ismét váltok.
4. Attól hogy szidom öket mint állat még nem jelenti, hogy nem kéne
uiont TvNet adsl-em volt utoljára 3mbiten és lekopogom semmi problem nem volt !
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
és mennyibe került az adsl? mennyi volt a feltöltése? Szídja az ember, de rá kellene jönni hogy havi 11 rugóért telefonnal együtt 3 Mbit es net 512 feltöltéssel nem olyan rossz. És mégcsak most emelték meg, 31.-én délután, 1-2 nappal a híres ÁSZF ben foglaltakkal ellentétben. Nem kell türelmetlenkedni. Én meg fujjolom az adsl-t, főleg a TVNet-et mert egy mocsok banda volt, állandóan félre számláztak és rajtunk verték le azt a hibát hogy a szolgáltató és a pénzt elvevő részleg semmilyen öüsszeköttetésben sincs. (Pénzt elveszik, de szolgáltatni azt már nem. . .
)
-
o0tomy0o
tag
válasz
jerry311 #158 üzenetére
Látod jerry. . . Ilyen reményt. Ahogy láttam már AUG. 31. én is megemeltek, nem 1.én nem 2-án hanem 31.én. Ilyen reményt. Amúgy nagyban teszek a cégekre, a magyar távközlés így is sokkal több bőrt nyúz le mint bárhol a világon i think. Sajnos nekem sem 384 k-n stabil, de egész éjszaka már nem 270-el hanem 350-el töltöttem... amúgy píísz
-
Tombi
őstag
új sebesség : 350k ahhoz képest hogy adslnél a 3mbit stabil 390k-volt..
ennyit a chellorol phfujj -
Melafoto
senior tag
Jelenleg csak az Azureus program megy és beállítottam az IP szűrést.
Ha minden igaz így csak chellos tölthet a gépemről, így ez nem számít bele a
forgalomba.
De ahogy néztem a számlálót nem úgy tünt:
1681 MB 8óra 29perc
1760 MB 8óra 51perc
Na, akkor most ez hogyan van???????
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Sztem ha ez a MAC cím cserélgetés működik és tényleg nem mér 2 napig, akkor az simán megéri.
-
Sh@dowMAN007
tag
Szintén.
330-340. -
Melafoto
senior tag
válasz
Sh@dowMAN007 #160 üzenetére
Classic
És melette megy a torrent LE:80kb/s Fel:60kb/s -
o0tomy0o
tag
Azért szóljon valaki akinek már megemelték a sávszélt! Ez adjon reményt
-
jerry311
nagyúr
Veletek is a baj van
Még párszáz hozzászólás és azt is én mondtam amit nem is...
Korlát volt, van, lesz. Talán egyszer egy olyan kiegészítő csomag is lesz, amitől korlátlan lesz. Módszereki voltak, vannak, lesznek az elkerülésére.
Sávszélemelés az ÁSzF szerint. Attól a naptól kezdve, hogy az ÁSzF érvényes és egy modem újraindítás után sem kapod a megnövelt sebességet, lehet reklamálni. -
shev7
veterán
válasz
o0tomy0o #152 üzenetére
A tema onnan indult, hogy valaki azt mondta, hogy a felsorolt datumok azt jelentik, hogy onnantol lehet tolteni ezerrel, es nem korlatoznak le. En erre mondtam azt, hogy az adott datumok azt jelentik, hogy akkor oldjak fel a korlatot. Igen, tenyleg nem sok ertelme van ezek utan lekorlatozni, de a valosag azt mutatja, hogy ebben a honapban megtortent...
[Szerkesztve] -
o0tomy0o
tag
Ha jól értem az értetlenséget, akkor valaki azt mondja hogy ugyan 28. án feloldják a korlátokat de előfordulhat hogy aki nem volt addig lekorlátozva azt 29. én is lekorlátozhatják. Ha valakinek ez a véleménye, akkor egy kérdés: van értelme? Hát hamár mindenki korlátját feloldják az azt jelenti, hogy abban a hátra lévő 2 napban olyan mintha a chello netelőfizetésnek nem lenne adatforgalom korlátozása. . . nemde?
Vagy mi a probléma? -
shev7
veterán
válasz
corlagon #149 üzenetére
''Ha lekorlatoznak honap kozben, csak 1-en 0.00-kor oldjak fel - jo, most 1 nappal elobb, oruljunk neki.''
O vazzeg, ez mar millioszor elhangzott a topicokban.
Idezek jerrytol: ''A korlátot a hónap utolsó előtti munkanapján szedik le, illetve ha azt munkaszüneti nap követné, akkor még egy nappal előtte.''
De ettol meg elofordulhat (ahogy azt a mellekelt abra mutatja), hogy ezutan a datum utan is lekorlatoznak, amit csak kesobb oldanak fel. -
corlagon
senior tag
Ha lekorlatoznak honap kozben, csak 1-en 0.00-kor oldjak fel - jo, most 1 nappal elobb, oruljunk neki. Akkor indul az uj havi szamlalo is nullarol.
Az utolso 2 munkanapon mar nem szoktak lekorlatozni, barmennyit is forgalmazol, de ez gondolom csak iratlan belso szabaly vagy inkabb szokas, szerzodesekben stb. persze nem szerepel. Ajandek az usereknek. Lehet h az operator nem talalt kavet reggel, aztan bevagta a korlatot, nem tom. -
shev7
veterán
-
corlagon
senior tag
Jah most neztem h erdemes-e maradni a plusznal, ha 1 evet hosszabbitok, 1 honap jutalommal 15.6k a plus, 9.6 a classic, azert az 6 rugo havonta... Nem hiszem h bevallalom, bar az a 1M upload jol hangzik.
shev7: Eskuszom nem ertelek, pont az a kisebb a savszel a korlat maga. -
Spirit
őstag
Ejnye-ejnye barátaim, miért nem néztek utána a dolgoknak...
Szal a mai nap folyamán zajlottak a korlát-feloldások, és MA ESTE KEZDIK MEG AZ EMELÉST!!!!!
Light marad a régiben
Bejön egy új csomag standard néven, ami 1,5M/384k
Classic 3M/512k lesz
A plus-osok meg örülhetnek végre, ha már ennyivel többet fizetnek, nekünk 6M/1M lesz.
A forgalmi korlátok nem módosulnak. -
Lazsa
tag
A szept. 2-től érvényes ászf-ben van benne minden
-
o0tomy0o
tag
És akkor most holnaptól sávszél emelés?
-
o0tomy0o
tag
szerk: modemresi segített
[Szerkesztve] -
Melafoto
senior tag
Én is teljes sávszéllel megyek
És még a számláló sem nulla
(modem restart szükséges)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
28a utan nem lehet felrakni korlatot
Ezt nem vágom. Korlát mindenkinél van mindig, 30/60 giga, de az utolsó 2 munkanapon már nem korlátoznak le, ha túlléped (bár a lentiek szerint ez sem igaz mindig).
Egyébként jelentem nálam éjjel 3-4 között ünnepélyesen helyreállt az 5 MB
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
-
corlagon
senior tag
Nekem egy időben 24/7-ben ment a gépem, és volt olyan, h neteztem + töltöttem, egyszer csak bevillant a modem, 5-6 mp-re megszakadt a kapcsolat, és már 512/64-el épült fel újra. Mondjuk ez Thompson modem, jerry asszem azt írta h Motorolákat nem lehet online paranccsal újraindítani.
ekkor veszik le a korlatot, arrol nem szolt semmit, hogy innentol nem korlatoznak le
Ez sztem speciel ugyanazt jelenti
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Egy pozitív dolog a 1221-el. Barátnőm notit kapott, modem reg. nem engedett be, 1221 felhív, jelszó átír, user örül.
-
22.-én megkaptam a levelet ''Tájékoztatjuk, hogy chello szolgáltatásunk használata során az Ön adatforgalma stb.'' azt hittem lekorlátoznak, de most 30.-án 74 gigánál járok.
-
Melafoto
senior tag
Találtam egy ilyen progit: AMac.Address.Change.v5.1
Működne chello-nál? -
Melafoto
senior tag
Én ezeket az infókat a netről vettem (torrent.uni.hu)
''Itt vannak azok az időpontok amikor már hónap végén nem korlátoznak le, ha túl is lépitek a korlátot:
2006!!!
január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)
(első dátum 0. órjától utolsó nap 24. órájáig.)
Ha előtte már lekorlátoztak, cseszheted.'' -
o0tomy0o
tag
Hát még nekem sem oldották fel. Idestova 13-14 napja tolom korlátos nettel. Törném kezüket lábukat, legalább 512/128 ra korlátoznának ne 1/10-re.
-
jerry311
nagyúr
Hát havi 700 HUF az évente 8400 HUF, kb. ugyanennyibe kerül más védelem is.
Ehhez viszont magyar nyelvű támogatást kapsz az UPC-től, ha nem megy. Ez nem azt jelenti, hogy beállítanak neked minden faszságot, csak azt ha emiatt nem megy a neted, akkor segítenek visszarakni alapállapotba, ahogy meg menni fog a net. -
HXY
addikt
30-án hány órától gyors?
-
Melafoto
senior tag
válasz
#54715584 #99 üzenetére
Csak ezért kérdeztem:
Gondolom mindenki tudja, hogy hónap végén melyik nap nem korlátoznak le.
január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest