Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Aktív témák
-
Ferusz
csendes tag
Kedves kali nem gondolom, hogy korrekt az én hangnememet kritizálni a hozáállással kapcsolatban! Hidd el marha türelmes voltam, április óta probáltam megoldani a helyzetet, főleg, mivel nem nagyon van normális alternatíva a UPC helyett.
De még ha velem is van a probléma, akkor is egy normális világban MINDIG az ügyfélnek kellene az úrnak lennie és nem az ügyfélnek kuncsorogni stb. Tudnék erről mesélni, hogy más országokban ez hogyan megy, de sajnos nálunk még mindig nem jutott el odáig a dolog, hogy igenis a szolgáltatók vannak az ügyfélért és nem fordítva. Szerintem!
A másik dolgo, hogy ahogy olvasom a hozzászólásokat, elég sokan panaszkodnak a UPCre és érdekes módon hasonló gondokkal...akkor már csak nem velem van a gond!?
Mindegy, nem akarok én vitát generálni és csak azért jelentkezem be naponta digis státusszal, hogy aki szintén váltani szeretne, az tudjon mérlegelni.A WLAN-ról: még kísérleti fázisban van, a honlon érdekes, hogy nincsen, nekem az ügyfélszolgálaton adtak egy prosit róla. Mint már írtam Veszprémben, Győrött, Debrecenben, Nyíregyházán, Székesfehérváron elérhető jelenleg. Havi 2000 Ft a 8 Mbit.
peace
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PlayStation Portal hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest