Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Okay értem.
Engem igazából az intel driver nem érdekel, mert csak melegszik tőle még idle is a chipset (winben legalábbis), winben le is van tiltva, szóval csak a diszkrét kártya drivere kell, az átkapcsolható cucc nem biztos hogy szükséges, de ha meg lehet oldani és nem melegszik akkor benne vagyok és támogatom. Még azzal nem próbáltam, de amikor igen, akkor szaggatott rajta FF-szal a böngészés, ezért is inkább a discrete graphics az állandó.
Viszont a hétvégén mindenképpen fel kell pakoljak egy linuxot, mert most csak windóz7 van a gépen. Debian (mi más) fog felmenni, meg lehet megpróbálom az Archot, amitől szerintem a nem létező hajam is eldobom, mert kb egész évben nem linuxoztam és sokat felejtettem. Így hát az érdekelne, hogy ha hagyok a Chakrának helyet, akkor meg lehet oldani hogy egy winyón (persze külön-külön partíción) 4 féle rendszer legyen? A Chakra lenne a 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest