- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is akartam feltenni újabb kernelt, csak benne volt a plus repóban és befrissült.
Jó láma vagyok. 
Most ott tartok, hogy kb. minden műxik, ami eddig nem ment, de még nincsenek fent a következők:
1.) Blender 2.7x - repóban 2.68 van, ami elég régi, ennél újabbat szeretnék.
Itt vajon gáz az, hogy ha sima install nélküli standalone verziót használok? Az ugye nem tud elrontani semmit, csak nekem kell folyton keresnek az új verziót, nem?2.) AMD APP SDK, AMDGPU-PRO driver, CodeXL - Ezek tudtommal csak az AMD oldaláról szerezhetőek be, nem okoztak gondot eddig sem.
3.) Eclipse - itt jó lenne minél újabb, úgyhogy itt kellene találnom egy jó repót, vagy valami módot arra, hogy frissüljön is.
4.) Netbeans - nem olyan fontos, de ez is csak netről telepíthető tudtommal. Csak akkor teszem fel, ha nem okoz gondot.
5.) Android Studio - mostanában nem fog kelleni, de később szükségem lesz rá. Sosem próbáltam még CentOS-en, munkában windows-on használom.
Esténként lesz időm foglalkozni a rendszerrel. Ma az AMD-s cuccokat akarom feltenni, és meg akarom keresni a megoldást az Eclipse telepítésre. A többi ráér.
Egyébként köszi szépen a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- Gyúrósok ide!
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Crypto Trade
- Robotporszívók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó láma vagyok.