Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszi!
Bár a hoszt egy debian alapú disztró, de ez is már segítség lesz kicsit joban megérteni a dolgot. Most azt találtam ki, hogy ha már úgyis van a gépen virt manager akkor arra felteszem a mostani rendszeremet és azon kísérletezgetek. Nem is értem miért nem jutott hamarabb eszembe...
De a további kérdéseimmel átcuccolok majd másik topikba, lenne bőven
Annyi kérdesem viszont hadd legyen már még, hogy azt jól érzékelem, hogy a centos-t főleg szerverként futtatják? Esetleg páran asztali gépen is? Vagy inkább vegyes a kép? Gondoltam centos inkább szerver alá a hosszabb támogatás miatt és fedora asztali gépekre / laptopokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bár a hoszt egy debian alapú disztró, de ez is már segítség lesz kicsit joban megérteni a dolgot. Most azt találtam ki, hogy ha már úgyis van a gépen virt manager akkor arra felteszem a mostani rendszeremet és azon kísérletezgetek. Nem is értem miért nem jutott hamarabb eszembe...
De a további kérdéseimmel átcuccolok majd másik topikba, lenne bőven