Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
Erdekes mod nagyon felted a sajat forrasod, mivel nem adod ki, hogy te hol vasarolsz lemezeket. (Mellesleg nem is nagyon erdekel.) De ebböl is csak az jön le szamomra, hogy te milyen erdekes, es önzö ember lehetsz, hisz felted a sajat hatsod (--->''nehogy valaki felnyomja öket is'').
Ilyenkor aruld mar el, hogy hova tünt a vilagmegvalto princoölö, aki önzetlenül segit embertarsain? -
Blackmate
őstag
válasz
üzenetére
Figyelmesen elolvastam amit irtal, es nagyon erdekesnek talaltam. Elöre szeretnem leszögezni, hogy teljesen objektiv vagyok a temaban: soha nem vasaroltam - es mar nem is fogok - a fennt emlitett ''cegtöl''.
Velemenyem szerint te egy fantasztikus ember vagy, aki segitett nagyon sok embernek abban, hogy ne juthasson princo dvd-hez (ha jol ertettem a feljelentesed okat). Mivel nem voltam sohasem ''vasarlo'' igy nem tudom, hogy pontosan milyen princo lemezeket arultak. Ha egy kicsit erdekel a dolog beavatlak: letezik olyan princo lemez, amelynek TDKG02 az alapanyaga. Ha nekem nem hiszel lasd Bővebben: link.
Visszaterve: nagyon sok emberen segitetettel. Azon elgondolkoztal, hogy hany embert tettel tönkre? Itt nem a leendö, vagy a mar meglevö ''ügyfelekre'' gondolok, hanem a sracokra, akik ezzel foglalkoztak. Remelem, hogy akkor is ilyen melegseg önt el, amikor rajuk gondolsz, es hogy milyen tortura var rajuk. Öszinten remelem, hogy kampany körutad itt nem fejezödik be, es folytatod sikertörteneted. Mas területen. Ilyen alapon ugyanis az összes silany termeket forgalmazo boltot feljelentheted. Csak hogy ne menjek messzire: Tesco gazdasagos termekek.
Kivanom, hogy legy nagyon boldog, es büszke ember eleted soran.
Üdvözlettel: Blackmate -
Blackmate
őstag
Elarulnam, hogy Nemetorszagba nem csak a kereset mas. Hanem a cd-k dvd-k arai is. Egy kis izelitö:
Memorex 10 DVD-R + ajandek DVD-RW (10es rolling) 5,99 euro = 1510 huf
Sony, Emtec DVD+R 25 henger 17,99 euro = 4534 huf
Verbatim, Sony, Memorex 50es CD-R henger 9,99 euro = 2518 huf
A fent emlitett arak MediaMarkt es Saturn üzletekböl szarmaznak.
Ez mivel magyarazhato? Több a fizetes, es olcsobbak a lemezek? Hogy is van ez?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest