Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blackmate

őstag

válasz #81957632 #96 üzenetére

Figyelmesen elolvastam amit irtal, es nagyon erdekesnek talaltam. Elöre szeretnem leszögezni, hogy teljesen objektiv vagyok a temaban: soha nem vasaroltam - es mar nem is fogok - a fennt emlitett ''cegtöl''.

Velemenyem szerint te egy fantasztikus ember vagy, aki segitett nagyon sok embernek abban, hogy ne juthasson princo dvd-hez (ha jol ertettem a feljelentesed okat). Mivel nem voltam sohasem ''vasarlo'' igy nem tudom, hogy pontosan milyen princo lemezeket arultak. Ha egy kicsit erdekel a dolog beavatlak: letezik olyan princo lemez, amelynek TDKG02 az alapanyaga. Ha nekem nem hiszel lasd Bővebben: link.
    Visszaterve: nagyon sok emberen segitetettel. Azon elgondolkoztal, hogy hany embert tettel tönkre? Itt nem a leendö, vagy a mar meglevö ''ügyfelekre'' gondolok, hanem a sracokra, akik ezzel foglalkoztak. Remelem, hogy akkor is ilyen melegseg önt el, amikor rajuk gondolsz, es hogy milyen tortura var rajuk. Öszinten remelem, hogy kampany körutad itt nem fejezödik be, es folytatod sikertörteneted. Mas területen. Ilyen alapon ugyanis az összes silany termeket forgalmazo boltot feljelentheted. Csak hogy ne menjek messzire: Tesco gazdasagos termekek.

Kivanom, hogy legy nagyon boldog, es büszke ember eleted soran.

Üdvözlettel: Blackmate

Új hozzászólás Aktív témák