- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Figyelmesen elolvastam amit irtal, es nagyon erdekesnek talaltam. Elöre szeretnem leszögezni, hogy teljesen objektiv vagyok a temaban: soha nem vasaroltam - es mar nem is fogok - a fennt emlitett ''cegtöl''.
Velemenyem szerint te egy fantasztikus ember vagy, aki segitett nagyon sok embernek abban, hogy ne juthasson princo dvd-hez (ha jol ertettem a feljelentesed okat). Mivel nem voltam sohasem ''vasarlo'' igy nem tudom, hogy pontosan milyen princo lemezeket arultak. Ha egy kicsit erdekel a dolog beavatlak: letezik olyan princo lemez, amelynek TDKG02 az alapanyaga. Ha nekem nem hiszel lasd Bővebben: link.
Visszaterve: nagyon sok emberen segitetettel. Azon elgondolkoztal, hogy hany embert tettel tönkre? Itt nem a leendö, vagy a mar meglevö ''ügyfelekre'' gondolok, hanem a sracokra, akik ezzel foglalkoztak. Remelem, hogy akkor is ilyen melegseg önt el, amikor rajuk gondolsz, es hogy milyen tortura var rajuk. Öszinten remelem, hogy kampany körutad itt nem fejezödik be, es folytatod sikertörteneted. Mas területen. Ilyen alapon ugyanis az összes silany termeket forgalmazo boltot feljelentheted. Csak hogy ne menjek messzire: Tesco gazdasagos termekek.
Kivanom, hogy legy nagyon boldog, es büszke ember eleted soran.
Üdvözlettel: Blackmate
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 32MR50C-B Monitor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest