Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
válasz
üzenetére
Figyelmesen elolvastam amit irtal, es nagyon erdekesnek talaltam. Elöre szeretnem leszögezni, hogy teljesen objektiv vagyok a temaban: soha nem vasaroltam - es mar nem is fogok - a fennt emlitett ''cegtöl''.
Velemenyem szerint te egy fantasztikus ember vagy, aki segitett nagyon sok embernek abban, hogy ne juthasson princo dvd-hez (ha jol ertettem a feljelentesed okat). Mivel nem voltam sohasem ''vasarlo'' igy nem tudom, hogy pontosan milyen princo lemezeket arultak. Ha egy kicsit erdekel a dolog beavatlak: letezik olyan princo lemez, amelynek TDKG02 az alapanyaga. Ha nekem nem hiszel lasd Bővebben: link.
Visszaterve: nagyon sok emberen segitetettel. Azon elgondolkoztal, hogy hany embert tettel tönkre? Itt nem a leendö, vagy a mar meglevö ''ügyfelekre'' gondolok, hanem a sracokra, akik ezzel foglalkoztak. Remelem, hogy akkor is ilyen melegseg önt el, amikor rajuk gondolsz, es hogy milyen tortura var rajuk. Öszinten remelem, hogy kampany körutad itt nem fejezödik be, es folytatod sikertörteneted. Mas területen. Ilyen alapon ugyanis az összes silany termeket forgalmazo boltot feljelentheted. Csak hogy ne menjek messzire: Tesco gazdasagos termekek.
Kivanom, hogy legy nagyon boldog, es büszke ember eleted soran.
Üdvözlettel: Blackmate
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest