Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
A másik
Princoölő fogd már fel szarok a princora, nekem más kell, azaz kellne , de nem tudok venni. Nem mindenki vett tölük Princot, volt aki vett TDK lemezt vagy esetleg philipset. Vagy memorexet vagy soroljam??
Ha te mutatsz nekem egy olyan helyett ahol DVD-ben 130 Ft-ért vettél TDK-át vagy Philipset akkor (nem most mai nap
150 Ft-ért akkor megemelem a kapalom előtted. De jöhet a Ridata cd lemez is 47-ért vagy memorex 42-ért is 
Nem tudom hogy látja e valaki de ha nem a PRINCO lemezt nem is emlitettem.
Ja az AUCHAN-ba is volt szar Princo, meg valami szar , már nem tudom mi, de érdekes és nem olvastam sehol hogy emberek fel kell jelenteni az AUCHAN-t
Söt érdekesképpen 6 darab eredeti akcios dvd lemezt vettem az AUCHAN-ba és ebből 4-et az én lejátszom nem játsza le rendesen.
Ilyenkor mit csináltam?? nyeltem egyett és elajándékoztam a dvd lemezeket, mivel az AuCHANBA más lejátszo lejátszotta. Jelzem eredeti dvd lemezek voltak fizettem értük vagy 7000 Ft-ot.
Remélem érti itt mindenki miről beszélek.
Mégegyszer nem csak PRINCO LEMEZT ARUSITOTTAK
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
150 Ft-ért akkor megemelem a kapalom előtted. De jöhet a Ridata cd lemez is 47-ért vagy memorex 42-ért is