Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz radamsky #284 üzenetére

Abszolút nem voltál sértő! Nem nyomom fel azokat akik warezolnak mert azok nem okoznak kárt a kisembernek! Sőt olcsón adják azt amihez legálisan csak drágán lehet hozzájutni. Minek nekem 600Gb? Ugye ez is kérdés volt. Én is töltök magamnak játékot meg filmet. No meg én is kamerázom és ez zabálja a helyet mert én nem mindent írok ki. Nem tudom miért nem lehet megérteni v. elolvasni amiket írok.
    Kérdésedre válaszok:
    1. Max 20db-ot írtam meg belőle. (Kb. fél tucatszor írtam már)
    2. 21 Vagyok (De ezt is írtam már az elején.
    3. Erről írtam a válasz elején.
    4. Nem keresgélek senkinek üzletet mindenki képes rá. Ha már ide tud irogatni. Annyiért valószínüleg sehol nem fogsz kapni. De már erről is írtam.
    5. Nem nyomom fel mert nem okozott nekem kárt. Aki viszont nekem kárt okoz felnyomom. Akinek ez nem tetszik ne okozzon nekem kárt. Vagy benyalhat.

5 egyszerű válasz.

Ügyvéddel beszéltem tegnap is mert van más ügyem is. Volt ahol személyesen tettem feljelentést. Ez egy általam látott pénzbehajtási ügy volt. Most két év után tárgyalják és oda nem kell elmennem tanuskodni. Elég írásban. Mert van elég bizonyíték. Akkor miből gondolod azok után, hogy itt lefoglaltak x mennyiségű lemezt matrica nélkül, hogy nincs elég bizonyíték és én kellek hozzá? Ja és akkor még az aktuális rendelésekről nem beszéltem.

''Nekem továbbra is az jön le hogy volt egy bolt sok választékkal, és valakinek az egyik tipus nem tetszett, mert nem vált be neki, erre a nagy választék számomra eltünt. Tetejében a kedvenc cd tipusom is.'' Hogy mindenkinek legyen egy jó napja. Tegyük fel, hogy csak magamért tettem. Hiába mondok (mondtam) mást úgyis ez jön le mindenkinek. (mondjuk ez az a vélemény ami nem érdekel, mert ez csak arra való, hogy nektek jobb érzésetek legyen). Ebben az esetben ugye csak magamra gondoltam. Mindenki másra szartam. No akkor az a rész amit idéztem. Abból is ez: ''mert nem vált be neki, erre a nagy választék számomra eltünt'' mire utal. Te sem gondoltsz másra. Én miért gondolnék rád vagy a hozzád hasonlókra???

Remélem az én válaszom sem volt sértő.

Új hozzászólás Aktív témák