Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radamsky
üzenetére
Abszolút nem voltál sértő! Nem nyomom fel azokat akik warezolnak mert azok nem okoznak kárt a kisembernek! Sőt olcsón adják azt amihez legálisan csak drágán lehet hozzájutni. Minek nekem 600Gb? Ugye ez is kérdés volt. Én is töltök magamnak játékot meg filmet. No meg én is kamerázom és ez zabálja a helyet mert én nem mindent írok ki. Nem tudom miért nem lehet megérteni v. elolvasni amiket írok.
Kérdésedre válaszok:
1. Max 20db-ot írtam meg belőle. (Kb. fél tucatszor írtam már)
2. 21 Vagyok (De ezt is írtam már az elején.
3. Erről írtam a válasz elején.
4. Nem keresgélek senkinek üzletet mindenki képes rá. Ha már ide tud irogatni. Annyiért valószínüleg sehol nem fogsz kapni. De már erről is írtam.
5. Nem nyomom fel mert nem okozott nekem kárt. Aki viszont nekem kárt okoz felnyomom. Akinek ez nem tetszik ne okozzon nekem kárt. Vagy benyalhat.
5 egyszerű válasz.
Ügyvéddel beszéltem tegnap is mert van más ügyem is. Volt ahol személyesen tettem feljelentést. Ez egy általam látott pénzbehajtási ügy volt. Most két év után tárgyalják és oda nem kell elmennem tanuskodni. Elég írásban. Mert van elég bizonyíték. Akkor miből gondolod azok után, hogy itt lefoglaltak x mennyiségű lemezt matrica nélkül, hogy nincs elég bizonyíték és én kellek hozzá? Ja és akkor még az aktuális rendelésekről nem beszéltem.
''Nekem továbbra is az jön le hogy volt egy bolt sok választékkal, és valakinek az egyik tipus nem tetszett, mert nem vált be neki, erre a nagy választék számomra eltünt. Tetejében a kedvenc cd tipusom is.'' Hogy mindenkinek legyen egy jó napja. Tegyük fel, hogy csak magamért tettem. Hiába mondok (mondtam) mást úgyis ez jön le mindenkinek. (mondjuk ez az a vélemény ami nem érdekel, mert ez csak arra való, hogy nektek jobb érzésetek legyen). Ebben az esetben ugye csak magamra gondoltam. Mindenki másra szartam. No akkor az a rész amit idéztem. Abból is ez: ''mert nem vált be neki, erre a nagy választék számomra eltünt'' mire utal. Te sem gondoltsz másra. Én miért gondolnék rád vagy a hozzád hasonlókra???
Remélem az én válaszom sem volt sértő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i9-12950HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest