Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
Melyik színű gbd-200-ast rendelted elő? Az rémlik, hogy van már sárga Casioak-od
szóval gondolom a fekete
Szerintem nagyon eltalálták, egy fokkal jobb gbx-100nál is külsőre nekem, de pont nem kéne, hogy 'okos' legyen, mert az okosok között kicsit kezdetlegesnek hat számomra a rendszer. Szimpla G kockák nem jönnek be (5600, 5610 és társai) , van egy örök kedvenc gd-350, nekem egy picit arra hajaz, lehet ezért tetszik : ) csak azt meg nem az én kezemre méretezték. -
andrew01
tag
válasz
GorkyZero #648 üzenetére
Én terveztem, sőt emiatt kezdtem Casiokat lesni újra, ám egy másikba habarodtam bele, ami nem mellesleg szerintem inkább "Alienes"
-látszatra- ,de amúgy tudom, hogy az a100-as volt a filmben 'duplán' : )
dw-d5500bb
Csak sajna már nem kapható : I és időközben arra jutottam, hogy mivel a700-om már van, így az a100 annyira nem kívánós mégsem.. de azért fel lesz próbálva, kitudja -
GorkyZero
csendes tag
A Casio "Alien" A100-ból ki tervezi, hogy beszerzi?
Én hajlok rá...
-
Nimda
addikt
Most már nagyon drága maga az óra is, mert kifutó. Egyedül az nem tetszik a 700D -ben, hogy domború üveges. A 600D sík. Az acélon (is) meglátszanak a nyomok, ha nem vigyázunk rá, ez teljesen normális jelenség. Talán a keményített titán és a kerámia ellenállóbb. - jó drágán.
-
jeni
félisten
Nekem is a EQB-700D van én meg a bőrszijjasat vettem meg 56099Ft áron. Sajnos annak a szijtartó karija egy vacak. Elkopott, elszakadt.
De azért kissé drága hozzá egy fémszij. Szinte a duplája lett volna árban.
Az óra test tok is elég gyengus. Hiába fémházas nekem van már rajta látható benyomódás vagy beverődés. Azt gondoltam volna, hogy keményebb maga az óra tokja az átlagnál. -
Nimda
addikt
Nos, rossz hírem van. Az MTG stílusjegyeket nem találod meg más családban, ezért MTG. Ahogy az Edifice -nek is saját stílusa van és így tovább.
Viszont javasolni tudnék egy MRG -t ...csak vicc volt
A régebbi szériás Edifice család, talán tetszene, pl. a EQB-700D-1A vagy a 2A esetleg a EQB-600D utolsó darabok, amik még itt kaphatóak, ezek kifutó típusok, ha sietsz, az utóbbit még előttem elviheted(ezek picit túlmennek a kereten)
Az új Edifice -k nekem nem nagyon bejövősek, bedobták a slim verziókat, ami jó, de szerintem sokat veszít a karakteréből. Dögunalmasok. Plusz megjelentek olyan típusok is, amiknek mindenféle autóversenyzős bizbaszokkal feljebb tornázták az árukat.
Esetleg még a G-shock vonalon nézelődhetsz, a GST család ami egyesíti az acélt és a szénszálas felhasználást. Sajnos ezek is túlmennek a kereteden.
Ami szerintem leginkább passzolt volna az elképzeléseidhez az az EQB-500D de ez már full kifutott.
Szóval egy kicsit még meg kellene toldanod azt a pénzmagot, ha olyan órát szeretnél, ami kompromisszum mentes és első ránézésre szerelmet vallasz.
Végül néhány nem termékfotó a fenti órákról. -
Gyurike
tag
Sziasztok!
Alkalmi viseletű óra kiválasztásában szeretném a segítségeteket kérni.
Már jó ideje tetszenek az MTG szériás órák, a B1000 és a B2000 széria is.
Ezek viszont olyan árszegmensben vannak, amelyek meghaladják a keretemet.
Tudnátok esetleg olyan alternatívát (pl. Edifice szériában), ami hasonló stílusjegyeket hordoz (fémszíj, vastag óraház, sötét de nem sík óraszámlap, kiegészítve esetleg kékes díszitésekkel (amilyen az MTG-B2000D-1AER))?
Maximum 100.000Ft-ot szánnék rá.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Nimda
addikt
válasz
Space marine #637 üzenetére
Egyébként a stock kocka szíjak is jók rá, picit olcsóbb és raktáron van. [link]
Jönni fog az, csak nem sietik el
feltéve ha tudják a címedet.
-
Nimda
addikt
válasz
Space marine #635 üzenetére
Nahát, végre
-
Nimda
addikt
Ismerem a Lineage családot, de itt nincs semmilyen különleges gyártástechnológia, ezért olcsóbb titán. Amúgy sajna nekem nem jönnek be
Csak úgy érdekességképpen:
Pl. a GMW-B5000TCM-1 azért drága, mert itt nem használták gyártáskor a hagyományos acél öntőformákat, illetve egy külön gyártósort kellett felépíteni ezeknek a titán kockáknak. Nem beszélve az egész órát fedő lézergravírozásról, a titán - acél anyagfelhasználásról, ami utóbbi komponensek teljes DLC (gyémántszerű szén) bevonatot kaptak. A zafír üveg + egy spéci ARC (anti-fényvisszaverő) bevonatot is kapott.
Azért még itt is, a kategórián belül is vannak különbségek, míg a fenti limitált, addig pl. a GMW-B5000TCF2 már nem kapott ARC bevonatot.
Nemrég jött a GMW-B5000TR-9, ami spéci titánötvözetet kapott (drágább is) TranTixxii, ami kétszer keményebb a hagyományos titánnál, ugyanakkor ugyanazokat az előnyöket élvezi + ionkezeléssel színezték.
Dióhéjban
ha valamit kihagytam, elnézést.
-
Úgy látszik nem vagyok egyedül az óra-odakoccolásban. Nekem vérprofi szinten megy: rettegek is, ha drága óra van a kezemen.
Még a 9400-as Rangeman-t is eléggé "lelaktam- fél év alatt, egy kicsit csalódás is volt mert azt hittem jobban fogja bírni; de az élei és a sarkai csúnyán lecsorbultak. Ami viszont számomra döbbenetesen állta a sarat, az a Huawei okosórám volt. Meg volt két évig, döbbenetes, hogy mit kapott és sehol egy karc. Pedig még orbitálisat is pereceltem vele egy Segwayről, akkor még a kezemről is leszakadt, de sehol egy karc a lünettán semmi az üvegen. Valami kerámiából volt a lünettája és gorilla glass akárhányas az üvege. Lehet, hogy a CASIO-nak ott kellene kopogtatnia. Bár nekik pont az az érdekük, hogy vegyél új órát, ha csúnya lesz a régi. Az okosóra meg maradhat szép bármeddig, azt a technológia előrehaladása végzi ki... -
Nimda
addikt
De, furcsa módon a drágább modelleknél, ennek ellenére már zafír kerül beszerelésre.
Azért van ebben némi marketing is, a (fanatikus) vevők elvárják ezen az árszinten a zafírt, még akkor is ha elvileg törékenyebb. Sokat már nem tudnak hozzátenni az értékéhez. A lenti óra amit linkeltem is zafír üveges, de nem drága egyáltalán.
-
SOAD19
addikt
Persze, én se gondoltam, hogy a zafír miatt kerülnek több százezerbe. Csak amiatt írtam, hogy arra szoktak hivatkozni, hogy a zafír törékenyebb, és emiatt raknak ásványi üveget a gshockokba. De, furcsa módon a drágább modelleknél, ennek ellenére már zafír kerül beszerelésre. De tény, hogy azért sokat jelent, hogy az üveg süllyesztve van, a bezel kitart. Az automatámat már jó párszor odavertem, ehhez-ahhoz: mosdó kagyló, ajtófélfához, stb. Még is állt mindig bennem az ütő.
Eddig szerencsére állja a sarat a zafír.
-
Nimda
addikt
Igen, ez egy alkalmi óra, játszósként nem hordanám. Ha vigyázol, hogy ne verd oda valaminek, akkor soha nem lesz karcos. Nekem még nem sikerült óraüveget megkarcolnom, pedig van jópár, nem zafír
Igen, ott már a zafír alap, de ott nem csak ez növeli az árat, hanem (főleg) a titán.
Én most ezzel szemezek, eszméletlen vékony, zafír, de sajnos nem solar (EFR-S108D-1A):
-
SOAD19
addikt
Meg lehet azt karcolni, hidd el. Az előző melóhelyemen raktárosként, shipperként dolgoztam, és ott sikerült is 1-2 nagyobb karcot összehoznom a 5600bb-sem üvegére. Jó, mondjuk egy B5000-est nem vennék fel ilyen melóhoz. Azért, szerintem egy zafír igenis beleférhetett volna. Tudom az ásványi üveg kevésbé törékeny, de ennek ellenére a még drágább g-shockoknál már zafír van, ha jól láttam.
-
Nimda
addikt
Igen az az egyetlen fájó pont, de egyáltalán nem hiányzik. Mivel süllyesztett az üveg, nem igazán karcolódik a kristály sem. A mérete meg összehasonlítva:
GW-M5610 - 46.7mm x 43.2mm x 12.7mm ( MxSZxV )
GMW-B5000D-1 - 49.3mm x 43.2mm x 13.0mm ( MxSZxV )
#620 Nekem a GW-5000U-1 -re 6-8 hetet mondtak mire megérkezik. Sajnos nem tudom én csak egyszer írtam neki, de nem adott + kedvezményt
(nem mostanában volt)
-
SOAD19
addikt
Nem rég elgondolkodtam rajta, de letettem róla, mert nem zafíros. De, lehet amúgy is már nagy lett volna nekem.
Viszont pár napja előrendeltem TC-nél egy GBD-200-ast. Kíváncsi vagyok mikorra fog megérkezni. Most nem írtam rá TC fórumtársra, mert már legutóbb se válaszolt a privátomra. Ami nem csoda, hisz korábban már leveleztem vele két órával kapcsolatban, de végül, csak máshol vettem meg. Egyáltalán vajon szokott még a ph-ra járni? -
GorkyZero
csendes tag
Sziasztok! Van a gyűjteményemben egy Casio F-28W. Még nagyapámtól kaptam gyerekkoromban a '90-es években. A kép csak illusztráció! Kérdésem, hogy mennyire ritka ez az óra? Mert a neten mindenhol az F-91W jön szembe.
Illetve még abban kérném tanácsotokat, hogy fémszíjasok közül melyik a legjobb Casio digitális óra? A Ben's Watch Club az A700-ast ajánlja, de nem tudom egy mesh szíj mennyire férfias... az oyster-féle szíjasat pedig kifejezetten nem ajánlja Ben.
-
Nimda
addikt
Igen a tiéd 3461 -es szerkezet, nem 3459. Bár az akku ugyanaz (CTL1616)
Februárban vettem az órát, elméletileg túl fiatal még akku hibásnak. Szerintem az történhetett, hogy évek óta kirakatban lehetett (ami nem jelent semmit, mert a csomagoltak is állhatnak évekig raktárban) és degradálódott.
-
BloodRay
veterán
Vagy már a tiednek sincs rendben az akkuja.
Most nyáron napoztatva (mondjuk vízben, hogy ne olvadjon szét) nagyon gyorsan maxra töltődik. Mellesleg nekem üvegfedelű óratartóban tartva, nagy ritkán (kb kéthetente 1-2 óra az ablakban) napoztatva max alá még sose esett a töltöttség.
-
Šolaire
veterán
Szia nem tudom az enyémben milyen szerkezet van, B5600AR-1ER de mikor jelzett hogy éhes felére sikerült feltornázni az akku töltöttségét utána hetekig ugyanott maradt majd nagy nehezen felment 3/4-ig. Egyébként rendben teszi a dolgát megy rajta az ébresztő emlékeztető stb szóval nem biztos hogy hibás a példányod.
-
Nimda
addikt
Akinek van acél kockája (GMW-B5000), illetve 3459 -es szerkezetű g-shock -ja, legyen szíves, nézzen már rá az applikációban a töltöttségi szintre.
Sajnos úgynézki, az enyém meghibásodott, egyáltalán nem veszi a töltést, többnapos intenzív (nem közvetlen) napfényben sem. 50% -os max. töltöttséget jelez már hetek óta. Próbáltam már mindent, szoft reset, app újra telepít, más telóval is, bögyörö krémet, füstölőt, ugyanaz a helyzet. A kompozit szíjas (GW-B5600) 3461 -es szerkezetű, gond nélkül mászik felfelé a töltöttségi szint, ugyanannyi napfénynél (full).
A héten lehet szerviz, (sajnos, mert szegénykém abszolút karcmentes, remélem az is marad) tippre az akku ment tönkre. A solar panel működik, teszteltem. Hardveres resetet csak megbontás után tudnék eszközölni, de nem fogom, mert garanciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honda topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Windows 7
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest