Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
andrew01 #650 üzenetére
Nem szeretek várni, és láttam, hogy a watch.co.uk oldalán elérhető, úgyhogy meg is rendeltem az előbb. Ki tudja, hogy mikor lesz idehaza elérhető, kapható, vagy hogy egyáltalán jutott-e volna nekem. Igaz egy kicsit többre jött ki, mint TC-től. 150 euró felett ingyenes a szállítás, az óra meg pont alatta volt, 149 euró. Úgyhogy vettem egy CR2016-os elemet a DW5600BB-s melós órámba, amit még '17 tavaszán vettem, és még nem volt cserélve benne. Illetve feliratkoztam a hírlevelünkre is az 5%-os kuponjukért. Így, hogy elemet is vettem, még olcsóbbra is jöttem ki, 146,5 euróra (51,5k) szemben a 149-cel.
Jövő héten, ha minden igaz már meg is kapom. Legalább az idei év sem telik el óra vásárlás nélkül. -
SOAD19
addikt
válasz
andrew01 #650 üzenetére
Igen, sárga casioak-om van, ezért nem a zöld/lime verziót rendeltem. A másik két szín is tetszik, de végül a navy-t vettem, azért mert a feketénél a kijelző alatti gombon szürke csík van. Jobban bejönne a fekete narancssárga gombbal, kicsit feldobná. Telefonon átszerkesztettem egy képet, így mutatna a fekete narancssárga gombbal: [kép] Ez az eredeti kép: [kép]
A tervem az, hogy majd rendelek egy fekete bezelt és szíjat is, és ősszel átváltok rá. Tavasszal meg visszarakom a kéket. Így a fekete verziónál is narancsárga gombom lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest