Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GorkyZero
csendes tag
Hali hali! Beszereztem a vadonatúj Casio A100-at. Később csatolok saját fotót. Nemrég óta vagyok az órahobbiba, megfizethető kategóriában van tapasztalatom, de ez az óra szerintem ár-érték arányban nagyon korrekt, és nagyon vagányul néz ki! Nálam a partyba menős óra szerepét fogja betölteni
-
GorkyZero
csendes tag
A Casio "Alien" A100-ból ki tervezi, hogy beszerzi?
Én hajlok rá...
-
GorkyZero
csendes tag
Sziasztok! Van a gyűjteményemben egy Casio F-28W. Még nagyapámtól kaptam gyerekkoromban a '90-es években. A kép csak illusztráció! Kérdésem, hogy mennyire ritka ez az óra? Mert a neten mindenhol az F-91W jön szembe.
Illetve még abban kérném tanácsotokat, hogy fémszíjasok közül melyik a legjobb Casio digitális óra? A Ben's Watch Club az A700-ast ajánlja, de nem tudom egy mesh szíj mennyire férfias... az oyster-féle szíjasat pedig kifejezetten nem ajánlja Ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Macska topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest