Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Én a kutyára nagyon haragudtam+a szinte semmi kihívásra és kevés cuccra...
Viszont tényleg nem volt amúgy rossz,tetszett,hogy volt support killstreak lista.Az még hozott érdekességeket a játékmenetbe is,pl.AI-vezérelte pajzsos ipse,egész jó hatásfokkal(cod-hoz képest,mert jobban értékelte a helyzetet,mint a single-ben az AI katonák),csak sajna nekem az lett a vége,hogy beleuntam és kevesen is voltunk.
A kutyásdi nagyon elrontotta a játékot szerintem...az 1 harapással ölés,a HC-ben is egész tár kellet a kinyírásához-dolog...lehetett vona jó,ha a kutya csak jelez,és nem megölhanem pl.csak picit sebez,morogva jelez,és addig nem enged mozogni.
Túl sokan kempeltek kutyával...eleve kellett hozzá asszem' 5 kill...aztán meg még a kutya őrize is a nyomit a kemphelyén...és halál után is ugye megmaradt.
Kimaxoltam a cuccokat,ment a süllyesztőbe.Talán akkor jött ki a BF3 is,nem emlékszem,arra az évre hamar el is pártoltam a codtól így. -
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Tegyük hozzá,hogy nem ugyanazok csinálták...van egy alap motor,amit megkapnak,de ha emlékem nem csal,mostmár 3 külömböző brigád tesz le az asztalra 3 évenként 1-1 gémet belőle.Ergo hiába ugyanaz az alap,ki mit hoz ki belőle(és sajna alap is,hogy az adott stúdió belepiszkálását leszámítva az alap is 3 évig ugyanaz),és úgy általában melyik stúdiónak milyenek az alapszokásai.Nem véletlen,hogy idén egy újabb motoros Ghosts jött sci-fi skinnel...meg is látszik,mert a Ghosts is mérsékelten volt sikeres.Nomeg most szingliben nem kutya van,hanem robot
Jaés persze a sztori egy kalap...
Ha jól tudom,a BO3-at meg azok csinálták,akik az 1-et...onnan a mod tools és a modok alatti szervertámogatás.
Sajna még ez is variál,hogy melyik évben ki jön,témától függetlenül meg lehet jósolni az aktuális játék alapkoncepcióját.
AMI nem is lenne rossz idén se,ha működne rendesen ez a rohadt gém.A cod4 idejében népjáték volt,mostmár eleve kevesen engedhetik meg maguknak ehhez! a TŰRHETŐ PC-s hardvert.Olyan jókat játszok a régebbi,akár csak 1-2 éves címekkel is 6 éves géppel...
Egyébként mint szoktam említeni,a cod4-5 még él és virágzik...cod4ben is még HC-ben is van MAGYAR szeró is...a frusztráció elkerülése végett érdemes néha 1-1 kört letolni régiekkel is. -
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Egyszerűen más a konzol felépítése.Ott közös memóriát használ a GPU és a proci,ami a RAM-ban ottvan,ahhoz minden hozzáfér direktben,nem mint PC-n,hogy a procin keresztül eszik a GPU.Lényegében a konzol nyers formában bevágja a pályát a memóriába,és onnan dolgozza fel a dolgot,azért folyamatos,mert a direkt memóriaelérés miatt nem venni észre a töltögetést.PC-n ezért tolják fel a videoramot,mert egyszerűen nincs más út,hogy a videomemóriában elférjen minden,mert nem lehet a RAM-ból töltögetni,stb olyan sebességgel.Már szinte nem is portolnak csak annyit,hogy shader preload,és adjad neki,ezért az akadozás.És ez nem lesz már soha igazán jobb,hiába jelentene félig gyógyírt egy ilyen szinte fizikamentes játéknál,mint a cod,hogy akkor legyen videomemóriában minden,kevés a nagy kártya az usereknél,és még nem tanulták meg használni.Ezértis felemások a portok,mert csak részben lehet erre a trükkre alapozni.
Először talán pont a RAGE volt ez,ahol kijött,a megatextúrával,ami PC-n lényegében működésképtelen volt egy fél évig,akkor nem is voltak még több memóriás videokarik,ugye.De ígyis eltelt egy év,mire élvezhetően,elforduláskor textúratöltés nélkül lehessen játszani.
Egyébként off,de akinek kimaradt,még mindig remek választás a RAGE,főleg akinek bejön a Borderlands.FPS is,kaland is,küldetések,kicsi fejlesztgetés,nyílt világ,és MOSTMÁR nagyon szép.
Annó ha ment volna,nagyon ütött volna a coop-ja...tetszett,hogy különféle feladatokat lehetett együtt csinálni,például börtönből kiszabadítás,stb.1-1 rövidebb feladat,random dolgokkal,nem az alapjáték ment közösen.És tartalmas. -
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78
üzenetére
Az 1 giga tuti kevés,azt tudom...már az AW-t se lehetett úgy butítani,hogy beleférjek,itt se elég a minimum se.Ráadásul már jó ideje nem is támogatott driverügyileg.A proci se nagy de ha képes a gém kezdés után 60-70fps-ekkel negyegetni,az se lenne vész...
Kár,hogy pont ez lett a gyengébb port.A csalásokra meg nem mondok semmit...3000emberből is képes ennyi férget kitermelni a játék.Még szerencse,hogy működik az,hogy legalább az a párszáz HC rajongó ismeri látásból egymást,és a teamkill itt se nem reflected,se nem kivágós. -
-
tévelygő
aktív tag
Így van, ezt mondom én is! És nem csak a Cod4-nek hanem az Infinite Warfare-nak és a többi cod résznek is élesebb a grafikája.
Nem azért hogy becsméreljem a Remastered verziót, hanem azért mert valóban azt szerettem volna, hogy ugyanolyan jó legyen mint az elődje! Az oké hogy teremtettek egy új modernebb kinézetet, de ez szerintem a játékélmény rovására ment ! -
BandiHUN
veterán
Hááát...no énnekem a Ghosts volt a legkevésbé szimpi,a kevés kihívás,a kevés arzenál miatt,nomeg az a hülye dög a multiba...
Viszont jó mapok voltak,és jó ötletek,lásd pl.a support killstreakek a nemtúlpróknak.
Még mindig nevetek azon,hogy még azt se oldották meg,hogy a simán pisztollyal nem sokat zavaró pajzsos ipse hardcoreon 10+ killt csinált akár minden körben nekem
Mert ott ugye 1hites volt a pisztoly.
Hányszor vittem el vele a körvégi killcamet is...dominationban pedig a végén fordítani lehetett vele,mert foglalt is még emellé.
Végül alig játszottam a gémmel,unalmasak lettek a pályák,egyszerűen az a gém volt a cod-ok Battlefrontja...szép,jó,de megunható,kihívásmentes,mert hamar meglett minden,és alig lehetett valamit variálni,egysíkú,kevés fegyverarzenál. -
BandiHUN
veterán
Áhh,mentem egy MW kört,ég és föld...fullra kitolva 91fps fix,teli van emberekkel,a szerverkereső mutat több,mint 3400 szerót,nyomtam is egy HC TDM-et gyorsba' egy magyar! szerón...

Egyébként nekem is megvan mind,season pass-okkal annyira nem vagyok felpakolva már az újakhoz,mert nem volt értelme... -
BandiHUN
veterán
Látod-látod elkapkodtad...akkor meg se lepődök,hogy énnekem meg a 30ról esik diavetaítésre.
Mondom,tedd fel/vedd meg a régit...maxon szép is,jó is,mapok ugyanazok,játékos több van,lesz karácsonyi feeling,és jól érzed magad.Mintha itt eggyel esetleg lentebb kattintanál részletességen.
10 dolcsi ha nem lenne meg... [link] -
BandiHUN
veterán
Énnekem bejön a pörgés,beleszoktam...AW-n nevelkedtem,és jól is ment,klánoztunk,KOMOLY klánban.a BO3 inkább azért nem annyira,mert az vackabbul futott,sokszor volt FPS lagom.De mondom az IW jobban megy most,mint az.Kizárólag az tolta a morcit,hogy szétaimozták a fejem.
De látok benne fantáziát.
Talán a legjobb kombó,amit tudok javasolni unatkozóknak évvégére,hogy sima IW,mellé felrak a sima cod4/beújít,ha nincs meg/nem origi volt,a BF1 helyett pedig remek nosztalgia,és szintén nagy játékosbázisú cod5...ez szintén kijön olcsón,szerós,modos,stb.Ja és van tank
Na az volt,amit még x év után újra felrakva 1 hét alatt kimaxoltam,mert úgy bejött,meghozta a hangulatot annó a bf1 béta.
De a Remastered-en tényleg sírni tudnék...
Annyira hitvány port.És még csak nem is szép,nekem sokkal jobban tetszik a maxolt sima,plusz az elfut egy kávéfőzőn is. -
-
Én arra reflektáltam, hogy régen minden jobb volt, most meg minden gatya. Nekem tetszik a mostani rész.
A technikai hibák nyilván nekem sem tetszenek. A mostani résznek is vannak hiányosságai. Ami engem leginkább zavar, hogy néhány játékos közelében elkezd akadozni a játék. Mintha a kliens nem tudná eldönteni, hogy hova rakja az ellenfelet a következő képkockán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jaés persze a sztori egy kalap...

Annyira hitvány port.És még csak nem is szép,nekem sokkal jobban tetszik a maxolt sima,plusz az elfut egy kávéfőzőn is.