Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
A grafikai beállításokban át lehet tenni windowed-ről fullscreen-re,nekem is úgy indult elsőre.
Egyébként ha amúgy bírja a géped,el lehet lenni,nem rossz,adj neki időt...Nosztalgikus,még levéve is szebb(bár indokolatlan a gépigény),és végülis ott vannak a ládák,skinek,a különféle hátterek,logók...jó a challenge-eket is újracsinálni,stb.
Nekem fent van a sima 4 is,de végülis csak ezt nyüstöltem,mióta megvan,mazochista vagyok
Annyi,hogy lehetnénk többen+oldják meg a kör eleji akadást,ki is leszek békülve vele.Sajna az IW tényleg egy felejthető dolog lett nekem.Pedig tudok jól falon mozogni,stb,de nekem már ez a scifi sok.Hülyétkapok a visítós fegyóhangoktól is... -
A shader kódokat fordítja le a GPU utasításkészletére. Míg a CPU utasításkészlete PC-n azonos (jelen esetben X64), addig a GPU kódok már nem azok. Így első indulásnál lefordítja, majd eltárolja. pl. OpenCL esetén csak a forráskód szabványos, a tárgykód nem, így runtime fordítanak. Habár itt nem tudni milyen shader kódról van szó.
-
BandiHUN
veterán
Hagyhatod...ennyiből ha most kell,jó tanulópénz,mert kidobtatok 15€-t,ha megveszitek a másikat is,mert nem fog adni az IW-ből mégegy példányt...
A Remastered egyébként utána letölthető külön az SP,külön a multiplayer,így lehet helyet spórolni vele.Igaz ígyis van vagy 30 giga.Népesség nem sok van,de nekem elég annyi,hogy még 3-kor is össze tudott kaparni HC-n SD-t.Csak a nyamvadt köreleji lagolást patchelnék ki.Nomeg hogy 1 gigás videokarin folyamatosan töltöget,kis szűk téren 70+fps,kimegyek valahová,ahol nagyobb tér van,akkor 2-3mp akadozás pár FPS-en,aztán megint megy 50 körül,még BOG-on is,ami teljesen nyitott.Csakhát pont az lenne,hogy haladna az ember,egy ajtón se lehet kimenni akadás nélkül.Ez van,sajna kell már a jobb a 6850 helyett,a videoram miatt.A procival el is vagyok,a kis 771-es Xeon szépen megy 3.8 gigán,az tenné a dolgát.Bár annál is kijön,hogy a gém még azt is meghálálta,hogy 3.6ról feljebb tettem ennyit,jól láthatóan csökkent az akadások ideje.Nagyon gyenge port,mégha a gépről tudom is,hogy gyenge.Bár annak tükrében,hogy az Advanced Warfare 2 éve köreleji kis laggal,de fix 91fps-en futott...
Elbaromkodni el lehet végülis a Remastereddel is.Azért szórakoztató és tényleg sokkal "korszerűbb",részletesebb.A pörgés maradt...talán nekem érzetre az van,hogy a recoil sokkal kisebb.Tudok kompenzálni HC-n,mert elég odadurrantani reflexből,ha 10fps-re esek,akkoris lelövöm az ellent.Fegyverhangok is jobban tetszenek.
Viszont még sajna erre a kevés emberre is jut jópár csaló
-
BandiHUN
veterán
Az dupla ár... http://hu.gamesdeal.com/call-of-duty-13-infinite-warfare-legacy-edition-pc.html
Elvileg tudtommal külön nem megvehető...pedig igérték ha jól rémlik az ünnepekre.Én ennyiért bezsákoltam inkább úgy,jól is tettem,mert hiába fut jobban az IW,abszolút nemgyerebe.A Remastered-et ma is toltam...akad,vacak az elején,de ósdi gépem van,aztán meg 60fps-el lebutítva.Tényleg több bután is,mint a sima cod4,nomeg behozták a ládakapós rendszert,pár újítás akad.Tetszik.Csak a HC túl HC,a sima meg túl sok golyó,de tökugyanaz van az IW-el is,1 golyó/1 tár,a kettő között nincs semmi
Jó,cserébe HC-n mindennel el lehet lenni,mert a kispisztoly is egy golyó/kill testre is.Én most úgy vagyok vele,hogy jó bolt,dupla gém 30dolcsiért...főleg akiknek korábbiak maradtak ki.BÁR akinek még kimaradt,még mindig a sima cod4+5 kombót javaslom pótlásra...hacsak nem kell a falonfutás,duplaugrás meg a rémidegesítő lézerpistoly puttyogás.Nomeg egy rohadt csőgém az IW.Semmi szabad tér,terecskék,amiket tökre zárt folyosók kötnek össze.Pont ennek ellentéte a cod4,ahol át lehet gránátozni 2 utcával arrébb
Nomeg a régi jó öreg GL és claymore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest