Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csuty94
tag
Nekem is sz*rakodik a steam..pár napja HCTDM-re bedobott vagy 10 perc után a klánnal de 2 napja csak TDM müxik..ezért érdemes megvenni
Ha valamit nem tudsz megoldani vodkával, oldd meg több vodkával :D
-
kerlac
őstag
Skacok, hol tárolja a mentéseket a gép?
-
kerlac
őstag
köszönöm, a steamre nem gondoltam, de szerencsére az egészet lementettem telepítés előtt, multi akkor meg online, akkor minden okés.
-
Zaja2
senior tag
Hali!
Ha veszek egy cd kulcsot,akkor hogyan tudok Modern Warfare 2-t játszani?
Elég ha letöltöm steamről a gémet?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Chereiose
addikt
Üdv!
Mw2-vel miért csak tdm en lehet már játszani? régen minden kategóriában ezrek voltak, de még tavaly is, ma meg már tdm ben vannak 2 -3 ezren...miért ürült ki így a játék?
Arról nem is beszélve, hogy a szar lobby keresés is eltart 10 percig... -
-
Chereiose
addikt
Hát akkor igazán kidobhatnának rá egy frissítést, ha már megvette ennyi ember és ők elcseszték....kár érte, mert nagyon jó játék :/
-
SQX_Barto
addikt
Na részemről befejeztem az MW2-őt, sikeresen beléptem egy level hackes szerverre és persze csak utána vettem észre, meg utána olvastam utána, hogy mit kellett volna tenni. Visszaállítás nem játszik, meg akkor már a continue Prestige 1-re is rányomtam, aztán végül fogtam és adtam neki egy uninstallt... Úgyis állandóan zavart, hogy egyrészt 5-10 percig steames böngészőben neteztem mire el tudtam kezdeni játszani, másrészt meg TDM-en kívül már semmi sincs... (Egyszer játszottam egy S&D-t, de az is csak valami hackelt TDM szeró volt) Legnagyobb kedvencem meg az MW3-as Kill Konfirmed, amit ingyenes hétvégén játszottam, ami ugye a 2ben nincs (meg a kismillió játékmód is csak dísznek van már a jelek szerint...)
Level 49 felénél voltam, na mindegy, erről ennyit. Lehet előveszem az MW-t ha olyan kedvem lesz. MW2-ből ennyi elég volt. (ha meglenne a 3 elő sem vettem volna a multit, csak a single acsikat csinálom meg)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Na most akkor érdemes még beszerezni a gammát ? Játszanak még vagy inkább hagyjam a csába ? -
albert8
veterán
válasz v!ct0y #29974 üzenetére
Nem halott, de ahogy feljebb is le irtuk, csak TDM van és nehezen indul néhány embernek.
Csak a multi miatt nem érdemes. Inkább várd meg a téli akciót steamen és akkor vedd meg.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SQX_Barto
addikt
válasz Rusher #29977 üzenetére
Nálam a legelső játékra vár mindig kb 5-10-15 percet, utána már állandóan talál játékot, még ha ki is dob egy lobbyból/megszakad vagy kilépek játékon belül meg vissza, de TDM-en kívül még semmit sem tudtam játszani, egyszer volt TDM express (kevesebb game-ek közötti idő), de utána már az sem ment többet. Lehet valamikor még tolni fogom, bár ha a 3at megveszem majd, akkor tuti nem... Most meg elvagyok a TF2 Man vs Machine módjával, nagyon bejött
Csak nagyon olcsón érdemes (szerintem) megvenni, de ahogy látom mások is ezt tanácsolják...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Svájcinéger
őstag
válasz SQX_Barto #29978 üzenetére
Azért ez egy nagyon jó kis játék (volt) ! Bőven megérte az árát akkor, amikor kijött. Több mint 2200 órát toltunk bele a Fiammal.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Chereiose
addikt
MA játszottam 1 órát tdm-ben és egy isten játék ez...mw3 hoz képest meg főleg....olyan jól adja, jó pályák, KIRÁLY! kár hogy csak tdm van már...
-
ZeroLimit
tag
jó kis leírás meg jó a játék is
-
simi762
tag
Ma ért egy kis meglepi!
Bejött az FFA,és utána még egy jó darabig!
Lehet hogy megint életre kel a steam!? -
Chereiose
addikt
Szerintem ez csak egy véletlen, nem lesz ez már sose jó, mivel
szarnakrá...Sajnos. -
Chereiose
addikt
Nekem meg tegnap nem jött be a TDM-en kívűl más... mondjuk nem is vártam 2 percnél többet, de nem is fogok...
-
Totyi95
csendes tag
Na nekem is működik most az összes funkció.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Totyi95
-
leway
csendes tag
Felmentem egy kurva hackelt szeróra és sehogy se tom visszaállítani a statom vki tud vmi okosat mondani??????
-
Chereiose
addikt
Hát azt szívtad valszeg...De hátha tud más vmi okosságot!
-
leway
csendes tag
másnak is beszart a steame?
-
leway
csendes tag
kis ideig volt vmi baja de má jó. amugy tudtok magyar szerokat??
-
Chereiose
addikt
Úgy látom, hogy most hétvégére egész sok ember összegyűlt azmw2 ben...szinte minden kat. ban vannak playerek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest