Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Mi a xar van mar a steammel meg az IWnettel? Alig van jatekos az is szakad meg lagos xar.

-
Thome
veterán
Ezen az alterIWNet-en is kiírja, azzal a különbséggel, hogy nem kapsz lvl hacket, + a pingjeink az egyik hostnál 30-40 (!!) között mozgott. És valóban van valami adminos cucc, mert bekerültem egy "fun" szerverre, ahol 0 volt a graviti, azt repkedett mindenki...

đayW@LkeR: Igyekszem privátra áttérni.

-
bul07
nagyúr
más MW2 fórumon ezt olvastam
" ******om ma láttam egy aim-ost . Mondjuk hamar lerendeztem 1 órás teamp bannal. Mivle én hostoltam."ez kellene eredetin játszóknál is
-
cashback
őstag
Ez az alterIWnet... legális dolog egyébként?
Nem sok eredeti játékom van... és ha nem, akkor inkább ki sem próbálom. Nem kellene szétgányolni vele a játékot.
Illetve nem zavarja be egymást a kettő? Szal a sima és az alter-es. -
eszaki0
aktív tag
Így kell mozdulatlanul egy atomot össze hozni
-
Thome
veterán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Akkor megpróbálom. A cuccokat már leszedtem hozzá, csak a játékot addig gondoltam nem "peccselem" szét.
VAN der BOSS: Nem szándékom a tűzszítás, de bízom benne, hogy ettől a szartól ami most van jobb lesz. És a DLC-k is ingyenesek, + hamár dedi szervereket megoldják, akkor elég esélyes az egyedi pályák készítése is, hisz a Cod4 pályakészítője alapjaiban nem nagyban különbözhet az MW2-höz képest.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én játszok rajta, teljesen jó. Időnként a pinggel vannak gondok, de az csak alkalmi jellegű, max 1 pályát érint, utána már más lesz a host.
A dolog negatívuma, hogy a játékok túlnyomó többsége TDM, valamiért arra gerjednek az emberek, de mikor 1000 fölött van a játékosszám, akkor már van minden más is. Mondjuk sosem értettem, hogy ilyen játékokban egy csapat vadidegen ember hogyan fog "TEAM" játékot csinálni. (nem is megy a dolog, agyatlan hent az egész, akár csak a többi codban...)
Ami még tetszik a dologban, hogy sok magyarral találkozni.
-
@rglaaf
veterán
-
HaZsolt
őstag
Srácok, ha újrarakom a gépet, akkor ugye nem törlődik a CoD6os rank? Mondjátok azt, hogy Steam függő.
-
Thome
veterán
Van itt valaki, aki kipróbálta már az alterIWNetet?
-
Corpuscle
őstag
Na sikerült belefutnom egy hackelt hostba. Kiírta, hogy "enjoy the game". Kiléptem azonnal, de beszoptam, level 70-re felnyomott
. Valaki csinált már visszaállítást? Nem akarok belebaromkodni tudatlanul. Hogy rohadna meg az összes csíter hekker féreg 
-
Polllen
félisten
válasz
Gál István
üzenetére
Én jobban szeretem a TAR-t, mint az ACR-t...

Pontatlanabb, de ez ellensúlyozza a bénaságom és erős...

-
@rglaaf
veterán
válasz
Gál István
üzenetére
tegyél fel rá silencer-t akkor nagyon jó lesz vele menni
-
Doki16
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
Te se nyertél mert az Burger Town

-
Laraxior
titán
válasz
Black Dragon
üzenetére
nincsen ezen mit megbánni... nem csalással érte el,tiszta játék, a többi meg nem érdekel senkit, hogy kempelt-e vagy sem. Csak kérdeztem hogy hova bújt el a 7 kill után
én mindig a mekis pult mögé megyek
ezen a mapon... -
hoby36
senior tag
Ma engem is felhúztak játék közben.Persze magyar volt az illető.Aránylag jól játszottam,egyszer csak írja,hogy feljelent.Kérdezem,hogy mégis miért?Mert aimozol.Érdekes mert még sosem csaltam.Írom neki,hogy ok,de én is jelenthetlek ennyi erővel.Midjárt vissza:jaj,de én még nem tettem meg...

^1.:HVCS:.^7Rap^2tor volt a k.csögnek a neve. -
Laraxior
titán
válasz
Black Dragon
üzenetére
épp akartam kérdezni hogy ezt hol sikerült összekempelni...

mert hogy ez kemp az is tuti...legalábbis a 7 kill után. -
cashback
őstag
válasz
LinogeOW
üzenetére
Nah nem azt mondtam hogy az is tökéletes.

Egyébként van ebből is több verzió: k/kk - OK, rendkívül hosszú és nehezen gépelhető nemzetközi kifejezés további rövidítése, bárhol használható
Megint sikerült belefutnom egy érdekes partyba... [link]

-
válasz
Black Dragon
üzenetére

hát ezt én se tudom...
csak megkérdeztem, érdekességképpen
-
ha teljesítve van az utolsó prestige, akkor a prestige gomb kivan villanva?
vagy mi?
-
Mrdevil
addikt
Lehet nem lesz ez rossz gyerekek. [link]

-
ЯΞD
senior tag
Üdv! Eladnám MW2-ES Accuntomat 9k-ért DLC-vel. Az alábbi stat-al.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Black Dragon
üzenetére
A többiben patchelni kell, cod2, cod4....
-
menalcas
őstag
Öcsém eltünök 2 hétre és tele a topik ismeretlen nick-ekkel

Ha minden igaz estére lesz proci és mehet a hent, nem kicsit hányzik már a banda
-
SipiBcs
őstag
válasz
AMD Pista
üzenetére
Ezt a kérdést biztos, hogy ehhez a játékhoz szántad??
Vagy miután ez a forgalmas topic, így itt tetted fel?
Amennyiben ez utóbbi, akkor játéka válogatja. Általában előbb-utóbb kiadnak egy összefoglaló patch-et, ami tartalmazza az elődöket. De erről egy-egy adott játékról szóló honlapon megbizonyosodhatsz. Egy csöppnyi utánajárás...
Ha az MW2-höz szántad a kérdést, akkor a válasz nem kell semmit csinálnod. Mr Steam megold helyetted mindent. Addig nem is enged játszani, míg a mostani szintre fel nem frissít!
Eszaki: majd átdobom este vagy Steam-en vagy privátban.
-
AMD Pista
tag
Sziasztok!
A kérdésem lehet, hogy hülyeség?

PATCH
látom hogy egy játékhoz van több patch is: 1.1; 1.2; 1.3; 1.4 stb
sorba mindegyiket fell kell telepíteni vagy csak elég mindig az utolsót?
egyébként ez mire jó?
-
eszaki0
aktív tag
válasz
SipiBcs
üzenetére
Na én az biztos nem használom saját kút főből csinálom végig nem is kellene semmilyen segítség akkor már el vesztené a varázsát.
Ha csalni akartam volna már meg rendelem az oroszoktól hackel együtt 60 dollárért és azzal játszom akkor.
Én meg vettem a boltban 10990ftért nem cseszném el hülyeséggel ezt az összeget
Ja +a pack is meg van.
Csak kíváncsiságból kérdeztem milyen az a videó semmi másért -
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
-
Grifid
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
2: Deleting those files would NEVER get you banned. As then it could lead to a ban when you format the PC.
Ezeknek a fájloknak a törléséért SOHA nem bannolnak. Különben minden újratelepítésnél bannolnák a felhasználókat.
"VAC bans by hooks in the game memory. Not config files."
A VAC csak a memóriában futó "hackeket" észleli, nem ellenőrzi a config fájlokat. (bár észlelné
)Ez amúgy malac, mert a buzi hackerek pont a konfig fájlokat szokták módosítani. Mint a kolléga esetében a felnagyított taktikai térkép.
-
SipiBcs
őstag
Közben böngészgetem a videókat... és ráakadtam egy tutorialra: hogy csináljunk minden dobozba nuke-t!
Hihetetlen... persze ugyanez megoldható helivel, ac130 vagy éppen uavval is. Békaphatják a csíterek! 
-
dokee78
félisten
-
SipiBcs
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszönöm a meghívást, élek majd a lehetőséggel. Hogy mennyire jó vagy taktikus a játékom, nem az én tisztem megítélni saját magam!

Ami a módokat illeti, mindenevő vagyok. Pláne most, hogy a Stimulus Pack rákényszerít. Talán az FFA ami távol áll tőlem.Meg is vagy!
-
Grifid
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Kicsit "nehéz" vagy...
Már párszor kaptál rá választ. Tessék itt a hivatalos állásfoglalás is. A 2. pont a lényeg.
A linkelt oldalon pedig az utolsó hozzászólás.Quote:
Originally Posted by clive_117 View Post
had finished mw2 multiplayer up to lvl70 10 prestige and decided to reset my stats i did so and wen i started up the game before i pressed anything it lagged out then the error beep happened and it changed window to a thing called IW4 Console and it said error "Cheat Detected" i tried opening it again but to the same resultsEDIT: i reset my stats by deleting all the .STAT files in %ROOT%/Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players
1: VAC is not instant, it's delayed from days or up to a few weeks. Probably 3 at most.2: Deleting those files would NEVER get you banned. As then it could lead to a ban when you format the PC.
Btw is your Steam name the same?
http://steamcommunity.com/profiles/76561198001740392Because if it is, you don't have MW2 on that account. So it's a bit weird.
Also normally deleting those files would never reset the rank because it's stored in the Steam cloud. I don't know why those files are there but most likely for backup reason.
You where banned because someone used a cheat on your account.
-
-
dokee78
félisten
Valakinek nincs meg a link vagy leírás,hogyan kell statot Resetelni legálisan,mert itt nem találtam.Bann jár-e érte?
Tudom,hogy a Google a barátom,de most rosszban vagyunk. -
Djroberto
tag
szevasztok....
szoktatok együtt nyomulni?
olyan társakat keresnék közös game-ra,akik nem csalnak nem full kezdők,és utálnak campelni,szeretik a darát---- mint pl fear combat.

vannak itt ilyenek?
-
cashback
őstag
Ezek tényleg mutánsok.

A fele hülyeség...
[Internet szleng] ebben megtaláljátok mit is jelent valójában a LOL és ROFL.
Nem rossz írás, poénnak elmegy... de ne vigyük tévútra a NOOB-okat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- E-roller topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én mindig a mekis pult mögé megyek

)