Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz SipiBcs #11847 üzenetére
Szia!
Időnként felbukkanok!
" Gyere csak gyere... had lyuggassam ki a segged!! " Nem bánom!Kedvességedet egy virslizéssel fogom kiegyenlíteni!
* * *
Az a TS3-téma engem is érdekelne!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Mrdevil
addikt
válasz LamaCube #11852 üzenetére
Nem,nem az audigy-vel még nem próbáltam,mert most jól működik végre minden az alaplapival.Persze nem fogom kidobni az audigy-t csak most egyenlőre nem akarom vissza szenvedni a driver-t + bootolgatni össze-vissza.Szerintem tiltsd le az audigy-t(uninstall összes drivere a driver sweeperrel) és bios-ban engedélyezd az alaplapit,így tuti mennie kell.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
@rglaaf
veterán
Aki kéri a TS3 ip-t pw-t itt privibe vagy steam-n jelezze
PSN:BiZzare_0 ️
-
Laraxior
titán
csak zárójelbe jegyzem meg, biztos ami biztos..
új homemade hűtést fabrikáltam a VGAmra..ha esetleg hirtelen szakad az ez miatt van hogy kicsit meg kellett piszkálnomUraim..kezdjük el az estét!
Good luck Soldiers!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Undoroid
őstag
Engedjétek meg,hogy gratuláljak pisti88+ fenomenális megjegyzéséhez,amit ma hozzám intézett!Nem ártana egy illemtanár!
A többit leírtam Laraxiornak!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
G_P
tag
sziasztok!
segítenétek nekem?
olyan játék kéne ami elmegy win7-en és egy alaplapi 256-os videókártyán.
azért ide írok, mert ilyesmi tpoikot nem találtam.
cod2-vel próbálkoztam, de nem megy -
pilu01
senior tag
Jó volt a game, de marha lassú vagyok!
-
@rglaaf
veterán
Jóvolt csak volt a szokásos whine GL G18 akimbo stb miatt
-
menalcas
őstag
De csak 10 perc szünet toljuk még (elvileg)
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
menalcas
őstag
Na de gyerekek, kinőttünk már ebből szerintem
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
SipiBcs
őstag
Nekem mindegy ki kezdi... ki folytatja... nem ezért megyek játszani..... Majd ha normális hangnemben folyik a társalgás..... hiszti, miegymás nélkül, akkor ismét szívesen csatlakozom.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
G_P
tag
am mindegy hogy x vagy g??
jah, meg elfogyott a pénz
ennek is örülök, hogy sikerült integrált vga-st találnom -
golyofoguton
csendes tag
sziasztok én idén kezdtem játszani és mw2 -vel és utóbbi 2 hétben rengeteg a csaló,de nem is ezt akarom taglalni hanem szeretném tudni hogy mi pluszt nyújt a prestige mód .mert ha jól sejtem akkor csomó minden elvész pl a changesek ha rákattintok.
toni
-
Laraxior
titán
egy kis meglepi várja az este játszókat...
coming soon
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Lajkó
őstag
Na! ERRE mondják, hogy a csúcson kell abbahagyni!
THX mindenkinek, de legfőképp Lara-nak!
zsoleszdeb: ITT kiválasztod a játékot, van egy picike progi azt fellököd, és megmondja, hogy mekkora a gáz az áhított játéknál!
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz SipiBcs #11869 üzenetére
Hát jó lenne hogy tisztázzuk már végre hogy akkor szabályokkal játszunk? vagy mi akar lenni ? elejében nem volt semmi probléma de most már lassan sz@rni se lehet mert mindenkinek minden baja van GL no akimbo no Kemp no #care? no ez igy már nem fun
Laraxior várjuk mi lessz az
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Favela map, kis bujkálás meghozta az eredményét
Ezért elnézést kérek, és egyben dorgálás is, hogy hagytatok olyan sok ideig ott lenni egy videocska az utolsó killről: [link]Még egy videocska Mr. Devil uccsó killjéről: [link]
Az utolsó mapról is készült egy:[link]
hmm.. ha valaki megmondja milyen minőséget fogad el még a youtube, akkor átkonvertálom másfélébe, ez nem a legjobb minőség
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Laraxior #11881 üzenetére
Látjátok feleim a lényeg az első képen van.Hiába a sok kill ,chopper meg mi egymás a lényeg,hogy a csapatod nyerjen és ez itt nem valósult meg
Én nem dorgállak meg Lara komolyan szurkoltam,hogy meglegyen az atomodHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Laraxior
titán
válasz LamaCube #11882 üzenetére
atom? be sincsen állítva...még lockolva van
van annyi eszem hogy olyan killstreaket tegyek be amit el is tudok érni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
nem olyan rossz ez a minőség..úgy látszik meg kell várni amíg a youtube feldolgozza a videot,mert addig eléggé kockás
-
Laraxior
titán
válasz Mrdevil #11887 üzenetére
X majd felfedi magát..mert nekem sem árulja el ki is ő...azt mondja szokott ide írni...
majd kicsit faggatom,mert noname nem gamelünk."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Balinov
titán
1080p-ig fel tudsz toltodni Lara, de sztem 480/720p-ig erdemes.
xfire videorogzitojevel csinalod?
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Laraxior
titán
válasz Balinov #11890 üzenetére
fraps csinálja a videot és xilisoft video converterterrel tolom át mp4be, vagy milyet támogat a youtube
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #11892 üzenetére
nézz meg egy 3gp-t fullHD-s monitoron...
-
Thome
veterán
Én rendre szerint AVI-t lövök fel. 5-10 perc 100-300mb között szokott lenni.
-
Laraxior
titán
akkor az lesz a legegyszerűbb nah majd ma
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #11897 üzenetére
miért csinálnék 3gp-t ha szarabb mint az mp4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest