Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3653) mokus1 válasza Nosz (#3651) üzenetére


mokus1
addikt

szerintem olvasd el az alapelveket és utánna írjál bármit is :(((

Segítek:[link]

[ Szerkesztve ]

(#3655) Skyhunter


Skyhunter
senior tag

Elképesztő,a mai nap egy percet nem tudtam játszani...állandóan vmi "Punkbaster A" file-ra hivatkozik,amivel kidob,DE mi lehet ez? A PB-n a legújabb frissítés van. :W

(#3659) Cathfaern válasza Nosz (#3654) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Túl sokat nem akarok hozzáfűzni, végleges ban.

(#3663) BalaNce87 válasza feka007 (#3601) üzenetére


BalaNce87
addikt

Sprinteni nem lehet benne, ugyanaz mint codba ha simán mész, van crouch, meg walk, codba mindent lehet csinálni következmények nélkül, leugrani háztetőkről, meg tetőről leugorva, de amúgy is ugrásből lőni sniperrel is, pontosan, életed visszanő hatalmas LOL, és még sorolhatnám. Tök pontosan lőni futásból? ilyet codba lehet, cs-be nem igazán, minek kéne zoom, csomó játékba nincs ilyen hogy zoom, csak CoD kitalálta és átvette sok játék (alapból hülyeség az is codba hogy ha zoomolsz, közelebb lesz vmi, értem én hogy a célzást akarja szemléltetni, de attól még nem lesz közelebb vmi, kp-nál érdekes nem lesz közelebb csak segíti a célzást). Kihajolás abszolút nem szükséges, legkisebb probléma mellőzhető, meg nem a leggyakrabban használt elem a codba. Meg, ha CS-be tartod az egeren folyamatosan az ujjad, akkor össze vissza szór a fegyver magyarul tök pontatlan, ha ezt codba teszed egy helyre mennek a golyók, legalábbis közel egy helyre, ergo nuku szórás. Oké hogy szoktam coddal játszani, de ezek nagyon zavaró dolgok tudnak lenni, sokkal élvezetesebb lenne a játék ha nem nőne vissza az életed és amiket soroltam még, szeretném ha több kihívás lenne már vmelyik codba, de hát egyszerű. Mivel a "tüzelésen" van a hangsúly (FPS), azon kéne csiszolni, de nem teszik soha. Kisgyerekeknek készülnek a codok, mert sose mernek változtatni, egyből besírna a 12 éves, hogy mi az hogy nem nő vissza az életem, meg nehéz lőni a fegyverrel, ebből az következne, hogy kevesebben vennék meg, mert a kicsiknek nem tetszik, ha nehezítenek rajta. Nem veszekedek, de nemtudok szemet hunyi a felett, hogy a cod életszerűbb lenne, ez egyszerűen badarság :) :R.
Sry mindenkitől a long szövegért :B. Le is zárhatjuk igazából, meggyőzni nemtudlak ebbe biztos vok, de azért legalább véleményt nyilvánítottunk. Üdv: Balázs

[ Szerkesztve ]

(#3664) CséZé válasza BalaNce87 (#3663) üzenetére


CséZé
őstag

"minek kéne zoom, csomó játékba nincs ilyen hogy zoom, csak CoD kitalálta és átvette sok játék"
hát már bocs de zoom nélkül nem tudom h találnál el egy embert, annyi még bele is fér h picit közelebb hozza a képet, de nem halnék bele ha nem jönne közelebb a kép zoomolásnál, sőőőt..

"Kihajolás abszolút nem szükséges"
hülyeség, rengetegszer használom

többivel abszolút egyet értek

és bocs h belepofa :R

[ Szerkesztve ]

(#3665) CptMisi válasza heihachi (#3600) üzenetére


CptMisi
őstag

ennél jobban nem lehetett volna lekorlátozni a játékteret szerintem...pedig jó lett volna körbe menni és hátba támadni a japánokat, akik forntális támadásra készültek...nekem tetszett volna az elgondolás, hogy nem csak előre, a legjobban őrzött részeken(ilyen terminátorosan) hanem kicsit taktikusabban...nah de nem lett rossz

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#3666) LamaCube válasza BalaNce87 (#3663) üzenetére


LamaCube
addikt

Ezért írtam,hogy a cod1 volt a legreálisabb ott nem megy vissza a hp-d csak sok itt a "fiatal" aki nem tolta vele.Nem a CS -t fikázom mivel nem játszottam vele és tisztelem más véleményét.Cod1 és ou-ban van rendesen szórása a fegyóknak egy mp-t vagy ppsh-t rendesen le kell fogni,hogy lehessen lőni vele.Cod 5-ben is talán már jobban szórnak,de cod4 az tényleg arról szól ahova a célkeresztet tartod az oda is lő folyamatosan,de valaki azt szereti és ez nem baj.Megnézném cod1-ben gyakorlás nélkül hogyan lősz"közel egy helyre" és persze én se tudnék lőni CS-ben úgy mint te.Azzal egyetértek,hogy a 4-ik résztől inkább a "kisgyerekeknek" készülnek.Életszerűségben sztem nincs különbség minden játékban van pro és kontra érv.
Nagyon vártam a cod5-re,de már nem várok a 6-tól se csodát bárki csinálja ezek a perk rendszerek tönkre vágták az egészet.
Az meg badarság amit valaki írt itt,hogy általában a hadseregben az alap fegyókat kapod először és majd minél tapasztaltabb vagy ,akkor a jobbakat,mint cod4 és 5.Általános szinten minden fegyvert ismertetnek és amiben jó vagy és szeretnéd azt prefarálni,akkor azt gyakorlod tovább és azzal képzed magad.Srry a részbeni OFF-ért!

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3667) BalaNce87 válasza LamaCube (#3666) üzenetére


BalaNce87
addikt

De ha jól látom te az én véleményemen vagy :), és abban is igazat adok hogy cod1 az sokkal jobb volt játékmenetileg, mint a 2,4,5, bár a bombacsörgést mellőztem volna már ott is. Igaz nem játszottam sokat cod1 és uo-val, de amennyit játszottam nekem tetszett a 2 után, sokan utálták cod1-esek közül a 2-őt, és talán meg is értem őket, de nekem fordítva kellemes csalódás volt az 1. :R

CséZé: A kihajolást úgy értettem, hogy úgy alapvetően nekem nem nagy gond ha nincsen vmelyik játékban, elhiszem neked hogy te sokat használod, de van aki nagyon ritkán, pl én szoktam használni, de nem olyan nagyon sokat, amikor eszembe jut :D, nah jó nem, just a joke :)
Semmi gond mondhatsz véleményt róla, csak ne legyen benne durván káromkodás mert azokat nemtudom értékleni, örülök hogy vannak egy véleményen velem, mert akárhányzor megemlítettem ezeket, vagy nem reagált rá senki, vagy kb még én voltam a hülye, hogy miket merek mondani a 2007-es év legjobbja játékáról...

[ Szerkesztve ]

(#3668) Gyusz


Gyusz
őstag

Végére értem a kampánynak, ami nem volt valami hosszú. Igaz, hogy semelyik COD nem rendelkezett túl hosszú játékidővel (a multit leszámítva), de ez különösen rövidnek tűnt annak ellenére, hogy gyorsmentést nem is lehetett használni. Ez a kizárólagos checkpoint mentés eleinte kicsit zavaró volt, de hamar meg lehetett szokni, viszont a gránát általi hirtelen halál és a banzai, illetve a kutyák általi halál így sokkal idegesítőbb lett. A fegyverek hangja tényleg elég kiábrándító, igazán emlékezetes pillanatok se nagyon voltak (ellentétben az előző résszel), viszont van Kiefer Sutherland és coop is. A grafika talán fejlődött valamennyit, de összhatásban szintén a COD4 az etalon számomra.

Összességében egy tisztességes iparosmunkának tűnik ez a rész. Most mondanám, hogy a Treyarch miatt olyan a játék amilyen, de nekem pl.: már a COD2 sem tetszett igazán. A BIA Hell's Highway sem tudott már idén számomra semmi kiemelkedőt nyújtani (bár azzal is egész jól szórakoztam, mint ezzel), talán jobb lenne a II. világháborút egy időre elfelejteni.

[ Szerkesztve ]

(#3669) feka007 válasza LamaCube (#3666) üzenetére


feka007
nagyúr

Szerintem is jó, hogy raktak egy kis szórást ebbe, de elég kiegyensúlyozatlan lett, mert pl a Thomson rendesen rúg, de a PPSh meg double tappel is halál pontos, gondolom ezzel a lámáknak akartak kedveskedni... Én MP44-gyel szoktam menni, szerintem ez a legkiegyensúlyozottabb fegyó a gameben.

(#3670) mustad1


mustad1
tag

valaki legyenszíves és mondja meg, hogy a játék hova ment. mert a save mappába nem :)
köszi

[ Szerkesztve ]

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#3671) kavicssli


kavicssli
addikt

promodos szervert tud valaki ajánlani?! :U

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#3672) kavicssli válasza mustad1 (#3670) üzenetére


kavicssli
addikt

Tessék!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#3673) athomi válasza mustad1 (#3670) üzenetére


athomi
veterán

A save mappát csak akkor találod meg, ha a rejtett mappák megjelenítését engedélyezed.

(#3674) menalcas


menalcas
őstag

Hela mindenki, volna 1 kis gondom a játékkal , ha elinditom a multiplayert , vagy Xfire ről lépek be 1 szeróra kidob 1 ilyen hibaüzenettel mindig , valaki esetleg találkozott hasonló problámával, esetleg valaki tudja e a megoldást, a segitséget előre is köszönöm :R

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.

(#3675) |*HayHa*| válasza menalcas (#3674) üzenetére


|*HayHa*|
aktív tag

Szia!

Én is, és legtöbbünk is találkozott ilyen hibával, de nekem annyi megoldja hogy újraindítom a gamet. 15 indításból 1* írja ki.

Üdv

#### I <3 Deutschland ####

(#3676) menalcas válasza |*HayHa*| (#3675) üzenetére


menalcas
őstag

De nekem 15 inditásból 15szőr írja ki :W

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.

(#3677) mustad1 válasza kavicssli (#3672) üzenetére


mustad1
tag

Köszönöm szépen!
sajnos nemtalálom a hklm könyvtárat!
help please

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#3678) nyunyinga


nyunyinga
csendes tag

Megvettem a játékot, de nem indul, nem akart futni. Azt mondták, ha a cod 4 is futott, akkor ez is fog.
A cod4nél is hasonló volt a probléma, nem akart menni, egy file kiterjesztését kellett átnevezni, aztán ment vidáman. A Cod5nél is hasonló a helyzet vagy mit kell neki csinálni, hogy fusson??

(#3679) Lefty válasza nyunyinga (#3678) üzenetére


Lefty
addikt

lehet, hogy ezt a jobb klikk az ikonon majd ezt a kompatibilitásos dolgot kellene megnézned.

(#3680) Pubszon válasza mustad1 (#3677) üzenetére


Pubszon
veterán

START/Futtatás/regedit.exe és itt lesz a HKLM (HKEY_LOCAL_MACHINE). :)

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...

(#3681) fear19 válasza Pubszon (#3680) üzenetére


fear19
csendes tag

Helló aLL.

Nekem lenne 1 olyan problémám h a x fire csak olyan szerókat talál amibe nincs senki és pedig fel tettem a 1.1-s Patch-et.

Valaki tud valami megoldást?

Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"

(#3682) fear19 válasza fear19 (#3681) üzenetére


fear19
csendes tag

Fel akarom tenni a Patchet és ezt írja ki a végén :F :F :F :F :F

Valaki tud valami megoldást?

Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"

(#3683) fear19 válasza fear19 (#3682) üzenetére


fear19
csendes tag

[link]

Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"

(#3684) horyk válasza fear19 (#3683) üzenetére


horyk
senior tag

Ezt azért írja ki mert már felraktad az 1.1-es patchet.

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

(#3685) Rifleman10


Rifleman10
csendes tag

A zombiknál hanyas levelig lehet eljutni?

(#3686) fear19 válasza horyk (#3684) üzenetére


fear19
csendes tag

De a Mp-t elindítom és nem azt írja ki h 1.1 !!!!

Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"

(#3687) D.Orion válasza fear19 (#3686) üzenetére


D.Orion
veterán

Nem is kell neki kiírnia. Multit ha elindítod, akkor a jobb alsó sarokban a menüben a következő szám fog szerepelni a patch megléte esetén: 1.0.1017

Ez a patch valójában nem 1.1-es verzió számmal rendelkezik, csak így egyszerűbb megjegyezni és mindenki ezt mondja rá.

XFire pedig még mindig nem jó, hibásan jelzi ki a szervereket. Használd a gametracker szerverkeresőjét, bár ez se tökéletes. :( Located IN -nél állítsd be Hungary-t a magyar szerverekhez, stb...

(#3688) fear19 válasza D.Orion (#3687) üzenetére


fear19
csendes tag

Köszi a segítséget !!!! Megpróbállom.

Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"

(#3689) fear19 válasza D.Orion (#3687) üzenetére


fear19
csendes tag

itt meg az a baj h be enged a szeróba csak a ping kb 1 percen belül nagyon sok lessz és laggol az egész ame :O :O :O :O :O

Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"

(#3690) fear19 válasza fear19 (#3688) üzenetére


fear19
csendes tag

A jobb sarokba alul ezt írja 1.0872

Hogy hívják a két templom közti hálózatot? "papLAN"

(#3691) engineeeer válasza Rifleman10 (#3685) üzenetére


engineeeer
tag

Végtelen,a játék készítői 23masig jutottak :DD [link]

(#3692) mustad1 válasza Pubszon (#3680) üzenetére


mustad1
tag

köszönöm!

pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

(#3693) BandiHUN


BandiHUN
veterán

egy kérdés:a prestige rangnál a csillagszerű embléma lesz mindig az embernél,miután újrakezdi?gondolom oda teszi,nem tudom,más változás,pl.egyenruhán esetleg?kiváncsi vagyok,miért nem járnak még extrák,kicsit rágyúrhattak volna legalább a jelzésekre,hamár az utolsó slotért pl.10x :Y végig kellene menni a 65-ig...de tulképp a külvilág számára max az elsővel éri meg felmenni 65-ig újra,a 6 slot is bőven elég,annyi a haszontalan fegyver...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3694) BandiHUN


BandiHUN
veterán

igy valahogy fog kinézni a cod5 szerómhoz a webes statisztika,elvileg meg van rendelve,26 fős,ha végre lesz linux,akkor várok majd mindenkit szeretettel...hátha összejön egy jó kis csapat... :K

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3695) D.Orion válasza BandiHUN (#3694) üzenetére


D.Orion
veterán

Nekem tetszik :R , öcsémmel sztem benézünk majd a szerverre.

(#3696) BandiHUN válasza D.Orion (#3695) üzenetére


BandiHUN
veterán

mostmár csak a linuxos szerveroldali cucc megjelenése van hátra,és indul is a dolog...mondjuk a statot bűvölöm még addig,úgyis fel kell rakni a leendő honlapra,stb...már szereztem custom mapot is 2-t,bár nagyon nem keresgettem,nomeg gondolom jön a sok zombi mod is,ahogy lehet...lesz ts is,aki akarja...nem tudom,törttel lehet-e majd együtt játszani az eredetisekkel,jelenleg ugye nem lehet,viszont ha ez igy marad,akkor sajna origis lesz a szerver,mivel nekem is az van...remélem viszont,hogy ez a kérdés úgy lesz,mint az eddigi cod-oknál.ha nem,akkor sry...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3697) BalaNce87 válasza BandiHUN (#3696) üzenetére


BalaNce87
addikt

Nézem hogy már betervezted rendesen, hogy lesz cod5 komolyabban, meg is vetted eredetibe, pedig elég sokszor hangoztattad hogy, ez rossz játék lett, elrontották és nemhiszed hogy megfogod venni, erre mit olvasok, érdekes :)

(#3698) D.Orion válasza BalaNce87 (#3697) üzenetére


D.Orion
veterán

Én is fikáztam a játékot, jelenleg se tetszik, de játszok vele, mert nincs jobb.

(#3699) manutdzoli


manutdzoli
senior tag

Hol tárolja a mentéseket a játék?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#3700) BandiHUN válasza BalaNce87 (#3697) üzenetére


BandiHUN
veterán

no,ezt nem tőlem olvastad... :D mivel én azóta is játszom,amióta megjelent,csak azért nem vettem meg pénteken,mert utaznom kellett a boltba Szolnokra,és az már csak szombaton jött össze,de elő is rendeltem a cd-galaxisnál is,amikor csak lehetett,más kérdés,ők elqrták nem kicsit...viszont gyűjtőit akartam eredetileg,amit végülis nem bánok,hogy nem vettem,mert a flaska ivásra alkalmatlan,szobadisz meg köszi,nem,a dupla xp meg erősen nem számitós dolog,amikor a fast xp szervereken 8,5 óra online játékkal megcsináltam a level 65+a prestige-hez mitudoménmennyi,ami kellett...nevet szinezni is lehet paranccsal is,clantagot is,max a gyűjtőivel könnyebben.tehát nem én vagyok,akire emlékszel.nekem bejön a cucc,mert végülis annó eléggé nyomtam a cod3-at x360-on is,rankedben,volt jópár klán felkérésem is,sokkal-sokkal jobban tetszett,mint a cod2.ez meg most sokkal jobb,mint a cod4 számomra. :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.