Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3751) Pitbullos válasza D.Orion (#3750) üzenetére


Pitbullos
aktív tag

nagyot tevedsz a cod4 sokkal nepszerubb a felnottek koreben mint a cod1,2 vagy 5
a klanombol nagyon kevesen vannak akik jatszodtak a cod1 vagy 2 vel nagy resze a cod4 el kezdet el jatszani mert modern es jol nez ki a jatek.
a cod6 is nepszeru lesz sok felnot klanba is mert inkabb a modern jatekokat kedvelik
a cod waw nem is szamit teljes jateknak csak egy addon a cod4 hez ;]

[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php

(#3752) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Akkor most a Cod6 sci-fi lesz, láttam hogy vki leírta hogy MW2 lesz (nem NFS undercover :D), csak ebből még nem lehet tudni hogy Ak-k lesznek, vagy idióta lézerfegyverek, én vhogy nemtudom elképzelni hogy komoly warok lesznek jövőbeli fegyverekkel, leteszik a bombát azt te meg mögé teleportálsz; kinyírod, majd jetpackel átrepülsz a másik plantra. :D Orionnal meg egyetértek, nem kéne évente kiadni cod gémeket, mert akkor mindig az lesz a vége hogy átállnak, mindig az újat akarja majd tolni, jobb lett volna ha 2 évente adnak ki újat, mert cod5 nem új játék semmilyen szempontból, a 4-el meg szépen be is kellet volna fejezni, tovább csinálni a cod nevet csak azt érik el hogy ugyanaz lesz vele mint az NFS-el vagyis már ugyanaz az 5-nek köszönhetően, meg hát azzal is egyet kell hogy értsek, hogy a 4 is főképp kisgyerekeknek készült már, ez a 6 meg egyenesen nekik lesz ajánlva. :)

[ Szerkesztve ]

(#3753) LamaCube válasza BalaNce87 (#3752) üzenetére


LamaCube
addikt

100%-ig egyetértek veled!!!
Pitbullos:Egyébként sztem több felnőtt játssza persze arányosan nézve cod1-et és 2-őt.

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3754) Pitbullos válasza LamaCube (#3753) üzenetére


Pitbullos
aktív tag

hat akinek gyenge a gepe az biztos azt jatszodja mert a cod4 nem megy a gepen
en soha nem szerettem nem azer koltok pc re h valami otvar gyenge grafikaju jatokokat jatszak ;]

[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php

(#3755) BalaNce87 válasza LamaCube (#3753) üzenetére


BalaNce87
addikt

:R

(#3756) LamaCube válasza Pitbullos (#3754) üzenetére


LamaCube
addikt

Adatlapomat nézd meg a gyenge géptől igencsak messze vagyok és ezt írhatom a klántársaim nevében is szinte mindenkinek új és erős gépe van.Cod4 stabil 333FPS.Cod5-ben minden maxon majdnem(csak 2X AA). Stabil 125 FPS. Cod1 -nek a feelingje után egy nagy daráló az egész.COd5 az meg 4 kritikán aluli klónja .
Ki miért játszik embere válogatja te a játékért meg a modokért én meg a társaságért.Feltételezem cod1-el nem játszottál annak idején ,ha cod4-el kezdted. Az év játéka volt 2003-ban és attól kezdve játszom ,akkor ez volt a csúcs játék. Gondolom ,akkor még nem volt hozzá a megfelelő configod ,ezért nem játszottál vele,bár azt írtad minden évben új gépet raksz össze.
Ne érts félre nem kötekedésből írom ezeket.Csak kicsit túlzás,hogy több "felnőttnek" tetszik cod4 és a modern háborús cod . Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.4 év múlva a cod4 is "otvar gyenge grafikaju " lesz ,de lehet 2 év múlva is.A cod 5 meg szerintem minden csoda 3 napig tart alapon fog lenni mindenki szépen visszatér cod4 ,2, 1 stb. gamekhez.
Cod 6 az meg már StarWars lesz ,akkor eret vágok magamon,hogy hova sűllyesztik le a cod -szériát. :W

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3757) horyk válasza BalaNce87 (#3752) üzenetére


horyk
senior tag

"meg hát azzal is egyet kell hogy értsek, hogy a 4 is főképp kisgyerekeknek készült már, ez a 6 meg egyenesen nekik lesz ajánlva"

Ezt kifejtenéd bővebben ?! :U :F :W

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972

(#3758) CPT.Pirk válasza Pitbullos (#3754) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Alaplapi hybrid crossfire 2400XT-vel elég a játék futtatására, normális driverrel még 2xAA is bekapcsolható 800*600-ban. Alaplapot is relative olcsón kaptam, mellé 4K volt ez a 2400XT, szal kis pénz, kis játék és takonygraf. :K

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#3759) |*HayHa*| válasza LamaCube (#3756) üzenetére


|*HayHa*|
aktív tag

Nem értem miért kell egyből elsüllyeszteni, és leírni a Cod6-ot. Szinte, sőt, semmit nem tudunk róla, de már egy páran leszólják.. Szerintem a Cod5 sem lett olyan rossz, sőt, egész jó lett.. Grafikában tényleg nem alkottak valami nagyot, bár ebben pont én nem tudok nagyon hozzászólni a monitor miatt, ugyanis nem úgy adja vissza mint egy 22"Wide :U

#### I <3 Deutschland ####

(#3760) LamaCube válasza horyk (#3757) üzenetére


LamaCube
addikt

Igaz nem engem kérdeztél ,de mivel egyetértettem vele így a saját tapasztalatomat megosztom veled.
COD4-ráteszem a fejedre vagy a testedre a célkeresztet megynyomom a tűzgombot és a célkereszt ott marad max 1-2mm-ert ránt(fegyvere válogatja)és persze közben futsz vagy ugrabugrálsz .Tehát egy 8 éves gyerek oda ül és természetesnek veszi,hogy a célkeresztet rárakta az ellenre és lövés után meg is hal és mindezt kis gyakorlás után ugrabugrálva is meg lehet csinálni.Természetesen,ha sebződik lekempel egy sarokban azt szépen maxra megy a hp.Tehát " szinte mindenki tud vele jól játszani".
Véletlenül kezébe akad cod1 uo. vagy 2-- 10 perc után uhh otvar a garafika meg stb. dolog után fikázza ,hogy milyen fos,mert ellent nem talál el és miért??? mivel ránt a fegyó nem is kicsit,sőt ha eltalálják a hp nem megy vissza magától.Természetesen inkább ráhagyja ,mert nincs sikerélménye és nem ől bele időt a gyakorlásba inkább visszatér cod4 vagy 5-be.(mondjuk igencsak rántanak a fegyók már ott is,csak az erősségük NULLA)
Én ebből következtetek,mert a mai "fiataloknak" ez a lényeg minél több frag meg tunk no taktik és stratégia/összedolgozás.Természetesen a játékgyártók ,erre rájöttek és ebből van a profit és ez így is van rendjén én is ezt csinálnám.
HayHA::Én feltételes módban írtam "StarWars LESZ"-csak akkor :))

[ Szerkesztve ]

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3761) Neil Watts válasza LamaCube (#3760) üzenetére


Neil Watts
veterán

Wáááááááá!!! :D Nagyon állat ez a game!!! :DD A legjobb! :D
MOD: Ez meg miért lett válasz? Én az Új-ra nyomtam :)

[ Szerkesztve ]

(#3762) BalaNce87 válasza horyk (#3757) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát hogy azt a korosztályt célozza meg elsősorban, gondolok itt a 8-14 éves korig. Igaz a 2. részbe is sok volt a kicsi, de hát már az is sokkal könnyebb volt az 1-hez képest.

[ Szerkesztve ]

(#3763) Pitbullos


Pitbullos
aktív tag

cod4 az egyetlen a cod sorozatbol amit jatszok mert a tobbi mar akkor gyenge volt grafikailag amikor megjelent es azer nem jatszodtam spt vegig vittem es azzal annyi ott volt az americas army meg jott a farcry amikor megjelenik a cod6 akkor en mar nem cod4 ezek tobbet valtok en a grafikat nezem ha nem jo lehet barmilyen realis vagy mit tom en milyen jatek nem jatszok vele ,nem szoktam leragadni evekig egy jateknal se .
a cod5 be nem lenne zombi mod meg se vennem mert nem eri meg multit meg csak modokkal jatszom mert ki nem alhatom az egyet losz egyet toltesz fegyvereket unalmas sok a kemper igy es az egesz at megy egy bujocskas jatekba.
atmodoltam automatara az egesz fegyvert es egy kis festesel eltuntetem a famintat akkor mar jatszhato lessz ;]
mar unom a cod4 et is csak a modokkal tudom jatszani igy mindig lehet ujitani rajta

[ Szerkesztve ]

[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php

(#3764) |*HayHa*| válasza Pitbullos (#3763) üzenetére


|*HayHa*|
aktív tag

A cod5 be nem lenne zombi mod, meg se venném mert nem éri meg. Multit meg csak modokkal játszom mert ki nem állhatom az egyet lősz egyet töltesz fegyvereket. Unalmas a sok kemper így az egész át megy egy bújócskás játékba.

És akkor te beszélsz realitásról? :( Nem létező engedelmeddel kijavítottam a csapnivaló helyesírásod.. Ha nem magyar a billed akkor ezt vedd el nem hangzottnak.. De nem csak ékezet hiba van xD

[ Szerkesztve ]

#### I <3 Deutschland ####

(#3765) ekho


ekho
csendes tag

Csak egy screen a jobboldali bejárati részről...Sokat nem haladtam vele :DDD

...éljenek a hódok!...

(#3766) BandiHUN válasza ekho (#3765) üzenetére


BandiHUN
veterán

jó lesz ez....ja,1 dolgot hagytam ki a tippekből...TETŐ.... :DDD ó,bárcsak már lehetne végre szerverezni...nem tudom,meddig pöcsölnek :W ...már ki is van fizetve a 26 slotos szerver 3 hónapra,még szerencse,hogy ketyegni akkor kezd a dolog,amikor végre működni kezd....ha megkezdődik a teszt,haladni fog ez gyorsan,két ünnep között én is rágyúrok a szerkesztőre,de most,amikor ilyenkorig melózok,az is jó,ha pár tárkilövésnyi időm marad este...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3767) BandiHUN válasza |*HayHa*| (#3764) üzenetére


BandiHUN
veterán

ugyan tökmindegy,ki hogy ir,belekötni mindenbe bele lehet...értjük,az a lényeg :) hosszú i-m pl.nekem sincs a G15-ön,mert nem adtak ki magyart,de abba sem kötött még bele senki.az xD meg egyéni dolog,ki mit szeret.van itt is pl. a fórumon olyan,aki minden egyes hsz-ét aláirja az utolsó sorban,nem mintha nem lenne egyértelmű,ki irta a hsz-t,kár ilyesmiken fennakadni.végülis nem ilyesmiről szól a topic,maradjunk a témánál.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3768) LamaCube válasza Pitbullos (#3763) üzenetére


LamaCube
addikt

"a tobbi mar akkor gyenge volt grafikailag amikor megjelent"-ezt komolyan mondod???
Szerintem 2003-ban a cod1 maximálisan jó grafikájú game volt.Vagy ,akkor még nem volt pc-d???
Persze a cod5 -ről ellehet azt mondani,hogy visszaugrás 2006-ra kb.

Neked van klánod?Pl. van egy csapatod és /pill neked fullra bejön cod5(tudom nem csak a zombi:S) nekik meg nem ,akkor te a játék kedvéért ,mert neked ez a fontos a leírtak alapján otthagyod a társaságot vagy hanyagolod őket.Ezért is írtam,hogy egyetértek azzal,hogy szinte a fiatalokra koncentrálódik,mert innen is kitűnik,hogy pl. 5 évvel ezelőtt egy játék embereket hozott össze most meg ...
Ezzel befejeztem az OFF-ot.
Cod5-re visszatérve ,ha a fegyók erőssége legalább dupla lenne mint most és a hangokat javítanák talán elgondolkoznánk a klánommal,hogy nyomjuk multiba,de csak talán :)

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3769) ekho válasza BandiHUN (#3766) üzenetére


ekho
csendes tag

Tető?Ugh 50000pontért?Hehehhe.Nálunk is server #3-#4 már várja a startot :P Pedig elvileg már több mint egy hete leadták ellenőrzésre a linuxos packot :W

...éljenek a hódok!...

(#3770) |*HayHa*| válasza LamaCube (#3768) üzenetére


|*HayHa*|
aktív tag

Vagy csak egyszerűen megoldanák hogy ha egyet bekapsz bármilyen fegyverből, akkor ne csak bepirosodjon a képernyő és pár másodperc után újratöltődjön az élet, hanem elesnél, de addig élsz míg meg nem ölnek rendesen, de tudnál lőni úgy hogy nagyobb lesz a szórás, esetleg nem is tudsz célozni.. Meg lehetne oldani, csak tényleg nem gondolkoznak el rajta sajnos :O

#### I <3 Deutschland ####

(#3771) konas


konas
senior tag

Ma feltelepittettem a jatekot,elinditvan,a menunel tovabb nem megy...grr
New game inditasnal bedobja a nehezsegi szint valasztot.a mission select nel pedig.beadja azt az 1 misst. de nem indul el???megint a nehezsegi szinteket katinthatom folyamatosan..?
Op rend, Vista 32bit
Ennyire buta vagyok ??Vagy....

[ Szerkesztve ]

(#3772) |*HayHa*| válasza konas (#3771) üzenetére


|*HayHa*|
aktív tag

Vagy meg kéne venni eredetiben.. Azthiszem (BOCSÁNAT MODIK) virágbolti verziónál csinálja ezt..

#### I <3 Deutschland ####

(#3773) feka007 válasza ekho (#3765) üzenetére


feka007
nagyúr

Ez egy zombis map lesz? Mert akkor faja :C

(#3774) LamaCube válasza konas (#3771) üzenetére


LamaCube
addikt

Ment a privi,minden megoldható:)

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3775) BandiHUN válasza LamaCube (#3768) üzenetére


BandiHUN
veterán

szerintem a cod5 inkább készült általános szórakozásra,pubolásra,zombizásra,mint komoly klánmeccsekre.és végülis nem is baj ez,lesz sok mod,sok zombi,a modokban simán lehet erősséget és hangokat belőni,aki meg próskodni akar,majd kapja az agyigcsontozott pro(? :D )modot meg a pamot talán...de szerintem ez a cod szól talán a multiban a legszélesebb réteghez,és talán ez a cod,aminél kevesebbet számit a skill,és akár szerencsével is célhoz érhet az ember,nagyobbak és bonyolultak a mapok,nem csak egy rohanás nade dobással fűszerezve,és kemp ide vagy oda,nincs olyan hely,ahol biztonságban lenne az ember,amit nem lehet megkerülni,stb.nyugodtabb a játék.nomeg sniperezni is igaz jó dolog,de vagy bejön,vagy nem a nagy terep miatt.játék meg most is hozna embereket össze,csak nem kéne warezba fulladnia a gémeknek...régen kipengették a lét az emberek az évi 1-2 játékért,ami tetszett,nem is volt olyan sok jó játék egy műfajban,és igenis élvezték.mert valamit kapni akartak a pénzükért.de most,amikor minden vérpistike mappájában ott rejtőzik az évi értelmes megjelenés,és nincs is nagyon semmi ok,amiért meg kéne vennie,még a multi se,persze,hogy"megunja" hamar,ott a másik,ott az újabb,tök mindegy,hogy szinte alig tolta az előzőt...nomeg az ilyenek elégedetlenkednek is a fórumokon a legjobban,már olyan szinten,mint a szomszédban,hogy méééééér nem jó a 0.napi crack meg ilyenek.no az olyennek a sz..r is izetlen,ahogy mondanák,sose jó semmi.most is hozna össze embereket a gém,ha kicsit többen nyomulnának origivel,ha nem járna ennyire semekkora kockázattal a hack,az aim,mert max generál egy új kulcsot a delikvens,é le van tudva,max nem megy a szerverre többet,ahol bukott...no,akkor lenne közössége ennek is,aki elfogadná a játékot úgy,ahogy van,vagy adott esetben ilyen nüansznyi dolgokat,mint a sebzés,hang úgyis meg fognak változtatni modokban,nem olyan egetrengető probléma ez.most is van épp elég HC szerver is már pl.... :R

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3776) BandiHUN válasza |*HayHa*| (#3770) üzenetére


BandiHUN
veterán

a cod4-ben is van modban(asszem' extreme x2) gyógycsomag rendszer,nem visszagyógyulás,sőt vagyobb találat után ELVÉRZÉS is,szép lassú nyöszörgéssel,belassulással,beszűkülő látással.csak nincs rá igény.ez nem szimulátor azért...én ezeket bekapcsoltam,2-3 nap mólva mindenki szidta a szerveren,hogy nem kell ez.ennyi.ez nem úgy van csinálva,hogy mondjuk tartana 1 kör akár 10 percig is,hanem ahhoz van igazitva,hogy viszonylag gyorsan szépen lemenjen,vagy 1 percen belül halott mindenki,és akkor azért nem számit a pl.10mp-es visszagyógyulás,mert aki nekedesik,úgyis letud ezen belül,vagy a maradék 1 perc úgyis kemppel a bombán telik el a néhány túlélő részéről...a la cod4.warról meg ugye végképp ne is beszéljünk,meddig megy 1 kör ugye.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3777) |*HayHa*| válasza BandiHUN (#3775) üzenetére


|*HayHa*|
aktív tag

Vagy meg kellene szűntetni a Warezt:) :( Nagy hülyeséget mondtam mi? :K

#### I <3 Deutschland ####

(#3778) mokus1 válasza ekho (#3765) üzenetére


mokus1
addikt

NAgyon király :DDD Én várom.Am a Kapu az olyan lesz hogy h bemhessél fizetni kell érte? :)

(#3779) LamaCube válasza BandiHUN (#3775) üzenetére


LamaCube
addikt

Egyetértek veled is. :R

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

(#3780) feka007 válasza BalaNce87 (#3752) üzenetére


feka007
nagyúr

Nem értem mért szánták volna a 4-et "kisgyerekeknek", ezzel az erővel már a CoD2 is azoknak készült, abba se volt különösebb kihívás, ugyanúgy nem volt reális recoil. Ha meg zavarnak a perkek akkor ott a promod... Az 5 már tényleg gagyi, hú azok a mapek... :W
A 6 ugyanúgy jelenkor lesz, nem nehéz kitalálni a címéből...

[ Szerkesztve ]

(#3781) BandiHUN válasza |*HayHa*| (#3777) üzenetére


BandiHUN
veterán

jaja.de nem 1 játékban.hanem az ÖSSZESBEN.és adni mondjuk féláron.de amig 1-2 játékot érint csak,addig annyit ér csak a dolog,hogy az ilyen országban,mint Mo. elfordulnak tőle max,hisz ottvan 5 másik,ami letölthető,max tolják azt.sajna ez pl.látszik az enemy territory:quake warson is pl,de ottvan akár a fear,a frontlines:fuel of war...hiába veszed meg,nem találsz magyar szervert.a quake-t meg is vettem sajna,mert bejött a demó,sajna át is éltem ezt a dolgot,porosodik jóideje.mert csapatjáték,kellene hozzá magyar ember,szerver,hogy az igazi legyen.sajna nem vagyok annyira pró nyelvekben,hogy élvezzem külföldiekkel a játékot,de ha igyis lenne,akkor is maradna az emberben jócskán hiányérzet...legalább azt oldanák meg,hogy aki weben veszi meg,tok,füzet,lemez nélkül,tulképp egy korántsem egyenértékű verzióban a normálhoz képest,az kapná olcsóbban....főleg,hogy a steames cuccok pl.még hozzá is rabláncolnak a steam rendszeréhez... :( simán lehetne pl.mondjuk harmadáron venni pl.legális kódot,és kész.torrent is van legális....meghát a lemezvédelem semmit nem ér úgysem.sok warezos állna át pl. "eredeti" cod-ra is,ha megkapná mondjuk 3ezerért a kódot csak a cod 4-5höz/db,és főleg ha ki is lenne kényszeritve,mint most még jelenleg a cod5-nél,hogy online profil(ami nagy kamu,mert mi a f..ért resetel,ha corrupted,ha tárolja a net,nem lenne ésszerűbb a mentést letölteni???)meg ilyesmik eleve elszigetelik az origiseket a virágboltitól.a multihoz meg most sem kell a cod5-höz sem a lemez,csak a single-hez,mondjuk ennek is sok értelme van :(

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3782) henesa válasza D.Orion (#3750) üzenetére


henesa
aktív tag

Hát szerintem meg cseppet sem mindegy ki csinálja az aktuális Cod részt

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#3783) |*HayHa*| válasza BandiHUN (#3781) üzenetére


|*HayHa*|
aktív tag

Ezért kéne a játékfejlesztőknek és a kiadóknak csinálni egy olyan egységes lemezvédelmet, amit nem igazán tudnak feltörni, és ha sikerülne a warezosoknak, akkor ujjat csinálni, ezt csavarintani, fejleszteni.. Ezzel le is lehetne csökkenteni a játék árát, ugyanis a profit ugyan úgy meglenne mint most, csak most sokkal többen vennék meg, mert ugye ez a játék is megér olyan 5-6k. Annyit még én is kiadnék érte..

Nincs ilyen lemezvédelem? Szépen üljenek le a körasztalukhoz, és csinálják meg. SZVSZ..

#### I <3 Deutschland ####

(#3784) BandiHUN válasza |*HayHa*| (#3783) üzenetére


BandiHUN
veterán

mondom,hogy nem a lemez a gond....sőt ha olcsóbban lenne a netes,felesleges is akár.vegyen dobozosat,ami nem akar netes letöltéssel tökölni,tényleg számit neki a külső,mert rajongó,stb,mint most a gyűjtőiknél.képviselhetne ez egy alsóbb szintet.egyébként az online profil mindenképp megoldás a netes gémekre...mondom,be is válik sok játéknál...csak most sajna ezeket el tudják kerülni a kocajátékosok,mert van másik játék.meghát ugye most is sokan vannak,akik szidják a cod5-öt csak azért,mert nem tudnak normálisan játszani az 55ft-os példányukkal,és bizonygatják,milyen jó a 4,mert arra sem költöttek egy dvd áránál többet,csak ugye az megy... :C

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#3785) Casanova* válasza BandiHUN (#3781) üzenetére


Casanova*
veterán

te aztán az öreg cod mester vagy! egyetértek veled a cod gémekkel kapcsolatban! :K

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#3786) mokus1 válasza |*HayHa*| (#3783) üzenetére


mokus1
addikt

Nem lenne olcsóbb csak még több profit :(

(#3787) henesa válasza mokus1 (#3786) üzenetére


henesa
aktív tag

Attól tartok rátapintottál a lényegre :K :K :K

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#3788) BalaNce87 válasza feka007 (#3780) üzenetére


BalaNce87
addikt

Azért mert minden fegyver automata, de azt is írtam hogy kettőbe is volt már sok kisgyerek, de legalább ott volt puska és ahhoz legalább kellett vmi tudás, hogy jól lőjj vele, viszont a többi fegyverrel ott is könnyű lőni (a hibák már ott is megvoltak, a baj az hogy ezt továbbvitték, mert sikeres lett, ezért a 4-el is ezt csinálták, a promod is lényegében egy cod2 új skinnel), bár a thompson szór vmennyire, de írtam is hogy a 2. az 1-hez képest visszalépés=egyszerűbb. Leírtam már egyszer ha bármit is változtatnának a codokon, akkor jóval csökkene a bevétel, mert a többségük kisgyerek. Egy 10 éves is tudna vele jól játszani gyakorlás után, mert könnyű. Gondolj bele mi értelme volt hogy lecserélték az 1 jó dolgait és lett egy új játék jobb grafikával, de ugyanazokkal a pályákkal stb..., biztos vok benne hogy az 1 nem hozta azt a sikert, inkább idősebbek játszottak vele, majd megkönnyítették, azt vagy átmentek sokan 1-ből, mert jobbak voltak benne, vagy jöttek a kicsik, mert könnyebb. Akárkit kérdeztem meg az első részből rengetegen mondták hogy szar a 2, akit meg 2-ből kérdeztem meg ott volt aki az 1-re mondta hogy tök rossz, 2 után nyilván azt mondják az 1-re hogy rossz, mert nemtudták azt a szintet hozni, magyarul bénábbak voltak, ezért a játék a szar nyilván...mi más? :U

Lorenzo: Jah már most is sok a HC csak az a gáz ebbe, hogy az első dolog hogy HC-t megcsinálják, mert elb..arintották a sebzést. 4-be is sokkal népszerűbb a HC, tényleg könnyeb őlni benne, de hát olyan fegyverekkel nem 10-15 golyó kéne egy emberbe...

[ Szerkesztve ]

(#3789) CséZé válasza BalaNce87 (#3788) üzenetére


CséZé
őstag

Nem értem h miért csinálják kisgyerekeknek, ha a játék asszem +17-es akkor h jönnek szóba a kisgyerekek? Vannak olyan felnőttek is akik pl. utálják ha vmivel nem tudnak lőni, mert lámák, és inkább ezt a játékra fogják, ilyen pl. Pitbullos ;] ő is szidta a cod5-öt azért mert nincs benne M4, ami pontosan egy helyre darál, ezért szar a cod5. Úgyhogy nincs itt köze a kisgyerekeknek az ilyen dolgokhoz, sokkal inkább a buta felnőtteknek :K
Én amondó vagyok h kéne egy cod1 mai grafikával és fizikával, semmi perkek meg hülyeszarságok, csak elrontják az egész game-t

[ Szerkesztve ]

(#3790) Pitbullos válasza CséZé (#3789) üzenetére


Pitbullos
aktív tag

hulyesegeket beszelsz inkabb halgas leirtam mar regebben is hogy en nem arra megyek h pro legyek egy jatekba es verjem a nyalam a forumokon hogy nekem ilyen statom van meg olyan es folyton bannolnak mert pro vagyok ez a tizen eves kategoriaba tartozik.
szorakozasbol jatszok es a modern fps eket szeretem van egy ket kivetel a ww2 jatekokbol ami bejott ilyen a sniper elite,medal of honor airborn,ubersoldier.
en az automata fegyvereket kedvelem es semmi koze sincs ahoz hogy hogy tudok loni riflekkel vagy nem .
a cod5 ben a hangok es a karakterek mozgasa ami lehuzta nalam a jatekot mert a fegyvereket tudom javitani skinekkel hogy ne nezenek ki fadarabnak meg automatizalni,
sajnos nehany fegyver annyira ronda h skinekkel se lehet kijavitani pl mp44
cod5 nalam csak cod zombi warfare es ezzel nem vagyok egydul .
ha realis jatekot akarok ott van az americas army ahol nem szokdosnek a jatekosok mint valami hegyikecskek mert az ugras is realis nem mint a cod sorozatba.

remelem megertetted most. ;]

[ Szerkesztve ]

[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php

(#3791) CséZé válasza Pitbullos (#3790) üzenetére


CséZé
őstag

Én nem téged akartalak fikázni, de te megint képtelen vagy megérteni. Te minden megnyilvánulást támadásnak veszel? Csak mondtam egy példát arra, hogy miért egyszerűsítik a játékot a fejlesztők. Eszembe nem volt kötekedni veled, azért is tettem oda a ;] smile-t.
Remélem megéretted most.

(#3792) feka007 válasza Pitbullos (#3790) üzenetére


feka007
nagyúr

MP44 az tényleg borzalmas lett ebbe a játékba... De nem csak az, a Bar-t is nagyon elcseszték, de az MP40 is lol kategória.
Én már meguntam a gamet, ez a multi egy bugos fos... De ahogy látom a topic pörgéséből, mindenki így van vele.
Jövőre szerencsére lesz MW2 :K

(#3793) zsolt1129


zsolt1129
addikt

Gépigény változott valamit az előzőhöz képest?

(#3794) Süni 1985 F válasza zsolt1129 (#3793) üzenetére


Süni 1985 F
senior tag

Sztem kicsit erősebb gépet igényel... :B

TDI POWER

(#3795) feka007 válasza zsolt1129 (#3793) üzenetére


feka007
nagyúr

Hát vagy másfélszer-kétszer lassabb.

(#3796) chungee


chungee
addikt

Multiban a hangok borzalmasak. Vki tud ez ellen vmit? Suond optionsban nem igen van rá lehetőség. Tök bénán szólnak. Rá kellett raknom basszust kívülről, de így sem tudtam segíteni a játékélményen. Hülyén hangoznak a léptek, nem tom belőni sőt nem is hallom az ellen lépteit.

(#3797) BalaNce87 válasza Pitbullos (#3790) üzenetére


BalaNce87
addikt

Az MP44 tényleg nagyon gányul néz ki, de a többi se lett a legjobb, bár inkább nézzen ki egy kar, ahogy alapból fa+fém, mint piros pöttyös, cod4-be is borzalmasak a skinek, a woodland, és deserten kivül ocsmány az összes, a kék kis fehér pöttyökkel, meg piros, nem értem miért camouflage, amikor nem fogsz sehol rejtőzködni egy piros rikító fegyverrel... Meg ha színezve van, attól elveszik a fegyvernek a fém hatása abszolút, részemről nem dob fel egy játékot ha a szivárvány színeiben pompáznak a fegyverek, 2-be volt pár jó skin, ahol a fa színe volt más vagy a fémé vagy az MP44 világosabb volt, ezek jók vmivel újít a megszokott kinézeten, de csak mértékkel.

[ Szerkesztve ]

(#3798) Casanova* válasza feka007 (#3792) üzenetére


Casanova*
veterán

miért sz@rok a fegyók? ezek 2-ik világháborús fegyók! ráznak. na és? távol pity-pity és kész megvan a kills. közel no zoom és kész. nagyon könnyű velük lőni. a könnyű fegyókhoz a steady aim perk mindenképp az kell. tomival még távol is jó no zoommal. és szerintem nem cseszték el a fegyókat. ha nem ráznának a fegyók,nem lenne értelme a gémnek!!!!!

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#3799) BalaNce87 válasza Casanova* (#3798) üzenetére


BalaNce87
addikt

"ha nem ráznának a fegyók,nem lenne értelme a gémnek!!!!!"
Akkor nincs értelme a Cod2-nek és 4-nek se? mondjuk engem kifejezetten zavar hogy ilyet nem tesznek bele egy fps-be, hogy szórás...

CSéZé: Hát szerintem az senkit nem érdekel hogy 17+-os, anyu úgyis megveszi a gyereknek, vagy leszedi, egyébként is mi benne a 17+-os?:D, meg a mai 14 évesek ilyen miatt nem aggódnak, azok már vagy 12 évesen elkezdtek inni, és tuti vmelyikük már drogot is próbált, én így látom a mai 14 éveseket, legalábbis többségük vmi iszonyat suttyó, kis hülyegyerek de már káromkodni tud ezerrel, egy nála 10 évvel idősebb embernek, vagy a szüleinek.

[ Szerkesztve ]

(#3800) LamaCube válasza BalaNce87 (#3797) üzenetére


LamaCube
addikt

"amikor nem fogsz sehol rejtőzködni egy piros rikító fegyverrel... "
:D :D :D Mennyire igaz és még plusszba az arany színű fegyók se semmik tiszta saddam feeling arany AK :) Mondjuk aki szórakozásból játszik megértem az ilyen engem is szórakoztat mint pl. egy 2vh. autón alufelni meg lángnyelvek hát az ilyeneken be tudok halni ,de játékélményileg 1 nagy 0 nem is játszom az ilyen agyon moddolt skinnelt szervereken.
Cod5 multiban jól szórnak a fegyók,de a kinézetük és a hangjuk az egyenesen förtelem, az errősségéről nem is beszélve-0

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.