- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26464 üzenetére
próbálj felmenni mondjuk igen! névvel.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Sirandrish #26457 üzenetére
Gondolom játékmenetben teljesen ugyanaz csak nem kell rupolni.
Am pam vs promod ha jól tudom a fegyversebzések sem ugyanazok.
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26457 üzenetére
a pam mod public modjában vannak perkek
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26455 üzenetére
ha komolyan érdekel most már elmondom ts en komolyan. mintha falnak beszélnék
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26453 üzenetére
promod és pam között a perkek és föleg a grafika. war és pub mod között elég sokvan. például a pub mod-ban a van map körforgás
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26451 üzenetére
te még mindig nem tudod feldolgozni amit mondok.
a promod mod nak is van war és publik modja ahogy a pam nek is.
ha egy promdos szerveren beirom hogy promod_mode match_mr12 akkor az egy sideonkénti 12 körös war t eredményez
ha azt írom hogy promod_mode custom_public akkor az egy pub mod.
a pam re ugyan az igaz. de nem foglak tovább győzködni. esetleg kérdezz meg mást is aki ért hozzá ő is ugyan azt fogja mondani. -
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26446 üzenetére
"Volt a sima mod és a warmod ami akkor még a PAM mod","ettől függetlenül a PAM mod még mindig nem a hivatalos mod volt hanem egy WAR mod".Volt egy kis értelmezési probléma ami a korai ébredéssel magyarázható. Főleg hogy elsőre nem vettem észre.
Szóval a PAM nem warmod. A PAM modnak volt war és pub funkciója is. -
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26447 üzenetére
A PAM mod kifejezést tény hogy mára kicsit lazábban használjuk. Bevallom férfiasan nem tudom milyen perkeket lehet halászni benne de most ez miért is fontos? Hívhatjuk "szar" modnak és promodnak is a 2 modot akkor is a grafika lesz a különbség. Az egyik régiség a másika jelenleg használatban lévő mod. Alighanem a képeim elég érzékletesek és jól bemutattam a különbséget.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #26446 üzenetére
Kicsit szarul fogalmaztam dehát 3 órát aludtam osztán evan
Nah szóval..leegyszerűsítem!Igaz-e hogy a PAM modból már kivettek minden hülye perket?
Mert ha igen akkor a képem nem készülhetett PAM modos szerveren és kb ennyi! -
csibe1
addikt
válasz
Sirandrish #26420 üzenetére
Szívesen!
Érdekes dolog a cfg buhera.Anno még az Unreal Tournament 2004-el kezdtem multizni.
Akkor még azt se nagyon tudtam mi az a cfg.A VCTF az nagyon bejött.
Utána jött a CoD2 /most már 1000+ óraszámmal,utána már nem x-el játszottam/,aztán a CoD4,bár azzal nem nagyon játszottam a gép miatt.
A CoD2-ben is állítottam a cfg-n,mert van pár dolog amit érdemes a hálózat miatt belőni
/maxpackets,rate,snaps,packetdup,hunkmegs, esetleg a brass,marks/,a grafika meg ment DirectX7-re,hogy bírja a gép.
A CoD4-nél ahogy láttam nincs igazán gond,mert itt a Cod2 alap 48-as pingjével szemben 25 körül van,de kb ugyanazokat a hálózati dolgokat állítottam a cfg-ben.
A grafhoz nem szoktam nyúlni,legalábbis cfg-ből nem.Amikor lett jobb gépem,és a játék feltolta a grafot CoD2-ben DirectX9-re először nem tudtam mi van.Csilivili minden,de szépen hullámzik a zacsi,hopp egy fejes,nesze a bambulásért,meg az fps is leesett rendesen.
A másik amit be van állítva az az fps kijelző,már megszoktam,hogy kint van.
A CoD4-ben engem a repkedő falevelek idegesítenek néha,azt szoktam letiltani ha eszembe van,mert néha ha észreveszem a szemem sarkából a mozgást reflexből rálövök.
A felbontás az 800x600-on van,ezt szoktam meg,CoD2-ben meg az 1280x1024-et.A csalózás érdekes dolog,néha ha jobban ment CoD2-be már sikítottak,
hogy kapcsoljam ki.Persze aim-ra vagy wh-ra gondoltak,meg még fene tudja,hogy mire nem.Amikor vacakul ment akkor persze senki nem érdeklődött.
Amúgy kilcammal könnyebben észrevenni az érdekes lövéseket
ha az ember nem nyomja el.
Néha már a cfg méret miatt is megy a balhé,vagy ha más az irányítás.
Én nem tudok az alap billentyűzetkiosztással játszani,mert nem azt szoktam meg,minden játékban átállítom.
Mostanában már ritkábban játszok,meg ha nincs kedvem akkor elvagyok egy jó rts-el
/W40k/,nem veszem annyira komolyan,ha sok a hülye inkább lelépek a szeróról.Egy másik gond:miért akarja a CoD4 állandóan belőni az új hardverhez a grafikát,
ha én már beállítottam egyszer,és nem akarok más beállításokat,
még akkor se ha új videókártya kerül a gépbe?Le lehet ezt tiltani valahol?
Általában az első indításnál jön elő,utána már nem. -
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26432 üzenetére
A következőket esküszöm nem bántásnak szánom. Ebből látszik hogy nem értesz annyira a dologhoz. A promod a cod 4 versenymodja. Pillanatnyilag promodlive211 a hivatalos neve. A PAM az alap mod ami a szervereken fut addig amíg a tulaj azt nem változtatja meg .
promod: kivettek minden felesleges dolgot. pl füst kép
PAM mod: alap mod. nincs semmi hivatalos változás így jött ki a cod4 néhány éve a gyárból. kép
Mind a kettő az én saját módosított cfg m!
[ Módosította: Undoroid ]
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26430 üzenetére
A felső promod mod az alsó PAM mod.
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26428 üzenetére
Igen. Meggyőzően jobb az első cfg.
bizti ugyan az a szerver?ugyan az a mod?
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26421 üzenetére
A cfg lebutítása olyan kb mintha lehúznád 800*600 a felbontást. A füst eltüntetése pedig cfg vel lehetetlen ahhoz vidikarit beállításait kell babrálni. Az hogy világt a cfg egy sor átírása cfg ben és nagyban függ a dolog az illető beállításaitól illetve hardvereitől videokari monitor. Lehet ami neked világít attól ő épphogy lát. Ezért van lehetőség egy bizonyos szintű változtatásra.
Saját cfg m: kép
[ Módosította: Undoroid ]
-
csibe1
addikt
válasz
Sirandrish #26397 üzenetére
Üdv!
Itt találsz pár német szervert:
Ezek között nézelődj:
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #26399 üzenetére
Ha HQ-ra vágysz gyere hozzánk cimbi!
Max kidobnak!
Ha valaki jó játékos, azt szívesen látjuk! Viszont aki nem vállalja a szabályzatot az az első figyelmeztetés után megkapja a kicket.
Kicsit öntörvényű a klán!|SoH| Clan szerver: 80.249.166.44:28980 HC HQ
-
marec1122
senior tag
válasz
Sirandrish #26401 üzenetére
Mivel ez a hq dolog mindig fun ne is lepődj meg .Ez így működik. Nem fogsz találni med vagy high playereket hq. De legalább is nagyon ritka.
-
marec1122
senior tag
válasz
xfitre erre is jó. csak állítsd be hogy milyen nemzetiség legyen a server. jegyezném hogy vannak jó angol serók is.
-
f.bator
tag
válasz
Engem meg kioktattak a saját szerveremen a HQ lényegéről: mindenkinek a HQ felé kell mennie korra, nemre, faji és etnikai hovatartozásra tekintet nélkül. Mondhattam én, hogy ha látom a radaron a többieket a HQ mellett, akkor nekem igyekeznem kell a HQ felé vezető útvonalakat halálba kempelnem, ... nem tudtam meggyőző lenni... még jó hogy nem kickeltettek magammal.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Sirandrish #22997 üzenetére
"nah a Barett a másik nyomiság
Autosnipah...gyönyörü cucc'sztem a fejét rázó smile okozta a félre értést
nT.EdHunt3r: ez alatt annyit értett hogy ő többre tarja a forgó-tolózáras snipertúgyhogy peace
-
nT.EdHunt3r
csendes tag
válasz
Sirandrish #22995 üzenetére
22982
nah ott írtad.... -
nT.EdHunt3r
csendes tag
válasz
Sirandrish #22991 üzenetére
ős PH-s vagyok csak mindig az adminok kutyáival szállok vitába aztán meg jön a bann
de ha újonc lennék sem lennék kevesebb annál mint aki Ph logout blogot vezet a szomszéd néni macskájáról...vagy mittoménmiről
"csak azért érdekel mert tudtommal sehol nem írtam olyat hogy a Barett pl nem létezik.."
hát azzal,hogy baromságnak írtad le az automata mesterlövészpuskát igencsak a hozzá nemértésedet adtad tudtul...
akkor ezek szerint a mai "fegyverkovácsok" barmok mert csak félautomata puskát lenne szabad csinálni?
-
nT.EdHunt3r
csendes tag
válasz
Sirandrish #22985 üzenetére
te tisztában vagy azzal, hogy 2009ben vagyunk és igen nagy tűzerejű fegyvereket is le tudnak gyártani automata kivitelben vagy csak írogatsz...?
asszem téged ismerlek valahonnan...nem szoktál írogatni véletlen a PT-s topicba?
Balance:
ehhez annyit lehetne hozzátenni hogy, a játékban vannak különböző másodlagos fegyverek és kiegészítők amit belátásod szerint használhatsz.
Nem az számít, hogy szerinted minek van értelme vagy minek nincs,hanem hogy a fentebb leírtak szerint a neked legjobban tetsző összeállításban rakd össze ezzel is segítve azt,hogy minél jobb legyél a játékban.Sztem ha vki úgy gondolja hogy neki az MD vagy az LS a megfelelő akkor használja azt aztán majd rájön,hogy nem ér vele semmit, mert sok más perkkel többre megy mint ezekkel a haszontalanokkal...
-
válasz
Sirandrish #22985 üzenetére
Ja, de az akkorát ránt, hogy felér egy felhúzással.
-
válasz
Sirandrish #22982 üzenetére
"Autosnipah...gyönyörü cucc"
Mit értesz ez alatt?
(#22983) CPT.Pirk: Én SK alatt azt értem, amikor viszonylag távolról, fedezékből zoomolja a Spawn pontnál a fejét az embernek. -
Casanova*
veterán
válasz
Sirandrish #22715 üzenetére
hali! hogy-hogy nem codozol már? mi történt? talán az asszony letörölte a cod4-et,ezért nem tudsz játszani.
-
johniee
senior tag
válasz
Sirandrish #22711 üzenetére
Én is megnézném ezt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sirandrish #22711 üzenetére
Loool, küldj IP-t, azt látnom kell!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #22691 üzenetére
Jogos a 2 pont.
Az ellenfélnek is pont annyira bugos, mint nekem. Pont annyira nehéz vagy éppen könnyű lőni, mint nekem, Neki is messzire pontos m4, mint nekem. Elvileg a feltételek azonosak!
(A csítereket must hagyjuk)NEKEM!!! az SD az nem pubra termett, nem szeretem. Ha van TS és pcw wart tolunk, akkor mehet, imádom, mert van csapatjáték..... így valóban élmény. Amennyiben pub, akkor hq vagy ffa - tdm, bár ez utóbbiakat értelmetlennek tartom. Mész... rush.... hentelés.... lelőnek...
A CoD4 minden hibájával két év után is játszható, élménydús játék. Helyt áll más multik mellett 2009-ben is szvsz.
Nagyon kíváncsi vagyok az MW2-re, várom rettentően!
-
NewTiger
csendes tag
válasz
Sirandrish #22691 üzenetére
"Mellesleg szvsz messze a legjobb COD a 4. rész...a sok-sok hibájával együtt is...
SŐT...talán a legjobb multi FPS"
Fenntartásokkal de egyetértek, van amiben ez jobb van amiben a korábbi részek. Ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy egyre inkább árkádosodik a sorozat."ízlésről meg kár vitázni"
Nagyon igaz! Peace! -
NewTiger
csendes tag
válasz
Sirandrish #22688 üzenetére
Látom nem tűnt fel, hogy sem én sem Balance nem erről beszélt. Értő szövegolvasás és értelmezés könyörgöm. Senki nem vitatta el, hogy SD-ben a taktikán és az összeszokottságon van a hangsúly de megsúgom ezt nem a COD4-ben találták fel. Csupán azt mondtuk, hogy itt sokkal könnyebb "pro-nak" (de utálom ezt a kifejezést) lenni. Az meg, hogy ki kitől kapna ki elég viszonylagos. Nekem már rég nem életcél a játék, nem ebből akarok megélni, hogy minden időmet azzal töltsem csupán szórakozni szeretnék. Egyébként szerintem nektek is hamar félreállna a szátok, ha az Eurocup győztessel kéne játszani. Szintén nem értem, hogy mire ez a SD fetisizmus, ha már a CB-vel példáloztok, ott is van TDM cup illetve ladder (sőt más játékmódra is).
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #22688 üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sirandrish #22679 üzenetére
Játék tehet róla. Pl. Scorpionra acogot rakni nem hülyeség, mert a kis fegyónak minimális visszarúgása van csak, így szépen lehet vele távolra lőni. A probléma csak annyi, hogy kevés a golyó, és nem túl nagyot sebez.
AK47-re pl. faszán lehet rakni, mert kezelhető méretű a visszarúgás. Nyilván nem uzira kell rakni, de az egy olyan fegyver, amit elég kevesen használnak.
Nem azt mondtam, hogy mindenre acogot rakok, mert ez csak AK47, scorpion, talán M14, meg G36.
Ha már ezt nézzük, pl. hány Arab terrorista rak red dotot, vagy silencert az AK47-re?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sirandrish #22676 üzenetére
Próbáltam már azokat, de azok sem tetszettek. Még acog sincs, pedig azt én szeretem használni.
FPSTunker: Így van!
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #22669 üzenetére
-
NewTiger
csendes tag
válasz
Sirandrish #22667 üzenetére
Egy kicsit el vagy tévedve. Nem mondtam, hogy nem jó játék bár én az emlitett dolgok miatt elég gyorsan beleuntam és már jó ideje nem vagy csak alig játszom vele.
Képzeld el vannak olyan emberek akik ugyan tudják, hogy nem reális (mert egyik jáék sem lehet az) de attól még nagyon zokon tudják venni, ha olyan dolgok történnek meg mint egy orosz sci-fiben.
De van viszonyitási alap. Ott van az 1 és az UO ahol REÁLISABBAN (érted, nem reálisan hanem reálisabban) megoldva a lövés és normális méretű pályák vannak, nem olyan kicsik, hogy átköpök rajtuk, a gránátról már nem is beszélve.
Szóval jó játék a COD4 de volt jobb is.
Ennyi. -
BalaNce87
addikt
válasz
Sirandrish #22653 üzenetére
Onnantól hogy nincs szórása a fegyvereknek és végighúzod az egeret amerre az ellenfelek vannak és meghalnak innentől nekem ez egyszerű, lenyomva tartom a bal gombot és oda mennek golyók ahova nézek. Példaként cod1-be jobban szoptam míg megtanultam lőni mp44-el, mint itt bármelyik fegyverrel. Tényleg nem akarok itt baszakodni ezzel, csak szerintem ez így van, gyakorolni lehet fejlődni lehet, de én azt mondom hogy alapvetően könnyű a használatuk.
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #22653 üzenetére
pont ezt próbálom mondani mint te, csak nem ilyen részletesen
csak ritkán játszom magyar szervereken akkor is csak 1-2ön, normál modos szerveren meg pláne nem -
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #22649 üzenetére
persze mert nem játszanak rendes ellenfél ellen, magyar pub szervereken főleg a HC szervereken nem is kell tudni semmit csak nyomni a bal klikket mint az őrűlt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sirandrish #22646 üzenetére
Tudod milyen az, mikor valami fontosat kell csinálni, és egy tucat ember néz, tuti elrontja az ember.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Sirandrish #22500 üzenetére
ezt elismerésnek szántam
attila 14 : ki mondta hogy promod? mod mentesen, frissen ropogósan, 1.6-os patch-el
de zárjuk a témát mihamarabb teszek fel videót azt meglátjátok
balance87: egyetértek veledkéne egy arany középút,
-
phanzetomox
őstag
válasz
Sirandrish #22496 üzenetére
2000 óra online !!!!!!!!
a megjelenés óta eltelt 20 hónap tehát havi 100 óra játék
ez naponta kb. 3óra 20 perc cod4 és ebben még nincs bent a net és estleg más játékok + ugye nem mindennap játszol gondolom (munka, nem vagy gépközlben stb.)
tehát óriási fan lehetsz ! -
attos71
tag
válasz
Sirandrish #21030 üzenetére
Én tegnap bizniszeltem 1 hd 3850 ultimate-t...cseréltem, meg ráfizettem 1 kicsit (3650+lóvé)...Így kb. 14e-be voot'...Gari is van rajt' még 1 év, és full dobozos, minden kütyüjével, Én egy zacsis oem hd3650-t adtam cserébe...
Fel is toltam a cod4 grafikáját 1280x1024be, és mindent 'on', és gyönyörködtem a látványban...Az fps-t nem is figyeltem, de nem szaggatott be 1szer sem...
A kari mondjuk fűtött rendesen fél óra hentelés után, de állítólag ezek a karik bírják...
Tényleg hány fok számít már soknak
Nekem a cod4ből való kilépés után a gpuz 68-72 fokot mutatott, de 1-2 perc múlva már 35 fok volt...
-
karesz501
senior tag
válasz
Sirandrish #21513 üzenetére
Talán a CB-nél tudják...
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #21513 üzenetére
format c: /clanbase.ggl.com
-
válasz
Sirandrish #21490 üzenetére
Na, elpasszoltad?
Meg akkor már engem is törölj a tímből, ha még van egyáltalán tím. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #21394 üzenetére
Sztem meg kihajtja de ezt ne itt vitassuk meg !
---
HA semmi sem segít akkor : format c: azt reinstALL ! -
törölt tag
válasz
Sirandrish #21391 üzenetére
Egy 9600 GT-nek még egy 2Ghz-es proci is bőven elég.
Nekem egy E6400-as hajt egy 8800 GTS 640MB-os karit.
A proci alapból 2,16 Ghzes ami most 2,8-on ketyeg, de bírja a 3,2 Ghzet is.
Viszont nincs értelme felhúzni addig mert nem gyorsulnak a játékok semmit sem. -
Aftershock
csendes tag
válasz
Sirandrish #21350 üzenetére
érten de én csak magyaron tolom
-
Aftershock
csendes tag
válasz
Sirandrish #21348 üzenetére
Ezt most kérded vagy mondod
? -
tomi_mod
aktív tag
válasz
Sirandrish #21299 üzenetére
A távcsőtükröződés csak egy környezeti térkép ami egy adott területre érvényes, ha pl bemész egy épületbe észre lehet venni a "hirtelen"átmenetet meg ha körbenézel akkor is észrevenni, hogy nem valós a tükrözött kép (vagyis egy adott ponton igen)...emiatt nincs benne az ellen amikor mögötted jön késsel
Egyébként tényleg komoly lenne -
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21297 üzenetére
egyébként már egész jó grafon játszok.
még a sniper lencse tükröződését is bekapcsoltam.persze így is ügyelve a visibilityre.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21295 üzenetére
én már nem is emlékszek hogyan nézett ki, de igazából leszarom.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21293 üzenetére
talán mert a renderinget kellett volna átírni hozzá, ami túl komoly dolog.
de egyébként pedig miért engem kérdezel? Ott volt JUSZN a TEK-9 fórumán, meg máshol is jelen volt és lehetett vele beszélni hogy mi hogyan legyen és mi miért lett úgy.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21278 üzenetére
a shadows bugos volt néha, azért van tiltva tudtommal. mert olyan esetekben is elárulta az embert amikor nem kellett volna.
és senki nem tart vissza tőle hogy magas grafikán játsz.
-
gti16v
őstag
válasz
Sirandrish #21289 üzenetére
ok igy elég....már egy éve vagy több nem játszottam,mert nem volt időm....ki estem a dolgokból...az Xfire is véletlen jutottt eszembe,hogy kell hozzá :-)
köszi
-
gti16v
őstag
válasz
Sirandrish #21287 üzenetére
húúúh ezt konyha nyelven légyszi ha időd engedi...köszi
-
gti16v
őstag
válasz
Sirandrish #21283 üzenetére
újra akartam telepíteni és ez az üzenet jött:
természetesen újra az 1.6 os al is elkezdtem meg forditva is...de mindig ez...
-
válasz
Sirandrish #21275 üzenetére
A Promod segít az árnyékon is!
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #21251 üzenetére
szted melyik a lassabb? h egy klikket nyomsz meg vagy egy billentyűt?
-
válasz
Sirandrish #21244 üzenetére
Ha más lene, akkor esetleg mások lennének a prok, nem a cod2-ből eredő gyökkülönítmény. Fertő ez a cod, de nagyon.
Ja, és remélem, hogy éjjeli lesz a játéktér, és csak az amúgy is feltápolt, sörétes csípásnak lesz éjjellátója! -
válasz
Sirandrish #21242 üzenetére
Ha meg akkora pro, akkor lője le a Desettel. Attól tartok, hogy az általam már nagyon várt CoD6-ban sem lesznek ezek másként...
-
killer1203
senior tag
válasz
Sirandrish #21225 üzenetére
és melyket tegyem fel? elég sok van
promod live jólesz?
-
killer1203
senior tag
válasz
Sirandrish #21225 üzenetére
elég régen waroztam
kösz
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21211 üzenetére
jaja, mondjuk én csak 2xAA-t engedtem rá, ezzel már kvázi elviselhető.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21208 üzenetére
hát én bevallom nem teszteltem ki annyira alaposan, csak annyit láttam hogy ugyanannyira stabil volt nálam a 250 fps low grafon, 2xAA-val és AA nélkül.
Anno Oblivionnál teszteltem ki igazán az AA hatását, és ott sem volt jelentős.Egyébként még ha üt is kicsit az AA, ha megvan a 125fps vele akkor mindenképp érdemes berakni, sztem javítja a visibilityt az hogy nem rezeg minden él amikor mozogsz, könyebb észrevenni az ellent, főleg csipánál számít ez.(ezt viszont kiteszteltem)
-
okoska.
csendes tag
válasz
Sirandrish #21196 üzenetére
CB-s mapok közül szinte a Backlot zabálja legjobban a gépet...
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21194 üzenetére
nem úgy értettem.hanem hogy teljesítményt nem üti meg annyira. nem vesztesz annyi fpst.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21191 üzenetére
nem üt akkorát manapság az AA, sztem belefér bőven a 125fps-be.
Én 2xAA-t ajánlok.üdv.
-
válasz
Sirandrish #21191 üzenetére
ok!
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #21103 üzenetére
Már SG lett belőle, mert SA-ból már van.
SG minek lehetne a rövidítése?
-
phanzetomox
őstag
válasz
Sirandrish #21103 üzenetére
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #21095 üzenetére
Okés, az jó lenne.
Szent a béke
SA -
hun.user
csendes tag
válasz
feka007: A dizájnt nagyon eltaláltad...
Sirandrish: Nem, ez a San Andreas COD4 klán. Én sem értem, miért nem használja a Válasz gombot... -
phanzetomox
őstag
válasz
nemtom elfelejtettem
-
sti10p
senior tag
válasz
Sirandrish #21087 üzenetére
Még nem, de nem nagyon szoktam multizni, az UT az eggyetlen multi játék ami bejön, de lehet ezt is kipróbálom.
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
Sirandrish #21074 üzenetére
-
teshow
csendes tag
válasz
Sirandrish #21044 üzenetére
Még nem kezdtem kiválogatni hogy meik szerver enged fel, meik nem. Véletlenszerüen próbálok csatlakozni. Valtozó, van hogy admintol kapok bant, van hogy PunkBuster ( punk buster a GGC-Stream.com oldalra hivatkozik)... De nekem az nem egyértelmü hogy ha valami nem jó nálam, miert enged fel csatlakozni és miért a kovetkezö pálya betöltésénél dob ki?
Persze aztán van hogy újra megpróbálok vissza menni és akkor már töltö képernyöig sem jutok.
-
luw2win
őstag
válasz
Sirandrish #21032 üzenetére
Néééé..m
Megy ott azért a Crysis is, meg pár gépigényes játék is -
Gyuri27
félisten
válasz
Sirandrish #21030 üzenetére
Új vagy használt? Garis 3860 256 16-16,5 (sok garival) és elég. Ha meg tuningolja is az ember még sok is.
-
luw2win
őstag
válasz
Sirandrish #21026 üzenetére
Jah
Ezen a gépen tolom ilyen grafon.
Nem vok híve annak h maxgrafon toljam.
Nekem ez nagyon bevált, csipával eszméletleneket lehet adni ilyen beállitások mellett.
És mondom az a pixelmozgás az istenAm ha észrevettétek: A Modell detail-nél általában csak low-ra lehet venni. Nállam nincs is semmi
A képen a csipa ugy néz ki mint egy fadarab
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #21028 üzenetére
de úgy mennie kell csak kell mellé egy proci
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21026 üzenetére
nem bír sokkal többet a 3850. atikon nem megy jól a cod4...
hihetetlen de sajna így van, nV-n sokkal jobb. -
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #21020 üzenetére
[link]
itt vannak a szélsőségek. 800x600 ban van, nem a legminimumabb de ezzel szoktam meg és ezzel a 125 megvan elég jól. yitch3 cfg-vel stabilabb a 125 de az valahogy nem jön be -
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #21020 üzenetére
full minimumon. de szerintem ez a proci miatt van. erősen procilimites most a gépem
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #21013 üzenetére
bindelve van a 125 és a 250 maxfps így csak egy gombnyomás áttenni de ritkán használom a 250-et mivel ritkán van meg
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
Sirandrish #21005 üzenetére
Megkérdezzem esubásoktól hogy mennyi fps-el és milyen grafon játszanak?
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #21005 üzenetére
/com_maxfps 125 így játszok és így esik le néhol 90 re pl mikor backloton nézem map közepét. de ha crashen kempelek a lépcsőn akkor 250 vagy ha strikon vagyok A hátsó bejáratnál!
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #21002 üzenetére
még mindig nem az 1%ról beszélek, de már mind1.
én linkeltem a képet hogy nálam milyen a max graf, és mondtam hogy mik zavarnak. Felsoroltam/említettem mindet:
-alapból sötét a játék, nem látni.
-alapból túl nagy a kontraszt vacantról kinézek és alig látok
-csillognak a dolgok, autó mögött fényes mapon nem látom a marineokat
-rendes textúrákon néha jobban egybemosódik az ellen a tereppel
-bokrok ha kidolgozottabbak akkor zavaróbbak, nem feltétlen mert átlátsz rajtuk, mert nem nagyon látsz át, csak mert túl zöld vagy nemtom.ha ezeket mind lekapcsolom akkor már önamagában ronda a játék, elmosott szar lesz a fényerőtől, irreális lesz minden.
a model detail pedig egyébként rondán rosszabb, nehezebben látni mintha visszaraknám alapra. azért használtam egy ideig rondán mert aszittem dob az fpsen, de valójában nemnagyon.a fű pedig le van korlátozva, mindenütt van ugyanúgy mint bárkinél, a lodscalerigid 1 az kritérium.
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #21002 üzenetére
A füvet nem lehet variálni! /r_lodscalerigid alapból 1 a GV streamelt szerveren! ember az hogy akad a 125 és néhol megvan a 250 az miért érdekes? nem értelek esküszöm! házakban van meg általában a 250
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #20997 üzenetére
január 11 óta cb-zünk elötte volt 1-2 hónapig egy exitiumos reg amivel kezdtük még mikor nem volt mindenkinek eredeti de az nem volt komoly dolog. fps-ről meg van kis fogalmam hidd el pls, van pár map amiken néhol akad nekem is a 250 + klántársak és ismerősök tapasztalata (ismerek pár top klánban játszó emberkét is) . és az hogy csak ennyit cb-ztünk eddig csalóka, nem vagyunk nagyon ismertek de jó pár nagyobb nevet megszorítottunk már!
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #20995 üzenetére
Nem az 1%ról beszélek, csak te még azt is megkérdőjelezted, és most nagy nehezen elismerted (bár nem bevallva, csak némán) hogy ezt anékül tetted hogy utánaolvastál volna. Én mondtam hogy mire gondolok, sztem valahogy tisztábbnak folyékonyabbnak érződik a játék 250 fps-el, és így jobb játszani. Sosem mondtam hogy az 1% miatt érdekelne a dolog.
A cfg-nek továbbra sincs semmi köze a dologhoz, én azért használom rondán mert így jobban látni sztem, de ezt is elmondtam már. Az pedig csak hozzájárul a dologhoz hogy most nincs pénzem 285GTXre hogy 250fpsem lehessen max grafon.
szerk:
(#20999) Sirandrishezt írtad: "egyébként az IW nyilatkozta hogy sikerült elháritaniukaz fps-ből eredő különbségeket..akkor most van egy pro játékos (akinek a fél játék nincs is meg annyira butitja a grafot) meg vannak a fejlesztők..hm..kinek higgyek kinek higgyek...hát nehézügy..talán a fejlesztőknek...igen.."
ha nincs fps-ből eredő különbség az azt jelenti hogy tök mind1 milyen fps-en játszol ugyanaz van. Én ismerek ilyen játékokat egyébként, ahol rendben van a motor és tényleg 100fps=400fps-el. komolyan.
Namost akkor hogy is van ez, mégiscsak számít az fps? vagy a 333fps az valami hiper kivétel?(ja és 500fps is tiltott, szal az is kivétel akkor gondolom)
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #20987 üzenetére
én is ott voltam amikor azt mondták paradoxról, de sztem nem igaz, legalábbis én megnéztem a cfg-jét és nem láttam amit mondtak. de amúgy is érdekes lenne mivel ők is járnak lanra.
Az IW pedig marketing dumákat nyom le, a CoD engineknek mindig is megvolt ez a hibájuk, ha most nem lenne meg akkor miért ne engednék szted a 333 fps-t?
vagy biztos a mod fejlesztők, a CB, meg az egész eSport szakrétői mind hülyék hogy ezt kitatlálták. -
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #20994 üzenetére
Az a baj szerintem hogy túl nagy az egod ahhoz hogy igazat adj másnak. hidd el tudok egyet s mást a játékról, System észrevette a mondanivalómat látod? csak az a baj hogy te nem játszasz olyan szintü ellenek ellen akik ellen kijön a különbség!
elárulom hogy az az első CB reg! nem olyanok vagyunk mint akik 1 lose után új reg!
azt hol láttad hogy nem kell fű? lodscalerigid alapból 1 GV szerón! -
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #20982 üzenetére
Figyu, nem ugyanazt csinálod amit én. Elmondom hogy miért, én leírtam a tényeket, és hozzá a forrást. BashandSlash, az 1%-al gyorsabban lövés az tény! A promod fejlesztője maga tesztelte ki mert megkérték rá hogy szedje ki a 250fps-t, mert szerintük még több volt a plusz lövés 250-en, és ő akkor kimérte szépen, és mondta hogy +1%nyi a difi és az szerinte nem jelentős. Ha te nem veszed a fáradtságot hogy utána olvass akkor hogy állíthatod hogy nem igaz? Látod ez egy alapvető különbség a vita hozzáállásban. A másik hogy én körülírtam hogy szerintem hol tudod észrevenni a difit, hogyan játsz és mire figyelj. Ergo pontosan meghatároztam hogy mit mondok, erre te csak annyit mondasz kb hogy nem, nincs úgy, hülyeség, kész. Ez a nagy különbség, és ezzel én nem tudok mit kezdeni.
Az ironoziálást erre a problémára irányoztad rá, és ez volt nem helyénvaló, mintha egy totál hókusz pókusz hülyeség lenne, pedig nyilvánvaló hogy nem az, főleg hogy nem egy ember mondja és nem kettő. És továbbra sem kell félreérteni semmit, én azt mondtam hogy kicsit jobb a 250 fps. Attila pedig ha jól értem azt mondja hogy magas szinten ahol már minden számít mert mind a két fél kurvára jó, akkor az ilyen nuansznyi dolgok is eldönthetik egy két helyzetben hogy ki hozza a kört. Alsóbb szinteken annyi más tényező van hogy ott tényleg kevésbé számít. Legalábbis én így értem amit ő mond.
Ja és a harmadik hiba a vitádban hogy belekutyulod a cfg dolgot, ami egy harmadik dolog.
És attól hogy sok wart nyomtál még tévedhetsz, mint ahogy én is tévedhetek, és bárki. Én mondtam hogy szerintem mit próbálj ki, aztán vagy észreveszed amit én látok, vagy nem. Az is lehet hogy én magam is beleképzelem nem zárom ki, de egyelőre akárhányszor átrakom 125re úgyérzem ahogy rángatom a kamerát, másképp viselkedik a játék.
(#20983) v!ct0y
te most ezzel viccelgethetsz, de semmi értelme. CB-n az ember nyerni akar ezért legálisan a legjobb körülmények között akar játszani. nem muszáj, nem kötelező átrakni, ahogy érzed. én sajnos nem vagyok annyira isten skill hogy max grafon zavaró kontrasztokba, és kevesebb megjelenítéssel(fps szám) engedhetném meg hogy játszak. még így is annyiszor kikapok hogy ihaj. az hogy ki milyen skillű pedig attól függ hogy ki ver el kit.
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #20991 üzenetére
Én nem a cfg-s nyomiknak hiszek hanem a saját tapasztalatomnak. ha gondolod valamikor játszhatunk de elárulom hogy csak jobbak lettünk!
-
Attila14
aktív tag
válasz
Sirandrish #20987 üzenetére
Azt ne fogadd le hogy több wart nyomtál nálam, játszottunk klánod ellen már 17-2 után meguntátok szal ennyit a szintről. ~Ph'vEscha jól beszél a cfg-vel nem tudsz csalni.
Na azt nem hiszem hogy az fps beli különbségeket eltüntették de ezt te se gondolod komolyan ugye? azért a 60 a 250 ellen vicces nem de? -
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
Engem érdekelne hogy mit beszéltetek arról a cfg dologról.
Tapasztalatból mondom , ( rengeteget olvastam utána , próbálgattam a témát ) , hogy a CFGVEL NEM LEHET CSALNI.
Cfg=néhány grafikai beállítás .Jó , persze vannak ilyen trükkök hogy nopredict+smoke , de ezek kb több hátrányt jelentenek mint előnyt .
Szerk : van scriptem , amivel kb 2* gyorsabban lehet lőni minden fegyverrel , de ezt kb rajtam kívül max 5 ember ismeri . ( amugyis eléggé feltűnő )
Szerk2 : Amugy a lanpartykon ugyanugy ottvannak a pro klánok is , és ott nem szabad semmilyen formában átállítani a beállításokat , csak a sensi-t . ( nem lehet a cfghez nyúlni )
-
v!ct0y
veterán
válasz
Nyugi van....
Max graf =LOW
Min graf 250 fps = PRO (mer nekik fel kell ugrani a pöcökre)
ENNYI
-
SystemRoot
őstag
válasz
Sirandrish #20972 üzenetére
nagyon rosszul vitatkozol. nem arra reflektálsz amit mondok hanem csak hajtogatod a saját berögzült véleményed.
azonkívül logikátlan is mert nincs párhuzam a low graf és 250fps között, sok embernek max grafon is viszi a 250fps-t.
ráadásul hőzöngesz, meg ironizálsz aminek semmi értelme, és nem is jogos. akkro ironizálhatnál ha mondjuk valami nyilvánvaló dologról lenne szó, ami tény. de ez egy bonyolult vita, szal így teljesen rossz ez a reakció.
ez persze az én meglátásom. én amúgy leszarom hogy ki mit gondol és milyen fpsen játszik vagy milyen grafon, ő dolga, ahogy neki izlik, én csak elmondtam hogy nekem speciel jobban bejön a 250 fps, nem mondtam egy szóval sem hogy bárkinek így kéne játszania.peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari