Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz STC Speed #15702 üzenetére
Csak tudnám hogy az ilyen emberek az életben hogy álják meg a helyüket!?
Remélem ahoz is segítség kell majd neki hogy a seggét kitörölje 20 évesen, mert saját maga képtelen lesz rá, és soha ez életben nem tud majd egy jót répázni, mert nem áll fel neki a cerkája. Szánalmas egy senkiháziak lehetnek ezek mind egytől-egyig, akiknek a becsületesség szó nincs benne a szótárjában.**********
-
STC Speed
őstag
Ja amúgy a Crysis topicot leelőztük
Elvileg mienk a legnagyobb forgalmú játék topic -
Sirandrish
legenda
válasz STC Speed #15707 üzenetére
igen.pont azt néztem énis..de erre készültem is már vagy 2 hónapja
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #15704 üzenetére
szerintem ez kicsit erős és nem is teljesen igazságos...mert ebben a játékfejlesztők is benne vannak.
Amugy kurvaegyszerü lenne egy csaláelleni PB-t csinálni csak nem akarnak mert tudják hogy a játékostársadalom fele ha nem 70%a csal...így sok embertől elesnének.nem sokból tartanba csinálni egy olyan PB-t hogy bármiféle cfg átirás végett kickeljen esetleg bannoljon...és akkor nem irnának át semmit mert nemtudnának játszani..de amig ez nem változik addig fognak is csalni...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tsumaas
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz Tsumaas #15711 üzenetére
akármilyen szomoru ez így van...amíg a PB engedi az átirásokat a cfg-ben addig át is lesz irva sok gamernél..ezen nem fog változtatni se egy patch...se egy pb frissités...
-
STC Speed
őstag
válasz Sirandrish #15713 üzenetére
De már megjelent egy olyan server oldali config,ami kickel egyből,ha nem alap cfg-d van.
Csak ezt meg nem rakja fel senki sem a serverére.
A legnagyobb baj pedig az,hogy akik cfg-znek azt mondják,hogy ez nem csalás.
Hát én sztem ha bármihez hozzá nyúlsz az már csalás.Én még az fps-t se engedém 125 fölé.
Sokan úgy nyúlnak a cfg be,hogy csak az fps-t tolják fel 250-re(mégha a vga-d nem is birja csak annyit jelezzen)mert sokkal gyorsabb lesz a golyó és növeli a fejre leadott lövéseket. -
Sirandrish
legenda
válasz STC Speed #15714 üzenetére
nah igen..sokan azt mondják hogy a cfg= saját beállitásaid..azaz ugy kreálod ahogy neked tetszik
-
STC Speed
őstag
válasz Sirandrish #15715 üzenetére
Hát persze,csak ahogy írtad a fejlesztők nem akarják h ne legyen csalás.
Elég lenne egy olyan fájl-t szerkeszteni amibe kódolva vannak ezek a dolgok.Semmibe nem kerülne nekik.És akkor az alap dolgok maradnának cfg be pl a neved,bill kiosztásod.... -
forceberg
veterán
válasz Sirandrish #15710 üzenetére
Jól látod, ezt mondtam én is jó ideje. Mi amúgy az a cfg átírás? Engem ledobott a szerver, ha talán a "word detail"-t letettem lowra. Meg ezt a cgf dolgot hallottam már valakitől, de nem tudom, hogy mi. [link]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sirandrish
legenda
válasz STC Speed #15716 üzenetére
persze...és akinek attól a fájltól eltér az mehet kapálni...
-
Sirandrish
legenda
válasz forceberg #15717 üzenetére
van egy fájl amibe durbán mindent át tudsz irni aminek értéke van...csökkentheted vagy növeleheted az értékeket...
-
forceberg
veterán
válasz Sirandrish #15719 üzenetére
Én a játékon belül változtattam a world detail-t lowra, de ki is vágott a PB. Így ment vissza normalra. Aztán gondolom még a neten is van előre elkészített cfg fájl...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Boci_83
őstag
Kicsit OFF lesz:
Lehet hogy nem a legjobb példa neked, mert pont dohányol, és a seritalt is szereted, de meg fogod érteni a lényegét Te is.Bemegyek egy boltba, ott van a dohányárú és a szesz a polcon előttem. Én nem veszek egyikből sem, mert nem élek ilyenekkel. Vagy a drog. Elérhető lenne számomra is, de nem érdekel, mert tudom mi kell nekem és mi nem.
Ugyan ez a helyzet az játékban is. Vannak opciók, vagy parancsok, vagy bármi, amivel lehet csalni. Te nem irod be, én sem irom be, mert van benned, bennem bennünk ( gondolok itt az egész www.Prohardver.hu-s társadalomra ) kurázsi, tisztelet, vagy becsület. Itt minden azon múlik ki akar csalni, vagy ki nem. Ha valaki nem akar, akkor nem használja, ha valaki senkiházi, nem tud érvényesülni az életbe, beül a gép elé, megmutatja ő mekkora ász és tehetséges, és milyen sokat tud. Persze nem tud, hanem csal.Ettől az a legjobb mikor valaki annyira tahonya paraszt hogy beirja a fórumra hogy "Hé figyumá b+ hogy kell csalni, mert nem tudom, de a haverom unokaöcsének kellene aki nem is létezik, de én akarok lenni a legkirályabb, megkeresni meg lusa vagyok!" Tarkónlövés azonnal!
Szóval a lényeg az ha valaki akar csalni az fog, aki nem az meg úgysem. Itt alapvetően az emberek, a játékos társadalom ami minősíthetetlen, tisztelet a kivételnek, a 30%-nak. (ennek is a fele csak azért nem csal mert tényleg annyira lusta hogy utánna keressen)
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #15722 üzenetére
ugyanezt mondtam énis...de még emelett aztis hogy a fejlesztők tudnának ellene mit tenni csak épp nem akarnak..és ez a szomorú...
és itt nem csak arról van szó hogy te,én meg itt mi nem csalunk cak mások hanem arról hogy így előbb utóbb pont azoknak a játékosoknak megy el a kedvük az egésztől akik becsületesen játszanak és esetleg pénzt is áldoztak az adott játékra.ÉS ez a szar hogy hiába adsz ki 10K-t egy játékra..semmiféle előnyöd nincs belőle mert a legtöbb origi szeron kivan kapcsolva a cd kulcs figyelés plussz ugye a pb szart se lát..jó az ilyen aim.exe-t kiszurja de egy normálisabb progit vagy cfg átirásokat nem vesz észre..
mert ha aztmondanák..jó te megvetted az origi szeroko tuticsaláselleni pb van játsz ott akkor ok...de így mi értelme...nem mondom hogy ezért nem veszik meg az emberek mert nem ezért de tényleg nem ártana legalább azokra odafigyelni akik pénzt is adnak a játékért...hogy megérje..mert így nem éri meg megvenni...
-
Boci_83
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #15725 üzenetére
a multkor is valaki mutatott nekem egy oldalt..CB-s volt..valami cod2 nemistudom 2v2be EU másodikok talán..82győzelem 1 vereség..és PUB szerokon kapták őket csaláson...demo van meg minden.....és ez például ékes bizonyitéka annak hogy CB-s is lehet csalni..
-
CséZé
őstag
ez már itt rég nem a PB-ről szól, egyszerűen annyira elavult a játék-motor h a hackerek jobban ismerik mint a fejlesztők. Lemerem fogadni h még ki sem jön a cod5, de már lesz hozzá wh...
-
gyerpi
aktív tag
ezt olvassátok el megéri
igaz ez meg cod1-ről vitatkoznak, de sztem ugyanúgy tolják a cod2-őt és a cod-4et isXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Haverokkal sikerült összehoznunk egy érdekes bugot. (2play szerver HQ mód, álnéven mert mindenhonnan kitiltottak)
Egyszerre küldtük el a légitámadást és egyszerre is jött, totál véletlenül. KÉP Kétszer mondta be a légit és cikáztak X-ben a repülők, az ellenfél persze anyázott hogy "repülőscsít"
Helikopterből még nem jött össze kettő. -
Sirandrish
legenda
válasz gyerpi #15729 üzenetére
és a srác még kajak fel van háborodva meg ő megtugyja magyarázni megy ilyenek..hát pofám leszakad..de ami mégdurvább hogy 5 kis faszkalap akik összesen nincsenek 60évesek kezdenek el csalni..hát rohadjon meg az ilyen kis nyálas patkány...de ő megmagyarázza...
Jönnek az észérvekkel hogy wart még sose nyomott más szeroján de ő megmagyarázza...pff szánalmas kis köcsög ...
nah és ezt most gondoljátok el a cod4 falon átlövéseimvel...kb esélytelenség...pfff...SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!
-
athomi
veterán
Ezzel teljesen egyetértek.
Cod2-ben az első egy-két évben byugi volt, aztán elkezdtek potyogni az égből az érdekesebbnél érdekesebb játékosok és jelenségek. Mivel a Cod4 is alapjaiban ugyanarra a quake enginre épül, mint a Cod2, így nem volt meglepő, hogy a Cod4 onnan folytatódott ahol a Cod2 épp járt a csalásokat tekintve.
Amúgy is kellene egy új motor, ez már a látványt kivéve nem állja meg semmilyen fronton a helyét. -
gyerpi
aktív tag
én nem írtam véleményt csak mondtam, hogy érdekes nem az én tisztem eldönteni csaló vagy sem mert tudjuk a WH progi utólag volt alárakva, de vannak furcsa lövések és kár, hogy zene van alatta, mert ha nem volna könnyen el lehetne dönteni WH vagy sem
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
Sirandrish
legenda
válasz gyerpi #15734 üzenetére
hát szerintem elég egyértelmü akárhogy is néztem..valahogy mindig ráérzett ki merről honnan és mikor jön..
-
(Doki)
tag
válasz MasterDeeJay #15731 üzenetére
Jobb oldalon a kocka a képen az mi, mire jó?
Láttam már más képeken is, csak nem tudom mi az. -
Sirandrish
legenda
válasz (Doki) #15736 üzenetére
Laggokat mutat..lagometer a neve...
ott van egy ilyen zöld sáv ami ha felugrik akkor laggolsz...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
-
-
Skyhunter
őstag
válasz gyerpi #15729 üzenetére
Szinte az egész vitát végigolvastam,de nem tudom,hogy mit gondoljak róla.Csalók nyilvánvalóak vannak,de....
A vita alatt (javarésze 2008.június 17-18-án "zajlott" ) valamilyen nagy és nyilvános LAN-ról tesznek említést.Nem tudjátok mi volt/lesz az,és a megvádolt gamerek el mertek/mernek menni a rendezvényre? -
-
Skyhunter
őstag
A hétvégén amúgy egy kis 6-7 fős LAN-party lesz az egyik barátunknál (25 éves bankszakmában dolgozó hölgy,mindennap játszódik a neten és elég durván nyomja!!!!).Az egyik srác egy elég kemény HC gamer,COD1-et ^4Blue^0Death néven nyomja a neten és a warokon.Tudom,hogy jó szokása szerint ezzel fogja bevezetni a LAN CODUO-s részét : "Csúcsgéppel rendelkezők és FPS-huszárok is nyugodtan vegyék le az fps-t 125-re.............."
-
(Doki)
tag
Remélem nem gond, hogy ezt veletek is megosztom.
#HA| Klán tegnap óta nyúzott bennünket, hogy warozunk velük, ma létszámunk is meg volt és akkor úgy gondoltam jó warozunk.
4v4 ellen a crash pályán kezdték félidő előtt két játékosuk hirtelen eltűnt.
Mondták, hogy áramszünet volt, erre mi lol-t írtunk és erre jött tőlük a sértegetés, megvártuk a két játékost a félidőnél, 8-2-re vezettünk a félidőnél
Még el sem kezdtük a térfél cserét, már írták wh-off aztán megint jött a sértegetés tőlük, jött a szócsata és aztán nagy nehezen elindult a játék.
Egyszer csak hopp egyik tagunkat kickelték és aztán ráfogták, hogy a PB dobta ki, vissza jött a klántagunk és megint kickelték, persze jött megint, hogy a PB volt, furcsa mert kicknél nem is volt kiírva, hogy a PB dobta ki, aztán már nem is tudott vissza jönni.
Mondtam nekik, hogy így nem warozunk tovább, ha kidobálják a tagunkat, erre ők akkor nyertek, nem érdekelt tovább beszüntettem a wart és leléptünk.
Nem gondoltam volna, hogy lesz egy ilyen klán, aki ilyen szemét módon próbálja meg a hátrányát behozni, nem is tudok erre már mit írni teljesen ledöbbentem.
Úgy gondoltam írok egy kis összefoglalót és elmesélem ezt a többi klán tagoknak, hogy véletlenül se akarjon a #HA| klánnal warozni, de ha mégis akkor készüljön fel erre, vagy saját szervereteken warozatok, akkor biztos nem fognak ilyen piszkos módszerhez nyúlni.
#HA| klán tagok, akik nálam biztos feketelistára kerülnek és soha többet nem warozunk velük.
#HA| bOrN2KiLL
#HA| Kisperxi
#HA| Taylor
#HA| Virus
Egy kis szösszenet milyen mocskos a szájuk, ezt már a meccs után kaptam a Xfire-en
#HA| bOrN2KiLL: üdv.
#HA| bOrN2KiLL: low csicska ge.ik, leléptetek.
#HA| bOrN2KiLL: nyertünk.
#HA| bOrN2KiLL: 20:0
No comentUI: Ezek után erősen elgondolkodom, hogy érdemes-e warozni tovább.
-
Skyhunter
őstag
Egy saját fragmoviet készítek.A napokban néztem meg AGAZZI "The Chosen Legacy" movie-ját,nagyon-nagyon tetszett.Meg tudja vki mondani,hogyan lehet ilyen döbbenetesen jó és erős színeket létrehozni,mint ami a videóban látható?
(CODUO-s videóról van szó)
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #15748 üzenetére
ha csinálok egy fragmuvit (a soron következő 3.hoz fogom elkezdeni gyüjteni az adatot) akkor ha átküldöm neked feltupirozod a minpőséget?
nem nagyon értek hozzá...vágni még csakcsak meg esetleg zenét alárakni de hogy élesebb vagy szinesebb legyen azt rádbiznám ha vállalodEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Balinov
titán
válasz Sirandrish #15749 üzenetére
nem tudom vallalni, meg amit gyikunak anno megigertem,azokkal is ados vagyok. Amugy sincs COD4em, a toshi noti x1200-as vga-jan sem tudom, hoyg menne,feltolteni meg azzal a szarfos mobilnettel otthonrol nem tudom,cegnel meg tiltjak.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest